Binnaz Abla

Arkadaşlar danışman istediğim bir şey var, mesela biz de ayrıyız değişen gelişen bir şey yok ama karşı tarafın duygu düşüncelerini ve neler yapıyor vs bunu merak ediyorum. Mesela birkaç kere Zişan ve tumaya gittim 2 ay olmuş gideli. onlar biliyor yaşananları. Şimdi bir gelişme olmadığı halde düşüncelerde ne var diye başkasına mı gideyim yine bildiklerime mi? Kendi kartlarını kullananları daha çok tercih ediyorum Gilda yı da beğenmiştim ama vadesi henüz gelmedi onun. Ne yapayım? Bir şey olmadığı halde yine aynılarına gitsem garipserler mi

Yok canım benim 3 aydır hiçbi hareket yok ben 3 ayda 3-4 kez gittim aynı kişiye. Hiç de garip değil bence :)

Bi de Haziran 20 sinden itibaren yine retro varmış. Az önce okudum. Dedim bizde aylardır retro var zaten. Kasımda bi girdik çıkamadık

Of bu retrolar benim duygu durumumu çok geriyor. Zaten kafada kuran bi insanım iyice kuruyorum:)
Aynen ben Kasım retrosunda ayrıldım benimkinden. Bi girdik kaldık öyle. O yüzden bu retro bizi etkilemez iyice talan olduk, kırıntıları süpürür

Aynen ben Kasım retrosunda ayrıldım benimkinden. Bi girdik kaldık öyle. O yüzden bu retro bizi etkilemez iyice talan olduk, kırıntıları süpürür
Bizede korona iyi geldi aslında, baya ilgili alakalıydı 3-4 gündür gene konuşsak da işle ilgili hep özel değil gibi ne bileyim bende kafada kurmaya başladım gene o yüzden doğaya gittim dün zaten. O olumsuzda olsa söylüyor bana kçtü görmedi de yakın geleceği sonra bi tartışmalar sıkıntılar vs gördü. Hoş ruh hali değişir hep, yakın gelecek için baktırıyorum ben bide ona alıştım dedikleri de çıktığı için iyi oluyor danışmak.

Binnazda Firuze Erkmen diye birine kahve baktırdım şok oldum şok şok şok. Fiyatı biraz fazla ama ben altın üyeyim oha oha diyerek dinledim
Ben de begenmiştim. Anlatımı hem akıcı hem de doğru tespitleri var. Temmuz ortasına kadar vade vermiş. Ama o da sürekli pozitif mesaj ver demiş. Ben kesin olarak istemediğimi söyledim artık. Bilemiyorum ben mi kapadım yolu şu an acaba? Ama cok sürünceme de kalacaktı.

onada gönderdim bakalım:) kredim varmış o sitede taa 2 yıl önce baktırmışken vermişler
Bekliyorum gelişmeleri , bende şimdi tekirdağ gidicem haziranda geçenlerde burada bir falcıdan bahsediyorlardı tekirdağdaymış , kaybettim yorumu da bulamıyorum şimdi

O krediniz ne oluyor sonra bosuna mı almış oluyorsunuz
Aynen, tellwe cok bos. Kirkta yilda bir denk gelirse... Ben online fala ilk basladgimda çömez zamanlar tabii 3,5 yil oncesi oradan aldigim copy paste yorumlarla Binnaz da en az bir düzine
top falciya baktirabilirdim bir de o zamanki uygun fiyatlar dusunuldugunde.. Her onume gelene 5TL-10TL diye gonderiyordum. Bilmiyordum ki cokllu hesaplar, grup falcilar (bilgi paylasimi), fake falcilar gibi binbir turlu cakallik orada...

Son düzenleme:
Ben çok çok beğendim cidden. Çok şaşırttı beni. Verdiğim paraya deydi. Yani bir sürü kişiye baktıracağıma buna baktırırım daha iyi. Ben Serkan Batu, tuman, zişan ışık bunları hiç beğenmedim ki kahve falı çok tercih etmem ama beni çok şaşırttı.Yani on kere şevdar, doğa vb gideceğinize bence bir kere deneyin. Çok akıcı ve tane tane konuşuyor. 15 dk yorum yapmış ve hiç kendini tekrar etmeyen cümleler. bütün tespitleri doğru.tuttum kendisini

Geçmiş gelecek diye kıyaslarsak hangisi daha yoğun ; yani hangisine ağırlık veriyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…