Beni de Şevdar reddetmişti enerji uyumsuzluğu diye :)Yesilcingeneye dün fal atmıştım bugün iptal etmiş sizinle enerjim uyuşmadı, olumlu ya da olumsuz bir şey göremiyorum yazmış. Ne değişik biri ya
Neyse yapacak bir şey yok Melisa da aynısını yapmıştı insanın iyice sınırı bozuluyor böyleAy çok saçma , karta da iadesini yapmıyorlarsa
Ben çok çok beğendim cidden. Çok şaşırttı beni. Verdiğim paraya deydi. Yani bir sürü kişiye baktıracağıma buna baktırırım daha iyi. Ben Serkan Batu, tuman, zişan ışık bunları hiç beğenmedim ki kahve falı çok tercih etmem ama beni çok şaşırttı.Yani on kere şevdar, doğa vb gideceğinize bence bir kere deneyin. Çok akıcı ve tane tane konuşuyor. 15 dk yorum yapmış ve hiç kendini tekrar etmeyen cümleler. bütün tespitleri doğru.tuttum kendisini
Benim şüphelendiğim bazı durumlar vardı. Yani ilişkinin bitiş noktasına gelen durumların ne olduğunu bana kişilerle anlatınca şok oldum. Yani birebir o kişileri anlattı. Kişilik analizi de bende müthişti. Gelecekle ilgili yorumu da bence tam ona uygun şekilde söyledi. Yani nasıl desem herkes kendi kişiliğinin doğrultusunda size dönüş yapar. Yani mesaj atma, adım atma tarzını az çok bilirsiniz dimi. O da ona uygun şekilde bunu söyledi. Tekrar barışınca da karşılaşabileceğim durumlardan bahsetti ki bunlarda bence olabilecek şeyler. boş bir fal değildi kısacası. Verdiği vadeye kadar olabilecek şeylerden de bahsetti. Bne beğendim gerçekten. çok gerçekçiydi. Gelecek çıkar mı bilmem ama yorumları okuyup gittim. Mesela Tümay bana mayısta sana dönecek haziranda evlilik konuşmaları demiş yani dinlediğim an güldüm. Hiç gerçekçi bir yorum değil.Geçmiş gelecek diye kıyaslarsak hangisi daha yoğun ; yani hangisine ağırlık veriyor ?
ilk falı sizde çıkmışmıydı? ya sanırım zaten falcıların ilk falları çıkıyor. mesela bana sevdalın ilk falı tarihi ile birlikte çıkmıştı ama ondan sonrakiler çıkmadı. arkadaşıma da aynı şekilde verdiği ilk tarihte çıktı ama sonrakiler çıkmadı. yani vade anlamında çıkmadı.ben de Firuze baktırmıştım geçen sene yaz. O ilk falı hala aklımdadır. Çok güzeldi inanılmaz nokta atışı vardı sanki beni tanıyor gibiydi. Ama sonrasında maalesef... be ilk falındaki öngörüsü çıkmıştı ne de sonraki fallar okadar iyidi hatta bildiğim konularda bile yanlış yorum yapmıştı. bende böyleydi :)
En azından önlemini alırsın tartışmalar için. Yani mutlaka önerisi de oluyordur kartların şöyle davran böyle davran diye.Bizede korona iyi geldi aslında, baya ilgili alakalıydı 3-4 gündür gene konuşsak da işle ilgili hep özel değil gibi ne bileyim bende kafada kurmaya başladım gene o yüzden doğaya gittim dün zaten. O olumsuzda olsa söylüyor bana kçtü görmedi de yakın geleceği sonra bi tartışmalar sıkıntılar vs gördü. Hoş ruh hali değişir hep, yakın gelecek için baktırıyorum ben bide ona alıştım dedikleri de çıktığı için iyi oluyor danışmak.
Ayy hep diyorum hiç sevmiyorum ya şöyle şeyleri fal iadesi fal iptali... Yani bu nedir Allah aşkına çok saçmaYesilcingeneye dün fal atmıştım bugün iptal etmiş sizinle enerjim uyuşmadı, olumlu ya da olumsuz bir şey göremiyorum yazmış. Ne değişik biri ya
Ben ama bakamıyorumFallaşmak isteyen varmı
Evet ben orada öylesine kahve attım çok ucuz bi falcıya şartlı gönderdi kabul etmedim, sonra başka birine attım o da... şartlı bi de iade yapamıyorsun kredileri geri alamıyorsun ya ondan yapıyorlar.Kızlar yesilcingene bakmayınca kredim var diye uyumsuza attım fal şartlı fal bakacakmis.. daha kabul ettim napiyim gerçekten gerildim ya bu telve hep mi böyle saçma sapan
Ama gerçekten çok sinir bozucu biri enerjim uyuşmadı der diğeri şartlı.. ölecek miyim nedir yani sinir oldumEvet ben orada öylesine kahve attım çok ucuz bi falcıya şartlı gönderdi kabul etmedim, sonra başka birine attım o da... şartlı bi de iade yapamıyorsun kredileri geri alamıyorsun ya ondan yapıyorlar.
Ama gerçekten çok sinir bozucu biri enerjim uyuşmadı der diğeri şartlı.. ölecek miyim nedir yani sinir oldum
İndiirime girerse aklımda olsun ya da indirim gelirseBenim şüphelendiğim bazı durumlar vardı. Yani ilişkinin bitiş noktasına gelen durumların ne olduğunu bana kişilerle anlatınca şok oldum. Yani birebir o kişileri anlattı. Kişilik analizi de bende müthişti. Gelecekle ilgili yorumu da bence tam ona uygun şekilde söyledi. Yani nasıl desem herkes kendi kişiliğinin doğrultusunda size dönüş yapar. Yani mesaj atma, adım atma tarzını az çok bilirsiniz dimi. O da ona uygun şekilde bunu söyledi. Tekrar barışınca da karşılaşabileceğim durumlardan bahsetti ki bunlarda bence olabilecek şeyler. boş bir fal değildi kısacası. Verdiği vadeye kadar olabilecek şeylerden de bahsetti. Bne beğendim gerçekten. çok gerçekçiydi. Gelecek çıkar mı bilmem ama yorumları okuyup gittim. Mesela Tümay bana mayısta sana dönecek haziranda evlilik konuşmaları demiş yani dinlediğim an güldüm. Hiç gerçekçi bir yorum değil.
Ya uyumsuz öyle iğrenç bir fal bakmış ki inanılmaz bir durum hayret ettim. Benimle alakası olmayan bir falya dmi insanın ödünü koparıyorlar. İlk ben o kahveyi de sırf oradakileri denemek için atmaya çalışmıştım. Sonra atmadım ilk ve son fail kahve falı deneyimimdi çingene bana da şartlı atmıştı olumsuzluklar görüyorum diye kabul ettim, hiç de öyle aman aman olumsuz değildi yani daha olumsuz şeyler duydum ben özellikle Melisa Asya’dan. Ama Melisa bana hep kartlara göre işte mesela bak bunlar 1 hafta 10 günlük enerjiler ya da en fazla 6 aylık vs diye söylüyor, ben çok üzülünce. Çingeneye kalsa bi falda olay bitiyor Olumsuzsa alim Allah düzelmez aman
O cok begendigin ilk falindaki gelecek ongorusu de olmadiysa o kadar krediye degmez cunku farkli online platformlarda da o fiyatin 1/4 , 1/5 ine ani guzel yorumlayan bircok falci var.ben de Firuze baktırmıştım geçen sene yaz. O ilk falı hala aklımdadır. Çok güzeldi inanılmaz nokta atışı vardı sanki beni tanıyor gibiydi. Ama sonrasında maalesef... be ilk falındaki öngörüsü çıkmıştı ne de sonraki fallar okadar iyidi hatta bildiğim konularda bile yanlış yorum yapmıştı. bende böyleydi :)
Ben de baktırmıştım. Vadesi AralıkYa uyumsuz öyle iğrenç bir fal bakmış ki inanılmaz bir durum hayret ettim. Benimle alakası olmayan bir fal
Ya benim hakikaten sinirim bozuldu telve yüzündenBen de baktırmıştım. Vadesi Aralıkşartlı göndermiş ama barışacaksınız demiş. Bu kadar saçmalık da olmaz hani
Binnazda ay sonunda hediye kredi yüklüyorlar mi acaba hala, satın aldığımız oranında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?