- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
Ben varım isterseniz, annem sayesinde az buçuk bir şeyler biliyorum.Fallaşmak isteyen varmı
Bana bu sefer yüklenmez Binnazda baktırdığım fal bu ay 0evet ben gümüş üyeyim her ay aldığımın %10 u kadar hediye gelir bana ay başında. Bu gece 00:00 dan sonra yüklenir.
Binnazda fiyatlar da çok uçuk.Bana bu sefer yüklenmez Binnazda baktırdığım fal bu ay 0Zaten düşünmüyorum. Ben nedense Fal Sepetinde ki falcıları daha başarılı buldum Melisa Donukuk Beril Duygu Aura. Binnazda çıkanfalım yok anlığı iyi bilen yok tek Zişan biraz iyi . Şevdarın vadesini bekliyorum.
Tamam mesaj atın bana ben atamıyorum sizeBen varım isterseniz, annem sayesinde az buçuk bir şeyler biliyorum.
canım okudum geldi yorumu. Kart yorumcusu bence, fena değil hislerimi bilmiş ama işte dediğim gibi kartların adına göre yorum yapmışBekliyorum gelişmeleri , bende şimdi tekirdağ gidicem haziranda geçenlerde burada bir falcıdan bahsediyorlardı tekirdağdaymış , kaybettim yorumu da bulamıyorum şimdi
aynen öyle, ben çok kartlara göre dikkat et dediği şeyler yaşadım. Mesela dikkat et böyle olursa şu olacak şöyle bi olumsuzluk var diyodu, ben hiç falı unutuyodum dikkat etmiyodum sonra kendimi yiyodum. Artık öğrendim. Şey oluyo mesela, dikkat et huyuna git dediğinde cidden atarlanmazsam huyuna gidersem hır gür çıkmıyo ben gerilmemiş oluyorum ileriki zamanlarda böylece.En azından önlemini alırsın tartışmalar için. Yani mutlaka önerisi de oluyordur kartların şöyle davran böyle davran diye.
Sürekli huyuna gidince bi tarafları kalkıyor ama. Bi ömür böyle geçmez. Karşımızdaki insanların da bazı seyleri görüp öğrenmeleri lazım. Gerçekten hem mental hem maddi olarak çok yıprattı şu süreç. Ama ben de dik bir duruş sergiledikten sonra içim rahat etti niyese. Göreceğiz :)aynen öyle, ben çok kartlara göre dikkat et dediği şeyler yaşadım. Mesela dikkat et böyle olursa şu olacak şöyle bi olumsuzluk var diyodu, ben hiç falı unutuyodum dikkat etmiyodum sonra kendimi yiyodum. Artık öğrendim. Şey oluyo mesela, dikkat et huyuna git dediğinde cidden atarlanmazsam huyuna gidersem hır gür çıkmıyo ben gerilmemiş oluyorum ileriki zamanlarda böylece.
Benimde afedersin de domuz gibi inatçı, bi kavgada falan üste çıksam kötü bir şey söylesem aylarca konuşmadığını bilirim. O aylarca da ben kendimi yiyerek ağlayıp zırlarım.
Okuyunca eski günlerim aklıma geldi :) Aman Doğa şunu dedi dikkat edeyim,eyvah tartışma olacak vs.Evet önceden bilmek iyi oluyordu ama ne kadar çok yoruluyormuşum ya..Sorunlu insanı ve ilişkiyi geride bırakınca artık hiç böyle dertlerim kalmadı :) yoran insanlar zaten doğru kişi olmuyor bence ve bunlarda işaretleri..Ama adına aşk diyin,ama hırs,ama tutku,ama da onca emek verdim boşa gitmesin saplantısı,bir şekilde göz ardı ediyoruz bu işaretleriaynen öyle, ben çok kartlara göre dikkat et dediği şeyler yaşadım. Mesela dikkat et böyle olursa şu olacak şöyle bi olumsuzluk var diyodu, ben hiç falı unutuyodum dikkat etmiyodum sonra kendimi yiyodum. Artık öğrendim. Şey oluyo mesela, dikkat et huyuna git dediğinde cidden atarlanmazsam huyuna gidersem hır gür çıkmıyo ben gerilmemiş oluyorum ileriki zamanlarda böylece.
Benimde afedersin de domuz gibi inatçı, bi kavgada falan üste çıksam kötü bir şey söylesem aylarca konuşmadığını bilirim. O aylarca da ben kendimi yiyerek ağlayıp zırlarım.
Nasıldı fal hiç mi bilememiş geçmişi vsYa benim hakikaten sinirim bozuldu telve yüzünden
Ben de attım bugün moralim az bozuldu da tamamlayayimDeniz Sonay katinada krediyi 600e düşürmüş.. mecbur fal atıldı :)
Ya o kadar kötü şeyler ki her şey olumsuz,karamsar kötü ne bileyim yaNasıldı fal hiç mi bilememiş geçmişi vs
Şimdi mi attınız, yoksa söyledikleriyle mi moraliniz bozuldu?Ben de attım bugün moralim az bozuldu da tamamlayayim☺
Nil Güneş nasıldır?
Bende ex sevgili yüzünden az fal baktirmadim.Değmezdi yazık bize..bu falcılar sevmeyen adamı seviyor dediler gelmicek adamı gelcek dediler şimdi de fal atıyorum ama daha seçici en azından hayatımda olan biri için meraktanOkuyunca eski günlerim aklıma geldi :) Aman Doğa şunu dedi dikkat edeyim,eyvah tartışma olacak vs.Evet önceden bilmek iyi oluyordu ama ne kadar çok yoruluyormuşum ya..Sorunlu insanı ve ilişkiyi geride bırakınca artık hiç böyle dertlerim kalmadı :) yoran insanlar zaten doğru kişi olmuyor bence ve bunlarda işaretleri..Ama adına aşk diyin,ama hırs,ama tutku,ama da onca emek verdim boşa gitmesin saplantısı,bir şekilde göz ardı ediyoruz bu işaretleri
Ben ona kahve yollamıştım dediği şey verdiği vade de tuttu ama enerjisi düşük falı zorla bakıyormuş gibiNil Güneş nasıldır?
ah canım farkındayım, değil değilim de hala kopsak günlerim rezil oluyor, demek ki hazır değilim henüz diyorum. Doğa ama bende gerçekten başka. Dün zaten dedi kartlara göre tavrını değiştirdiğinde bi süre üzülürsün hazır olman gerekiyor buna sonra rayına girebilir ama dediğim gibi hazır hissettiğinde ki şu an hazır görmüyorum vs. O kadın beni aşırı biliyor:)Okuyunca eski günlerim aklıma geldi :) Aman Doğa şunu dedi dikkat edeyim,eyvah tartışma olacak vs.Evet önceden bilmek iyi oluyordu ama ne kadar çok yoruluyormuşum ya..Sorunlu insanı ve ilişkiyi geride bırakınca artık hiç böyle dertlerim kalmadı :) yoran insanlar zaten doğru kişi olmuyor bence ve bunlarda işaretleri..Ama adına aşk diyin,ama hırs,ama tutku,ama da onca emek verdim boşa gitmesin saplantısı,bir şekilde göz ardı ediyoruz bu işaretleri
Bende ex sevgili yüzünden az fal baktirmadim.Değmezdi yazık bize..bu falcılar sevmeyen adamı seviyor dediler gelmicek adamı gelcek dediler şimdi de fal atıyorum ama daha seçici en azından hayatımda olan biri için meraktan
kimdi bu canım kaçırdımYa o kadar kötü şeyler ki her şey olumsuz,karamsar kötü ne bileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?