haber ver canım bizede, bende adı geçince merak ettim. Daha yeni serkan gazım geçti bide bu başlar Allah bilir:))))Deniz Sonay katinada krediyi 600e düşürmüş.. mecbur fal atıldı :)
Aman yeni biri varsa hiç bence fal işine bulaştırmayın ilişkinizi,yada yeni kişiyi..Ben cidden olumsuz manada etkilediğine,rast gidecek şeyleri terse çevirdiğine inanıyorum artık bu fal olayınınBende ex sevgili yüzünden az fal baktirmadim.Değmezdi yazık bize..bu falcılar sevmeyen adamı seviyor dediler gelmicek adamı gelcek dediler şimdi de fal atıyorum ama daha seçici en azından hayatımda olan biri için meraktan
Bilmezmiyim,bende yaşadım o süreçleri..kurtulmak istiyorsun ama olamıyor,bir vakti zamanı var sanırım herşeyin..Evet Doğa bendede hep önceden uyarırdı ve dediği gibi olurdu..Bazen kızardım yeter yinemi bu kısır döngü vs diye :) ama kızcağız ne yapsın,görüyor mecbur söyleyecek :)) az kahrımı çekmemiştir,canım o benimah canım farkındayım, değil değilim de hala kopsak günlerim rezil oluyor, demek ki hazır değilim henüz diyorum. Doğa ama bende gerçekten başka. Dün zaten dedi kartlara göre tavrını değiştirdiğinde bi süre üzülürsün hazır olman gerekiyor buna sonra rayına girebilir ama dediğim gibi hazır hissettiğinde ki şu an hazır görmüyorum vs. O kadın beni aşırı biliyor:)
Hiç mi olumlu bir şey yok ya kartlar ne seçmişsin ki?Ya o kadar kötü şeyler ki her şey olumsuz,karamsar kötü ne bileyim ya
Hahah ya adımız da aynı diye yanlış atmış Serkanhaber ver canım bizede, bende adı geçince merak ettim. Daha yeni serkan gazım geçti bide bu başlar Allah bilir:))))
Telwe uyumsuz bı de Tarot bakan biriydi ikisi de şartlı baktı başta da yesilcingene falımı kabul etmedi çöktüm benkimdi bu canım kaçırdım
Bi de şey var. Ben bi kere dedim hani gelecekti dedim. İşte kötü enerji var bilmem ne adamı tutuyor enerjiler blah blah...3 aydır ayrıyız.şevdar,zişan,zümra lal,irem çerkez,eylem tüzün,zeynep aksu,haleh çetiner,zeynep aksu,elfin demet,elif hanzade,gül taş,natali derinsu hepsi gelecek dönecek arayacak dedi.ne arayan ne de başka bir işaret olmadı karşı taraftan.boşuna umutlanıp beklemek insanı üzüyor.umarım herkes için en iyisi olsun hepimiz istediğimiz şeylere kavuşalım bu fal batağından da bir an önce kurtulalım.
İşin ilginci kartlar bana kötü gelmedi kiHiç mi olumlu bir şey yok ya kartlar ne seçmişsin ki?
O zaman da enerji çalışması veriyorlarBi de şey var. Ben bi kere dedim hani gelecekti dedim. İşte kötü enerji var bilmem ne adamı tutuyor enerjiler blah blah...
Benimde öyle bazen bıktırdım falan diyorum ona falda, aynı soruyu elli kere soruyorum ama yine de söylüyor sağolsunBilmezmiyim,bende yaşadım o süreçleri..kurtulmak istiyorsun ama olamıyor,bir vakti zamanı var sanırım herşeyin..Evet Doğa bendede hep önceden uyarırdı ve dediği gibi olurdu..Bazen kızardım yeter yinemi bu kısır döngü vs diye :) ama kızcağız ne yapsın,görüyor mecbur söyleyecek :)) az kahrımı çekmemiştir,canım o benim
Öyle mi düşünüyorsun gerçekten ya? Ben yeni birinden hoşlansam kesssin yine sık atmaya başlarım ne olacak olacak mi ilişki başlayacak mi vs vsAman yeni biri varsa hiç bence fal işine bulaştırmayın ilişkinizi,yada yeni kişiyi..Ben cidden olumsuz manada etkilediğine,rast gidecek şeyleri terse çevirdiğine inanıyorum artık bu fal olayının
He aynen ya... katinadan soğuyor insan o valide kartı gelince diyorum hadi bakalıııım başladık yine aynı yorumlaraO zaman da enerji çalışması veriyorlar
İşte bende ondan sordum. Ne olmuş dedim ölüm yıkılan kule, şeytan, kılıçlar serisi mi Dolmuş yani... anca öyleİşin ilginci kartlar bana kötü gelmedi ki
canım fena değil ama sorduğum tüm soruları cevaplamamış, sende dinlemişsin hoş:))) sende nasıldı?Hahah ya adımız da aynı diye yanlış atmış Serkanbeğenmediniz mi siz onu?
Yanlış söyleyebilirim aklımda kalanları soyluycemİşte bende ondan sordum. Ne olmuş dedim ölüm yıkılan kule, şeytan, kılıçlar serisi mi Dolmuş yani... anca öyle
Ben çok detaylı soru sormamıştım. Genel olarak beğendim umarım dediği şekilde olur.canım fena değil ama sorduğum tüm soruları cevaplamamış, sende dinlemişsin hoş:))) sende nasıldı?
Saydığınız isimlere göre bir hesaplama yaptım sanırım maaşı binnaza verdinizBi de şey var. Ben bi kere dedim hani gelecekti dedim. İşte kötü enerji var bilmem ne adamı tutuyor enerjiler blah blah...
3 aydır ayrıyız.şevdar,zişan,zümra lal,irem çerkez,eylem tüzün,zeynep aksu,haleh çetiner,zeynep aksu,elfin demet,elif hanzade,gül taş,natali derinsu hepsi gelecek dönecek arayacak dedi.ne arayan ne de başka bir işaret olmadı karşı taraftan.boşuna umutlanıp beklemek insanı üzüyor.umarım herkes için en iyisi olsun hepimiz istediğimiz şeylere kavuşalım bu fal batağından da bir an önce kurtulalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?