Binnaz Abla

Aman yeni biri varsa hiç bence fal işine bulaştırmayın ilişkinizi,yada yeni kişiyi..Ben cidden olumsuz manada etkilediğine,rast gidecek şeyleri terse çevirdiğine inanıyorum artık bu fal olayının

Bilmezmiyim,bende yaşadım o süreçleri..kurtulmak istiyorsun ama olamıyor,bir vakti zamanı var sanırım herşeyin..Evet Doğa bendede hep önceden uyarırdı ve dediği gibi olurdu..Bazen kızardım yeter yinemi bu kısır döngü vs diye :) ama kızcağız ne yapsın,görüyor mecbur söyleyecek :)) az kahrımı çekmemiştir,canım o benim

3 aydır ayrıyız.şevdar,zişan,zümra lal,irem çerkez,eylem tüzün,zeynep aksu,haleh çetiner,zeynep aksu,elfin demet,elif hanzade,gül taş,natali derinsu hepsi gelecek dönecek arayacak dedi.ne arayan ne de başka bir işaret olmadı karşı taraftan.boşuna umutlanıp beklemek insanı üzüyor.umarım herkes için en iyisi olsun hepimiz istediğimiz şeylere kavuşalım bu fal batağından da bir an önce kurtulalım.

Bi de şey var. Ben bi kere dedim hani gelecekti dedim. İşte kötü enerji var bilmem ne adamı tutuyor enerjiler blah blah...

Benimde öyle bazen bıktırdım falan diyorum ona falda, aynı soruyu elli kere soruyorum ama yine de söylüyor sağolsun

Aman yeni biri varsa hiç bence fal işine bulaştırmayın ilişkinizi,yada yeni kişiyi..Ben cidden olumsuz manada etkilediğine,rast gidecek şeyleri terse çevirdiğine inanıyorum artık bu fal olayının
Öyle mi düşünüyorsun gerçekten ya? Ben yeni birinden hoşlansam kesssin yine sık atmaya başlarım ne olacak olacak mi ilişki başlayacak mi vs vs

Gaza geldim bende Deniz Sonaya attım katinayı. Yorum yapacağım. Bu ay tek bir falım oldu binnazda

İşte bende ondan sordum. Ne olmuş dedim ölüm yıkılan kule, şeytan, kılıçlar serisi mi Dolmuş yani... anca öyle
Yanlış söyleyebilirim aklımda kalanları soyluycem kupa dokuzlusu bişey ikilisi kader çarkı aşıklar imparator bı de yine bişey yedilisi falı sildim çıkış yaptım bunların hangisi kıyamet alameti

Aynı durumdayım 3 aydır iletişimimiz yok herkes dönecek dedi ve pembecilik yaptı sadece iki üç kişi falı mantıklı ve doğru yorumladı. İletişim kuracak ama bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba dediler. ( Tumay Cennet, Aslıhan Yılmaz ve son bu baktırdığım Mercan Ada)
Ama onun dışındada güzel fakanlar anı durumu bilenler oldu sadece gelecek noktasında bu söylediğim üç arkadaşın dedikleri şekilde ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…