Binnaz Abla

Aslıhan yılmz bana çok pembeci gelmişti

Saydığınız isimlere göre bir hesaplama yaptım sanırım maaşı binnaza verdiniz
Gerçekten maaşı verdim ve sonuç elde “0”.pandemi dönemine denk geldiği için fazlasıyla bunalıma girdim.ruhumu aydınlatacak ,içimi ferahlatacak cümleler duymak istedim.Belki günümü kurtardı dedikleri.Ama 3 ay sonucunda ne kadar boş bir beklentide olduğumu anladım.

Burda şu an fal baktıran 90 % boş beklentide sanırım

Bu 3 üne baktırmadım.Mercan adayı takipteyim yakalayamadım.

Hayır kim ki nerede :) inşallah ucuzdur yaa
çok ucuz kahve 15, tarot-katina 20 tl. falsepeti denesene. yeni gönderdim 3-4 gün önce 10 dk lık yorum yapmış çok özenliydi anı ve geçmişi bildi. Doğa ile paraleldi gelecekte. Doğa bende hep çıktığı için güvenim arttı kadına.

Ben 3 ay öncesine kadar çok baktırıyordum ya. Sürekli gidiyordum. Hele kasım Aralık Ocak. Her gün gittiğim olmuş

O yüzden ben sadece ucuz falcılara baktırıyorum nasılsa çıkmıyor genelde

hemen anlat hemeeen:) atalım mı kızz
Valla hiç detay vermedim. Aynı yerde çalıştığımızı söylememiştim. Pandemiden dolayı belirli günlerde gidiyoruz ama denk gelmiyoruz hiç. Haziranda denk gelicez ama. Bunlari falan söyledi. Kadın çat çat neden olmadığının asil sebebi söylemiş. Burda demistim ben, belki de sadece donsun istiyorum diye. Dönsün de hesaplaşayım istiyorsun demis. Sonrasında sen istemeyeceksin zaten falan. Serkan Batu ile aynı tarihi vermis nerdeyse. Serkan 20 Haziran demişti Deniz 19 Haziran dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…