serkandan iyi mi:)Valla hiç detay vermedim. Aynı yerde çalıştığımızı söylememiştim. Pandemiden dolayı belirli günlerde gidiyoruz ama denk gelmiyoruz hiç. Haziranda denk gelicez ama. Bunlari falan söyledi. Kadın çat çat neden olmadığının asil sebebi söylemiş. Burda demistim ben, belki de sadece donsun istiyorum diye. Dönsün de hesaplaşayım istiyorsun demis. Sonrasında sen istemeyeceksin zaten falan. Serkan Batu ile aynı tarihi vermis nerdeyse. Serkan 20 Haziran demişti Deniz 19 Haziran dedi.
Aslıhan yılmz bana çok pembeci gelmişti
Of etkilemek de istemem. Serkan olumlu konuştu deniz olumlu konuşmadı sayılır. Bana da olumlu olacak gibi gelmiyor pekserkandan iyi mi:)
ben falsepetinde kredim vardı ona kahve atım bugün en net tarihi kahve verir demişti ilk attığım falında. Kredim olmasa bile bir şey sormak için 15 20 tl bir şey değil. Bu özene hele hiiç:)Fal Sepeti benim 60 falcı arasında en beğendiğim listesine giriyor BerilHepsini bildi . 15 tl kahve atmıştım. Soru kısmını da özenli baktı nokta atışları vardı. Ek deste açtı.
60 kredi olmuş ya denesem mi yaaaaaa:))Of etkilemek de istemem. Serkan olumlu konuştu deniz olumlu konuşmadı sayılır. Bana da olumlu olacak gibi gelmiyor pek
Battık birlikte60 kredi olmuş ya denesem mi yaaaaaa:))
ben attım yorum bekliyorum hala yorumlamadı baya zaman geçti60 kredi olmuş ya denesem mi yaaaaaa:))
Dolmuş zten şu anda bakalım düşünmedeyim:)Battık birlikte
Kuzum gelince sende bilgilendirir misin?ben attım yorum bekliyorum hala yorumlamadı baya zaman geçti
Of baktırcam ben deFal Sepeti benim 60 falcı arasında en beğendiğim listesine giriyor BerilHepsini bildi . 15 tl kahve atmıştım. Soru kısmını da özenli baktı nokta atışları vardı. Ek deste açtı.
Bana çizdiği tablo pembeydi ve gerçekleşmediBana pembeci olmadı valla
Binnazda ki 1000 -3000 kredili falcılardan bin kat daha iyi .ben falsepetinde kredim vardı ona kahve atım bugün en net tarihi kahve verir demişti ilk attığım falında. Kredim olmasa bile bir şey sormak için 15 20 tl bir şey değil. Bu özene hele hiiç:)
Değil diyorlar ama bana çook olumlu konuştu. Ama olumlu konuştuğu için değil nokta atışları olduğu için beğendim. Kendimde Fal Sepetinde ki yorumcuları sıraladım 1 Duygu Aura 2 Beril Yavuz 3 Melisa Donukuk 4 Özlem Yılmaz ama henüz bir şey gerçekleşmediOf baktırcam ben depembeci mi
Aaa sizde alex yokDeğil diyorlar ama bana çook olumlu konuştu. Ama olumlu konuştuğu için değil nokta atışları olduğu için beğendim. Kendimde Fal Sepetinde ki yorumcuları sıraladım 1 Duygu Aura 2 Beril Yavuz 3 Melisa Donukuk 4 Özlem Yılmaz ama henüz bir şey gerçekleşmediBeklemedeyim
bana sonucu olumluya bağlasa da arada olumsuz durumları da söyledi. Ben pembeci olmadığını düşünüyorumOf baktırcam ben depembeci mi
alex bende de çıkmadı, duygu aurayı da merak ettim başka bir kriz anında denerim:)Aaa sizde alex yok
Hepsinde kahve mi bu arada ?Aaa sizde alex yok
Alex bana olumsuz konuştu değişik baktı . Durum olumsuz sonuçlanacaksa zaten Alex ilk sıraya girecek.Aaa sizde alex yok
Sizin favoriler kim ?alex bende de çıkmadı, duygu aurayı da merak ettim başka bir kriz anında denerim:)
Tek Beril kahve diğerleri hepsi SuHepsinde kahve mi bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?