Ben yazdım yukarıdaKızlar ben deniz sonaydan cok ümitliyim baktırınca yazar mısınız?
Ben bekliyorum şu an yazıyor . Yorum yaparımKızlar ben deniz sonaydan cok ümitliyim baktırınca yazar mısınız?
Kızlar siz Beril yavuzdan mı bahsediyoreunuzDeğil diyorlar ama bana çook olumlu konuştu. Ama olumlu konuştuğu için değil nokta atışları olduğu için beğendim. Kendimde Fal Sepetinde ki yorumcuları sıraladım 1 Duygu Aura 2 Beril Yavuz 3 Melisa Donukuk 4 Özlem Yılmaz ama henüz bir şey gerçekleşmediBeklemedeyim
evet aynen BerilKızlar siz Beril yavuzdan mı bahsediyoreunuz
Olumlu muydu ? Valla olumsuz gönderecekse üzülecemDeniz sonay a bayıldım ben kızlar gerçekten şaşırttı beni
Ne dedi sanaDeniz sonay a bayıldım ben kızlar gerçekten şaşırttı beni
Ayyy nasıldıDeniz sonay a bayıldım ben kızlar gerçekten şaşırttı beni
Hayır olumsuzdu açıkçası bu adamdan bi cacık olmaz dedi ama bildiği şeylere hayran kaldım ikimiz arasındaki iletişimin ne zaman koptuğunu ne zaman konustugumuzu ne konustugumuzu bile söyledi. Geri dönüş yok dedi ki artık bunu farkındayım ama karşımdaki kişinin ne kadar kötü biri olduğunu ne güzel anlatmışOlumlu muydu ? Valla olumsuz gönderecekse üzülecem
Belki döner ya ... Olumsuz düşünme. Bunları nasıl bilir ? Üç harfli ile mi bakıyor yoksaHayır olumsuzdu açıkçası bu adamdan bi cacık olmaz dedi ama bildiği şeylere hayran kaldım ikimiz arasındaki iletişimin ne zaman koptuğunu ne zaman konustugumuzu ne konustugumuzu bile söyledi. Geri dönüş yok dedi ki artık bunu farkındayım ama karşımdaki kişinin ne kadar kötü biri olduğunu ne güzel anlatmış
Kime baktırdınız?Hayır olumsuzdu açıkçası bu adamdan bi cacık olmaz dedi ama bildiği şeylere hayran kaldım ikimiz arasındaki iletişimin ne zaman koptuğunu ne zaman konustugumuzu ne konustugumuzu bile söyledi. Geri dönüş yok dedi ki artık bunu farkındayım ama karşımdaki kişinin ne kadar kötü biri olduğunu ne güzel anlatmış
Bu arada şartlı mı gönderdi ? Olumsuz durumlarda şartlı bakıyorum yazmışHayır olumsuzdu açıkçası bu adamdan bi cacık olmaz dedi ama bildiği şeylere hayran kaldım ikimiz arasındaki iletişimin ne zaman koptuğunu ne zaman konustugumuzu ne konustugumuzu bile söyledi. Geri dönüş yok dedi ki artık bunu farkındayım ama karşımdaki kişinin ne kadar kötü biri olduğunu ne güzel anlatmış
karışık canım ne denk gelirse atıyorum ben:))Hepsinde kahve mi bu arada ?
Belki döner ya ... Olumsuz düşünme. Bunları nasıl bilir ? Üç harfli ile mi bakıyor yoksa
Offf çevrimdışıValla beril kahvede 15 tl'ye 18 dklık yorum yapmış. Valla alkışlıyorum, çokta güzel bilmiş
Yooo gayet olumsuz ama biliyor kadın sallamamis 6 ay yeni biri de yok demiş. Normalde oturup ağlamam lazım amaBu arada şartlı mı gönderdi ? Olumsuz durumlarda şartlı bakıyorum yazmış
Bence önemli olan geçmiş ve an zatenYooo gayet olumsuz ama biliyor kadın sallamamis 6 ay yeni biri de yok demiş. Normalde oturup ağlamam lazım ama☺ bakın gerçekten biliyor. Aranızda bir telefon konuşması olmuş ama bı tarafa iftira atılmış falan. Gelecek konusunu bilemem ama geçmiş ve anlık en iyi bu kadın bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?