Keşke atmasaydım olumsuzluğa hazır değilimYooo gayet olumsuz ama biliyor kadın sallamamis 6 ay yeni biri de yok demiş. Normalde oturup ağlamam lazım ama☺ bakın gerçekten biliyor. Aranızda bir telefon konuşması olmuş ama bı tarafa iftira atılmış falan. Gelecek konusunu bilemem ama geçmiş ve anlık en iyi bu kadın bana göre
15 tl düşük bir meblaa olduğu için düşünmeden at derim ç.içi olunca.Offf çevrimdışı
Aynen sabah Serkan , akşam SonayKızlar farkında mısınız burada piyasaya yön veriyoruz resmen. Bi falcıdan konuşuyoruz hemen doluyor o falcıya herkes
Yakalarsam kesin15 tl düşük bir meblaa olduğu için düşünmeden at derim ç.içi olunca.
Silinmemiş Katinada biri 3 yıldız vermişBu arada az önce Deniz Sonay için kötü yorum gördüm 3 yıldız vermiş. Şu an yorum yok silindi
Kendimi kandirmayayim artık fal meselesini kapatayim. Çünkü karşımdaki kişi inanılmaz merhametsiz,ketum,acımasız biri hep biliyordum bunu aslında. Bilmiyorum bu arada ne ile bakıyor hani Nisan da kopmussunuz dedi tamam salladı desem,Mayıs da konusmussunuz dedi bir tarafa iftira atılmış e bu da doğru. Sana yine yazar ama dönmek için değil dedi. Çok fazla ayrıntı bildi benimle alakalı.Belki döner ya ... Olumsuz düşünme. Bunları nasıl bilir ? Üç harfli ile mi bakıyor yoksa
Bu aydınlanmadan sonra insan biraz kendine geliyor...Kendimi kandirmayayim artık fal meselesini kapatayim. Çünkü karşımdaki kişi inanılmaz merhametsiz,ketum,acımasız biri hep biliyordum bunu aslında. Bilmiyorum bu arada ne ile bakıyor hani Nisan da kopmussunuz dedi tamam salladı desem,Mayıs da konusmussunuz dedi bir tarafa iftira atılmış e bu da doğru. Sana yine yazar ama dönmek için değil dedi. Çok fazla ayrıntı bildi benimle alakalı.
Beril Yavuz’a 10 gün önce baktırmıştım ben. Kişilik analizinde başarılı sayılır ama gelecek icin çok olumlu konuşmuştu. Benim sorunları aşıp onunla bir şey yaşamam çok olası gelmiyor banaYakalarsam kesin
Ya ben hep diyordum ki bana mı böyleydi sorun bende miydi benden sonra mutlu olacak mı ? Karşımdaki kişi inanılmaz biri içinizden birinin 1 ay katlanacagi biri değil. Ve kendisi hayatıma girmisti,kendisi aşık etti.. bu yüzden çok tepkiliyim zamanla değişmesini izledim ama nasıl acı çektim o sürede aglamadigim tek bir gün yoktu. Deniz sonay evet olumsuzdu ve dedi ki çok üzüldüğü de yok ama karakteri böyle bu kişinin kimseyle düzgün bir aşk yaşayamaz ve bu benim içimi rahatlattı nedense.Bu aydınlanmadan sonra insan biraz kendine geliyor...
Aslında tek yıldızı da olumlu buluyorum ben demek ki sildirmiyorlar. Bir de herkes olumsuza açık değil ondan da olabilir, bilememiş de olabilirBeğenmeyenler olmuş evet deniz Sonay ı. Tek Yıldız da var sanki
Öyle şartlandırma kendini. Bence alakaları yok. Yeşil çingene 2 kere enerjimiz tutmuyo diye çevirdi falımı. Deniz baktı. Oyle olsa o da çevirirdi. Bence olumsuz düşünme. Merakla bekliyorum.Yeşilçingene bana çoook olumsuz konuşmuştu. Bir kaç gün ağladım. Deniz ile bağlantısı var diye yorumları gördüm. Hazırım ben şimdi komple olumsuz falaAynı yorum gelir şimdi
Boş ver birşey kaybetmedin. Keşke beni de reddetseydi çok kötü fal bakmak yerineBu arada yeşil çingeneye farklı hesaptan attım evlenince soyadım da değişmişti. Adam yine reddetti. Ne enerjiymiş arkadaş
Yeşilcingene beni bugün geri çevirdi alakaları yok benceYeşilçingene bana çoook olumsuz konuşmuştu. Bir kaç gün ağladım. Deniz ile bağlantısı var diye yorumları gördüm. Hazırım ben şimdi komple olumsuz falaAynı yorum gelir muhtemelen
Aynen beni de. Baktırdığım en kötü faldı. Ürem çerkezden bile kötüydü benim içinBoş ver birşey kaybetmedin. Keşke beni de reddetseydi çok kötü fal bakmak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?