Binnaz Abla

Keşke atmasaydım olumsuzluğa hazır değilim

Bu arada az önce Deniz Sonay için kötü yorum gördüm 3 yıldız vermiş. Şu an yorum yok silindi

Belki döner ya ... Olumsuz düşünme. Bunları nasıl bilir ? Üç harfli ile mi bakıyor yoksa
Kendimi kandirmayayim artık fal meselesini kapatayim. Çünkü karşımdaki kişi inanılmaz merhametsiz,ketum,acımasız biri hep biliyordum bunu aslında. Bilmiyorum bu arada ne ile bakıyor hani Nisan da kopmussunuz dedi tamam salladı desem,Mayıs da konusmussunuz dedi bir tarafa iftira atılmış e bu da doğru. Sana yine yazar ama dönmek için değil dedi. Çok fazla ayrıntı bildi benimle alakalı.

Bu aydınlanmadan sonra insan biraz kendine geliyor...

Deniz sonayın falları cıkar mı bilemem ama kesinlikle çok hisli olduğuna inanıyorum bende. Benim durumumla ilgili olumlu konuşmuştu ama aklımdan geçen olumsuzlukları çürüterek konuşmuş. İnşallah bana dediği çıkar

Bu aydınlanmadan sonra insan biraz kendine geliyor...
Ya ben hep diyordum ki bana mı böyleydi sorun bende miydi benden sonra mutlu olacak mı ? Karşımdaki kişi inanılmaz biri içinizden birinin 1 ay katlanacagi biri değil. Ve kendisi hayatıma girmisti,kendisi aşık etti.. bu yüzden çok tepkiliyim zamanla değişmesini izledim ama nasıl acı çektim o sürede aglamadigim tek bir gün yoktu. Deniz sonay evet olumsuzdu ve dedi ki çok üzüldüğü de yok ama karakteri böyle bu kişinin kimseyle düzgün bir aşk yaşayamaz ve bu benim içimi rahatlattı nedense.

Yeşilçingene bana çoook olumsuz konuşmuştu. Bir kaç gün ağladım. Deniz ile bağlantısı var diye yorumları gördüm. Hazırım ben şimdi komple olumsuz fala Aynı yorum gelir muhtemelen

Yeşilçingene bana çoook olumsuz konuşmuştu. Bir kaç gün ağladım. Deniz ile bağlantısı var diye yorumları gördüm. Hazırım ben şimdi komple olumsuz fala Aynı yorum gelir şimdi
Öyle şartlandırma kendini. Bence alakaları yok. Yeşil çingene 2 kere enerjimiz tutmuyo diye çevirdi falımı. Deniz baktı. Oyle olsa o da çevirirdi. Bence olumsuz düşünme. Merakla bekliyorum.

Kızlar 2 sene öncede farklı biri için devamlı binnazda fal baktırdım.çok olumlu konuşmasalarda sonucu hep dönecek seviyor istiyor şeklindeydi.sonra bir gün beylikdüzünde falcı serpile gittim.pat diye bu kişinin ismini ve olmayacağını net bir şekilde söylemişti.dünyam başıma yıkıldı günlerce kendime gelemedim psikolojik tedaviler gördüm.Olumsuz duymak da aslında insanı yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…