az önce defne babür'e tarot attım dayanamayıp falım gelince yorum yapacağım :)
Beklentini çok büyük tutma derim.
beklentim 0 zaten, alışkanlık oldu benimki, 2 hafta fal baktırmadım elim ayağım titremeye başladı :))
Hahaha ilacı kesmiş gibi.
napiyosunuz kizlarrr asiri yorgunum ama uyumakta istemiyorummmm
Ne yapalım be canım?Aynen devam.Kahveni yap otur derim.Uykunu kaçırmıyosa tabi.Benim bi nevî meditasyonumdur.
uc tane ictim bugun..yarinda islerim var nedense artik pek tahammullu ve sakin degilim..tatile de cok ihtiyacim var ancak izin filan alamam.yorgunum depresyonda degilim ama insanlarla ugrasmak istemiyorum.
Özeline cevap yazdım canım.uc tane ictim bugun..yarinda islerim var nedense artik pek tahammullu ve sakin degilim..tatile de cok ihtiyacim var ancak izin filan alamam.yorgunum depresyonda degilim ama insanlarla ugrasmak istemiyorum.
Benimde öyle bi dönemim olmuştu.İnsan suratı görmek istemiyodum.Bi mabede kapatsalar şikâyet etmeden duracak kadar sıkılmıştım herkesten.Uzaklaşmak iyi geliyo,herşeyi unutuyo insan.Ben bi aya önce yaptım onu bi hafta kadar.Öyle ruya gibi bi yerdiki döndüğümde istanbulda herkes birbirini yiyor gibi geldi.Sana bi film tavsiye ediyim.İşten erken çıkarsan yada hafta sonu iyi gelir canım.Düzenbaz.Altın kürede ödül süpürdü sanırım oscarda da aynısı olacak.Jennifer Lawrence 'nin oyunculuğu izlenmeye değer.28 şubat tada benim Leo'cuğum geliyo.Wall Street iple çekiyorum.Düzenbaz ı bi değerlendir canım.
Tama canım bu arada bugün ffreya çok güzel hemde kolay bi istihare yazmıştı dene istersen sende ben yapıcam bu gece.hemen tavsiyene uyacagim canim..hafta sonu bir kacamak yapabilirim belki bilemiorum..
canim mail yazdim sana sende yaz..uzun uzun iyi olur>(
Tama canım bu arada bugün ffreya çok güzel hemde kolay bi istihare yazmıştı dene istersen sende ben yapıcam bu gece.
Dur ben cıkarıp alintiliyim.Mailin ve mesajın var.canim bugun bakarken gordum de bulamiyorum gerideki mesajlari su an
Hahaha çok hoşsunBir de Yusuf suresini dene canım forumda da başlığı var, ben her yaptığımda gördüm birini.Ama farklı farklı Kesin o yolda suratını göremediğim benimki Diğerlerini istemiyorum
Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat
Bu duayı 1 kere oku abdestli olarak sonra uyuyana kadar "Ya Alim Ya Habir" de. Ben bundan çok sağlam bir sonuç aldım. Beyaz kağıtlarda isme kadar her şey yazılıydı mekan falan,ama çok hızlı okuduğumdan hatırlamıyorum. Sanırım kağıdı tutan dede hızlı okumamı söylüyordu.
O istihare bu canım.Benim aklıma yattı.Bu gece bi denerim.
cok tesekkurler canim..hep mailini kontrol et yazarimsana burada 5 dk beklemek beni sinir ediyor
defne'nin falı geldi açıkçası fena değildi yani denenebilir diyorum :)
Benimde yorumum bu yöndeydi."Bi kez denenir"Ben bi hafta online olmasını bekledim.Bide o gün biz burda yazıyoruz ya çok şişirdik sanırım e herkeste görüyo tabi yani 10dk da falan 9 kişi aldı.Yani açıkçası gözümde büyüdü.Bi hafta online olmasını bekleyecek kadar değildi benim falım,üstelik geçmiş yorumumda iyice çuvallamıştı.Ama yinede son kararı gelecek vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?