Binnaz Abla

Ne yapalım be canım?Aynen devam.Kahveni yap otur derim.Uykunu kaçırmıyosa tabi.Benim bi nevî meditasyonumdur.

uc tane ictim bugun..yarinda islerim var nedense artik pek tahammullu ve sakin degilim..tatile de cok ihtiyacim var ancak izin filan alamam.yorgunum depresyonda degilim ama insanlarla ugrasmak istemiyorum.

uc tane ictim bugun..yarinda islerim var nedense artik pek tahammullu ve sakin degilim..tatile de cok ihtiyacim var ancak izin filan alamam.yorgunum depresyonda degilim ama insanlarla ugrasmak istemiyorum.

Benimde öyle bi dönemim olmuştu.İnsan suratı görmek istemiyodum.Bi mabede kapatsalar şikâyet etmeden duracak kadar sıkılmıştım herkesten.Uzaklaşmak iyi geliyo,herşeyi unutuyo insan.Ben bi aya önce yaptım onu bi hafta kadar.Öyle ruya gibi bi yerdiki döndüğümde istanbulda herkes birbirini yiyor gibi geldi.Sana bi film tavsiye ediyim.İşten erken çıkarsan yada hafta sonu iyi gelir canım.Düzenbaz.Altın kürede ödül süpürdü sanırım oscarda da aynısı olacak.Jennifer Lawrence 'nin oyunculuğu izlenmeye değer.28 şubat tada benim Leo'cuğum geliyo.Wall Street iple çekiyorum.Düzenbaz ı bi değerlendir canım.

Özeline cevap yazdım canım.

hemen tavsiyene uyacagim canim..hafta sonu bir kacamak yapabilirim belki bilemiorum..

canim mail yazdim sana sende yaz..uzun uzun iyi olur>(

hemen tavsiyene uyacagim canim..hafta sonu bir kacamak yapabilirim belki bilemiorum..

canim mail yazdim sana sende yaz..uzun uzun iyi olur>(
Tama canım bu arada bugün ffreya çok güzel hemde kolay bi istihare yazmıştı dene istersen sende ben yapıcam bu gece.

O istihare bu canım.Benim aklıma yattı.Bu gece bi denerim.

defne'nin falı geldi açıkçası fena değildi yani denenebilir diyorum :)

Benimde yorumum bu yöndeydi."Bi kez denenir"Ben bi hafta online olmasını bekledim.Bide o gün biz burda yazıyoruz ya çok şişirdik sanırım e herkeste görüyo tabi yani 10dk da falan 9 kişi aldı.Yani açıkçası gözümde büyüdü.Bi hafta online olmasını bekleyecek kadar değildi benim falım,üstelik geçmiş yorumumda iyice çuvallamıştı.Ama yinede son kararı gelecek vericek.

Son hikayeden sonra asla diyorum ,mira kardelenede asla diyorum soruya göre yorum sallayın gitsin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

Basliginizi bir süredir takip ediyorum, bende sizinle baktidigim siteler ve yorumcular hakkindaki görüslerimi bildirmek istiyor :

Binnaz abla : Binnaz abla sitesinde, su ana kadar tek bir fal baktirdim, oda yildizname faliydi ve seçtigim falci DenizDevrim, uzun ve çok detayli bir faldi. Notum 10 üzerinden 9.5. Bana 2014 senesi için, ay ay yasayacaklarimi anlatti ve falimi bitirirken bir kaç tarih verip, 2015 ve 2016 için gördüklerini söyledi, bakalim söyledikleri çikacakmi...

Falalem : Falalem sitesinde bir çok fal baktirdim, en memnum kaldigim site diyebilirim
Rezzan abla : kahve fali baktirdim, ayrildigim sevgilimin ismindeki bir çok harfi söyledi, anlattiklari tam benim yasadiklarim ile ilgiliydi. Notum 10 üzerinden 9.5. çok profesyonelce, çok iyi bir dille anlatilmis hersey. Bir tek kendimi degil, kuzenime iki arkadasima ve annem için baktirdim ve onlarda çok memnun kaldilar, gerçekten bir çok bilgiyi ve ayrintiyi bize aktardi.
Nalan abla : Tarot baktirdim, bir kaç ayrinti uymasada, uzun ve özenle bakilmis bir fal notum 10 üzerinden 8.5
Ecren Kaila : Kahve fali baktirdim, çok memnum kaldim fakat yazili bir fal oldugu için biraz kisa buldum, keske kendiside sesli fala geçse, notum 10 üzerinden 8.5
Beste Ulu : Tarot fali baktirdim, ayrintili ve güzel bir faldi fakat her yazili fal gibi biraz kisa, notum 10 üzerinden 8.5
Beren Günes : Baktirdigim katina fali, uzun ve çok detayli bir sesli faldi, notum 10 üzerinden 8.5
Ahuse Asel : Baktirdigim kahve fali, çok gerçekçi bir faldi, oldugum durumu iyi anlamis ve iyi anlatmis, biraz kisa ve keske sesli fal olsaydi. notum 10 üzerinden 8.5
Aylin Sayin : Baktirdigim kahve fali, yine oldugum durumu çok iyi anlatmis ve yasadiklarima bakarak nasil bir yolda ilerleyecegimi anlatmis, yine her yazili fal gibi kisa buldum ama memnum kaldim, notum 10 üzerinden 8.5

Tellwe : Bu sitede 4-5 fal baktirdim, kahve fali, tarot fali, su fali. Fakat yorumcularin ismini yazip yorum yapmak istemiyorum bile, ben bu kadar özensiz bir site görmedim. Hiç bir özen yok, fal iptal etmeler, yorumcu degistirmeler, çok özensiz ve kisa cevaplar...Sonuçta para veriyoruz, en azindan biraz özen gösterseler...para harcayip fal baktirmak istiyorsaniz, bu siteden uzak durun derim...

Fal sepeti : Genel olarak memnun kaldigim bir site
Samira Günal : tarot baktirdim, sesli bir yorum ve buludugum durumu iyi anlamis, ayrildigim kisiyi iyi analize etmis. Notum 10 üzerinden 8.5
Asrin Arikan : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum...fali dinlerken acaba bu kisi beni taniyormu diye düsündüm, beni, eski sevgilimi, iliskimizi, ayriligimizi o kadar iyi anlatmiski. Notum 10 üzerinden 9
Sezen Boztepe : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum digerleri kadar memnun kalmadim, bir seyler eksikti...Notum 10 üzerinden 6.5
Demirak : Horoskop fali baktirdim, yazili bir yorumdu. Bana gelecek ile ilgili bir kaç tarih verdi. Fakat diyelimki 50 satirin 40 karakter analizimli ilgiliydi, genel burç yorumlari gibi, sadece kalan bir kaç satir su anki durum ve gelecek ile ilgiliydi. Yani falin büyük kismi sadece bir burç analizi gibiydi... Notum 10 üzerinden 7

Birde Melih gün'e fal baktirmayi düsünüyorum.

Iyi günler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…