Binnaz Abla

H
Haklısın ama olumsuz olan biri için seneleri harcamak, belki de karsına çıkabilecek fırsatları kaçırmak da çok kötü değil mi? Ne kadar üzerse üzsün olumsuzsa olumsuzu duymak istedim ben hep. Bok gibi hissediyorsun bir süre sanki hayatın onsuz olamayacak gibi geliyor ama kangren olmuş bir uzvu koparıp atmak gün be gün yavaşça ölmekten daha iyi değil mi? Olumsuzu söyleyebilen falcılara çok saygı duyuyorum evet insan çok üzülüyor ama iyileşmek için unutmak için bazı şeylerle yüzleşebilmeli insan.

Bende falların yüzleşme için yeterli olduğuna inanmıyorum. Bizzat dibi yaşadıktan sonra vazgeçme enerjisine girmiştim ben.

Zaten mantıklı düşününce bu hallere düşüren,psikoloji bozan,sorunlu tipler (tabi geneli için diyorum istisnalar vardır) zaten doğru kişi değil haliyle. Şimdi üzülmek en iyisi. Olumsuz konuşsun da mantıksız konusmasinlar beni delirten bunlar misal uyumsuz,senem şah vs

Deniz Sonaydan geldi yorum. Arkadaşlar bugüne kadar 60 falan falcıya gittim. En iyisi Deniz Sonay. Şoktayım ben Hepsini bildi martta olumsuz davrandı 4 gün önce küçük bir olumlu adım attı. Hepsi doğru şoktayım Karşı tarafın özelliğine de bildi ... Ve olumsuz hiç konuşması . Beril ve Duygu ile aynı olumlu konuştu. Evlilik yolununuz açık dedi . Hayırlısı. Bu da çıkmazsa artık bırakıyorum fal işlerini

Son düzenleme:
Ben de burda bir çok arkadaş gibi ne yapmak istediği belli olmayan karabatak gibi bir görünüp bir kaybolan insanlar için senelerimi ve paralarımı harcadım. Atlayıp cehennemin dibindeki falcılardan medet umdum. Sonuç 0. Hayırlı ise mutlu edecekse adam gibi gelsin ne gerek var saçma sapan dramaya. Hayat o kadar uzun değil. Daha bu işin evliliği var, cocuğu var, bir sürü sorunu var. Hayatı su an zorlaştıran biri evlenince daha zorlaştırır.

Hepimiz benzer olaylar için fal baktırıyoruz. Bizi yarı yolda bırakan insanların geri dönmesini bekliyoruz. Belk
yaa aşırı merak ettim ben bu kızı artık. Yarın kredilerim yüklenir ben de deneyeceğim. Benim de olaylar baya karışık. Olumlu derse düşer bayılırım artık çok ayrıntı verdiniz mi fal atarken?

Tabiki öyle ama zaman en iyi ilaç , olumluyu da olumsuzu da duymuş olsanda bir zaman geçmeden insan iyileşemiyor

Sevindim adına o zaman ben ce de olumlu

Hiç ayrıntı yoktu. X kişi benim hakkımda ne düşünüyor dedim o kadar. 1 senedir aşksın ona yazdı. Bu da doğru

O dip neresi acaba
Benim için gördüğüm son muamele öyleydi. Her insanda farklıdır herhalde. Ondan önce en fazla 10-15 gün dayanırdım mesaj atardım hep. Ama o olaydan sonra şimdi mesaj atasım geliyor. Sadece merak duygum kaldı

Tabiki öyle ama zaman en iyi ilaç , olumluyu da olumsuzu da duymuş olsanda bir zaman geçmeden insan iyileşemiyor
Kesinlikle öyle. En iyisi o insanla yüzleşmek. Senke birlikte olmak istemiyorum diyebilmeli. İnsan üzülüyo üzülüyo sonra bi noktada aaa yeter be canımdan mı olucam diye. O nokta vazgeçme noktası. Dönse bile dikiş tutmuyo artık

Deniz sonayi acayip merak ettim ama anne adı yazmak mi gerekiyor? Kahve mi denediniz

Bu kadar mı yazdınız . Ben hayatımı anlatıyorum resmen Acaba ondan mı olmuyor benim
Ben hep o şekilde yazıyorum. X kişiyi beğeniyorum iş yerimden . Benim hakkında ne düşünüyor . Başka bilgi hiç vermiyorum. Deniz Sonay hepsini zaten kendisi bildi

Ben hep o şekilde yazıyorum. X kişiyi beğeniyorum iş yerimden . Benim hakkında ne düşünüyor . Başka bilgi hiç vermiyorum. Deniz Sonay hepsini zaten kendisi bildi
Ben su şekilde yazıyorum ; böyle de oldu söyle de oldu bana sunu dedi ben bunu dedim sonra sunu bunu konuştuk bizim aramızdaki şey ne olcak

Bence siz, sizin durum hakkında olumsuz düşünüyorsunuz ama güzel şeyler yaşayacaksınız. Bu kadar kişi yanılmıyordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…