Haklısın ama olumsuz olan biri için seneleri harcamak, belki de karsına çıkabilecek fırsatları kaçırmak da çok kötü değil mi? Ne kadar üzerse üzsün olumsuzsa olumsuzu duymak istedim ben hep. Bok gibi hissediyorsun bir süre sanki hayatın onsuz olamayacak gibi geliyor ama kangren olmuş bir uzvu koparıp atmak gün be gün yavaşça ölmekten daha iyi değil mi? Olumsuzu söyleyebilen falcılara çok saygı duyuyorum evet insan çok üzülüyor ama iyileşmek için unutmak için bazı şeylerle yüzleşebilmeli insan.Kızlar 2 sene öncede farklı biri için devamlı binnazda fal baktırdım.çok olumlu konuşmasalarda sonucu hep dönecek seviyor istiyor şeklindeydi.sonra bir gün beylikdüzünde falcı serpile gittim.pat diye bu kişinin ismini ve olmayacağını net bir şekilde söylemişti.dünyam başıma yıkıldı günlerce kendime gelemedim psikolojik tedaviler gördüm.Olumsuz duymak da aslında insanı yıpratıyor.
Bende falların yüzleşme için yeterli olduğuna inanmıyorum. Bizzat dibi yaşadıktan sonra vazgeçme enerjisine girmiştim ben.H
Haklısın ama olumsuz olan biri için seneleri harcamak, belki de karsına çıkabilecek fırsatları kaçırmak da çok kötü değil mi? Ne kadar üzerse üzsün olumsuzsa olumsuzu duymak istedim ben hep. Bok gibi hissediyorsun bir süre sanki hayatın onsuz olamayacak gibi geliyor ama kangren olmuş bir uzvu koparıp atmak gün be gün yavaşça ölmekten daha iyi değil mi? Olumsuzu söyleyebilen falcılara çok saygı duyuyorum evet insan çok üzülüyor ama iyileşmek için unutmak için bazı şeylerle yüzleşebilmeli insan.
Zaten mantıklı düşününce bu hallere düşüren,psikoloji bozan,sorunlu tipler (tabi geneli için diyorum istisnalar vardır) zaten doğru kişi değil haliyle. Şimdi üzülmek en iyisi. Olumsuz konuşsun da mantıksız konusmasinlar beni delirten bunlar misal uyumsuz,senem şah vsH
Haklısın ama olumsuz olan biri için seneleri harcamak, belki de karsına çıkabilecek fırsatları kaçırmak da çok kötü değil mi? Ne kadar üzerse üzsün olumsuzsa olumsuzu duymak istedim ben hep. Bok gibi hissediyorsun bir süre sanki hayatın onsuz olamayacak gibi geliyor ama kangren olmuş bir uzvu koparıp atmak gün be gün yavaşça ölmekten daha iyi değil mi? Olumsuzu söyleyebilen falcılara çok saygı duyuyorum evet insan çok üzülüyor ama iyileşmek için unutmak için bazı şeylerle yüzleşebilmeli insan.
O dip neresi acabaBende falların yüzleşme için yeterli olduğuna inanmıyorum. Bizzat dibi yaşadıktan sonra vazgeçme enerjisine girmiştim ben.
yaa aşırı merak ettim ben bu kızı artık. Yarın kredilerim yüklenir ben de deneyeceğim. Benim de olaylar baya karışık. Olumlu derse düşer bayılırım artıkDeniz Sonaydan geldi yorum. Arkadaşlar bugüne kadar 60 falan falcıya gittim. En iyisi Deniz Sonay. Şoktayım benHepsini bildi mayısta olumsuz davrandı 4 gün önce küçük bir olumlu adım attı. Hepsi doğru şoktayım Karşı tarafın özelliğine de bildi ... Ve olumsuz hiç konuşması . Beril ve Duygu ile aynı olumlu konuştu. Evlilik yolununuz açık dedi . Hayırlısı. Bu da çıkmazsa artık bırakıyorum fal işlerini
Tabiki öyle ama zaman en iyi ilaç , olumluyu da olumsuzu da duymuş olsanda bir zaman geçmeden insan iyileşemiyorH
Sevindim adına o zaman ben ce de olumluDeniz Sonaydan geldi yorum. Arkadaşlar bugüne kadar 60 falan falcıya gittim. En iyisi Deniz Sonay. Şoktayım benHepsini bildi mayısta olumsuz davrandı 4 gün önce küçük bir olumlu adım attı. Hepsi doğru şoktayım Karşı tarafın özelliğine de bildi ... Ve olumsuz hiç konuşması . Beril ve Duygu ile aynı olumlu konuştu. Evlilik yolununuz açık dedi . Hayırlısı. Bu da çıkmazsa artık bırakıyorum fal işlerini
Hiç ayrıntı yoktu. X kişi benim hakkımda ne düşünüyor dedim o kadar. 1 senedir aşksın ona yazdı. Bu da doğruHepimiz benzer olaylar için fal baktırıyoruz. Bizi yarı yolda bırakan insanların geri dönmesini bekliyoruz. Belk
yaa aşırı merak ettim ben bu kızı artık. Yarın kredilerim yüklenir ben de deneyeceğim. Benim de olaylar baya karışık. Olumlu derse düşer bayılırım artıkçok ayrıntı verdiniz mi fal atarken?
Benim için gördüğüm son muamele öyleydi. Her insanda farklıdır herhalde. Ondan önce en fazla 10-15 gün dayanırdım mesaj atardım hep. Ama o olaydan sonra şimdi mesaj atasım geliyor. Sadece merak duygum kaldıO dip neresi acaba
Bu kadar mı yazdınız . Ben hayatımı anlatıyorum resmenHiç ayrıntı yoktu. X kişi benim hakkımda ne düşünüyor dedim o kadar. 1 senedir aşksın ona yazdı. Bu da doğru
Kesinlikle öyle. En iyisi o insanla yüzleşmek. Senke birlikte olmak istemiyorum diyebilmeli. İnsan üzülüyo üzülüyo sonra bi noktada aaa yeter be canımdan mı olucam diye. O nokta vazgeçme noktası. Dönse bile dikiş tutmuyo artıkTabiki öyle ama zaman en iyi ilaç , olumluyu da olumsuzu da duymuş olsanda bir zaman geçmeden insan iyileşemiyor
Deniz Sonaydan geldi yorum. Arkadaşlar bugüne kadar 60 falan falcıya gittim. En iyisi Deniz Sonay. Şoktayım benHepsini bildi mayısta olumsuz davrandı 4 gün önce küçük bir olumlu adım attı. Hepsi doğru şoktayım Karşı tarafın özelliğine de bildi ... Ve olumsuz hiç konuşması . Beril ve Duygu ile aynı olumlu konuştu. Evlilik yolununuz açık dedi . Hayırlısı. Bu da çıkmazsa artık bırakıyorum fal işlerini
Ben de öyleBende falların yüzleşme için yeterli olduğuna inanmıyorum. Bizzat dibi yaşadıktan sonra vazgeçme enerjisine girmiştim ben.
Ben hep o şekilde yazıyorum. X kişiyi beğeniyorum iş yerimden . Benim hakkında ne düşünüyor . Başka bilgi hiç vermiyorum. Deniz Sonay hepsini zaten kendisi bildiBu kadar mı yazdınız . Ben hayatımı anlatıyorum resmenAcaba ondan mı olmuyor benim
Benimde öyle olmuştu yorulmuş, bıkmış, sinik bir insan yapmıştı karakteriz adam çok şükür bitti allah bilsinBende falların yüzleşme için yeterli olduğuna inanmıyorum. Bizzat dibi yaşadıktan sonra vazgeçme enerjisine girmiştim ben.
Ben su şekilde yazıyorum ; böyle de oldu söyle de oldu bana sunu dedi ben bunu dedim sonra sunu bunu konuştuk bizim aramızdaki şey ne olcakBen hep o şekilde yazıyorum. X kişiyi beğeniyorum iş yerimden . Benim hakkında ne düşünüyor . Başka bilgi hiç vermiyorum. Deniz Sonay hepsini zaten kendisi bildi
Bence siz, sizin durum hakkında olumsuz düşünüyorsunuz ama güzel şeyler yaşayacaksınız. Bu kadar kişi yanılmıyordur bence.Deniz Sonaydan geldi yorum. Arkadaşlar bugüne kadar 60 falan falcıya gittim. En iyisi Deniz Sonay. Şoktayım benHepsini bildi mayısta olumsuz davrandı 4 gün önce küçük bir olumlu adım attı. Hepsi doğru şoktayım Karşı tarafın özelliğine de bildi ... Ve olumsuz hiç konuşması . Beril ve Duygu ile aynı olumlu konuştu. Evlilik yolununuz açık dedi . Hayırlısı. Bu da çıkmazsa artık bırakıyorum fal işlerini
Bana anlat istersen bunlariBen su şekilde yazıyorum ; böyle de oldu söyle de oldu bana sunu dedi ben bunu dedim sonra sunu bunu konuştuk bizim aramızdaki şey ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?