Kahvemi katinami attınızHiç ayrıntı yoktu. X kişi benim hakkımda ne düşünüyor dedim o kadar. 1 senedir aşksın ona yazdı. Bu da doğru
Aynı ben. İlk defa gittiğim falcılara şeceremi döküyorum. Sonra diyorum ki belki okurken dalga geçiyordur benleBen su şekilde yazıyorum ; böyle de oldu söyle de oldu bana sunu dedi ben bunu dedim sonra sunu bunu konuştuk bizim aramızdaki şey ne olcak
Bence siz, sizin durum hakkında olumsuz düşünüyorsunuz ama güzel şeyler yaşayacaksınız. Bu kadar kişi yanılmıyordur bence.
Durum Pek olumlu gözükmüyor. Ben yine olumlu beklentiye girmiyorumYeşilçingene ve Alex olmaz dedi
Kahvemi katinami attınızDeniz sonayın falları cıkar mı bilemem ama kesinlikle çok hisli olduğuna inanıyorum bende. Benim durumumla ilgili olumlu konuşmuştu ama aklımdan geçen olumsuzlukları çürüterek konuşmuş. İnşallah bana dediği çıkar
O kadar üzülüyorum ki bunları okudukça. Yaşadıklarım o kadar kötüydü ki başkası da yaşamış diyorum tekrar hissediyorum o zamanlarıBenimde öyle olmuştu yorulmuş, bıkmış, sinik bir insan yapmıştı karakteriz adam çok şükür bitti allah bilsin
Kahvemi katinami attınız denizeDeniz sonay a bayıldım ben kızlar gerçekten şaşırttı beni
Katina çünkü indirimli 60 tl ve zaten 10 tl vardı. kahve 100 tl hayatta vermem ama çok etkilendimKahvemi katinami attınız
Gerçekten. Ne kötü günler geçirmişiz. Şu günümüze şükür. İleride daha iyi olacağız kızlar az daha zamanO kadar üzülüyorum ki bunları okudukça. Yaşadıklarım o kadar kötüydü ki başkası da yaşamış diyorum tekrar hissediyorum o zamanları
KatinaKahvemi katinami attınız denize
Benimki yılan hikayesiBana anlat istersen bunlari6.hissim de bayağı kuvvetlidir kendime faydam yok ama
Ben vermiştimKızlar deniz sonaya anne adı veriyormusunuz?
Teşekkür ederimBen vermiştim
Valla siz beni çok güldürdünüz bugünAlex gelecek konusunda iyi değil bence bana da olumlu konuştu bu hikaye bitmemiş dedi ama bir hikaye ancak bu kadar bitebilir
2. Bi çingene mi bu da mi anne adı İstiyorDeniz sonayi acayip merak ettim ama anne adı yazmak mi gerekiyor? Kahve mi denediniz
Çingene telvede tek baktirdigim ve sevdiğim kişi anne adı istemiyor ama deniz sonay açıklamasında anne adı yazın demiş daha iyi bakım oluyor galibaValla siz beni çok güldürdünüz bugün
2. Bi çingene mi bu da mi anne adı İstiyor
Çingene benden istedi anne adı. Hem karşı tarafın hem benim tam doğum tarihimizi ve anne adlarımızı istedi. Arkadaşımdan da istemişti ilk gittiğinde. Ben zaten 1 kez gittimÇingene telvede tek baktirdigim ve sevdiğim kişi anne adı istemiyor ama deniz sonay açıklamasında anne adı yazın demiş daha iyi bakım oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?