- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
YaaaValla siz beni çok güldürdünüz bugün
2. Bi çingene mi bu da mi anne adı İstiyor
Himm ben kendi adımı ve karşı tarafın adını yazdim kahve gönderirim sürekliÇingene benden istedi anne adı. Hem karşı tarafın hem benim tam doğum tarihimizi ve anne adlarımızı istedi. Arkadaşımdan da istemişti ilk gittiğinde. Ben zaten 1 kez gittim
Takılma burada cikmayani var sonuçta keşke bütün fallarımız çıksa bur şekilde iade ediyorYa çingene bugün beni neden çevirdi tamam eski sevgilinle olmaz desin de gerçekten aklıma takıldı ölecek miyim diye
Ben tarot atmıştım. Allah Allah adam benden niye istedi ki o bilgileri ya eğlenecek miyim onla diye de sormadım gitti evlilik hesabı yaptıHimm ben kendi adımı ve karşı tarafın adını yazdim kahve gönderirim sürekli
Atma lütfen. Dik durmalıyızz! İkimizin olayları çok benzer ben bu olaya taktımAy bu deniz sonay ne zaman online olur acaba, mesaj atmamak için parmaklarımı kırıyorum şu an acil fal lazım
Ya ben aylar önce de görmüştüm böyle yine birini ısrarla reddetmiş o arkadaş da demişti ölecek miyim diye korktum demişti. Haklısın. Ama korkma tatbiki. Red olayını Binnaz da da yapan var başıma gelmedi ama çok kişi yaşıyor bunu. Dert etme. Ne çingene ne başkası hiçbirinin öngörüsü hissi gerçek oluyor diye bir yok ki çingene bende hiçbi şeyi bilemedi çok kötüydü. Dikkate bile almadımYa çingene bugün beni neden çevirdi tamam eski sevgilinle olmaz desin de gerçekten aklıma takıldı ölecek miyim diye
Ben ex kişi için baktirirken anne adını bilmiyordum ondan her haldeBen tarot atmıştım. Allah Allah adam benden niye istedi ki o bilgileri ya eğlenecek miyim onla diye de sormadım gitti evlilik hesabı yaptı
Bana da biliyorsanız Söyleyin demişti biliyordum söyledim bende. Çok mutlu olursunuz her anlamda çok uyumlusunuz ama evlilik yok demişti. Bi hesap yapıyor ebced hesabıBen ex kişi için baktirirken anne adını bilmiyordum ondan her halde
Benim ex için hep olumsuz konuştu olumsuz oldu zaten ebced hesabi yapmaya gerek duymadı demekBana da biliyorsanız Söyleyin demişti biliyordum söyledim bende. Çok mutlu olursunuz her anlamda çok uyumlusunuz ama evlilik yok demişti. Bi hesap yapıyor ebced hesabı
Ya bu bana yine olmuştu Melisa yaptı aynısını ikinci kez olunca böyle garip oldumYa ben aylar önce de görmüştüm böyle yine birini ısrarla reddetmiş o arkadaş da demişti ölecek miyim diye korktum demişti. Haklısın. Ama korkma tatbiki. Red olayını Binnaz da da yapan var başıma gelmedi ama çok kişi yaşıyor bunu. Dert etme. Ne çingene ne başkası hiçbirinin öngörüsü hissi gerçek oluyor diye bir yok ki çingene bende hiçbi şeyi bilemedi çok kötüydü. Dikkate bile almadım
Hani Melisa binnazdaki miYa bu bana yine olmuştu Melisa yaptı aynısını ikinci kez olunca böyle garip oldum
Bende silmiştim ama bugün baktırdım . Bu kadar olamaz dedimŞimdi de Deniz sonay mı övülmüş yaa nolur yapmayın binnazı silmiştim
Ya bende ayda bir atıyordum bayadır. BurYa takıldım son günlerde şimdi bende atmayı düşünüyorum bu ayki hakkımda kime atacağımı kızlar belirlediŞimdi de Deniz sonay mı övülmüş yaa nolur yapmayın binnazı silmiştim
Çingenenin bu hareketine çok takılmayın. Birçok kişiye bunu yapıyor.Ya bu bana yine olmuştu Melisa yaptı aynısını ikinci kez olunca böyle garip oldum
Ciddi misin yaBende silmiştim ama bugün baktırdım . Bu kadar olamaz dedim
Ayy baktırırsanız deneyiminizi paylaşır mısınız çok merak ettim ben de. Binnaz boykot etmeye karar vermiştim ama merak ediyorumCiddi misin ya
Bende boykot ediyorum 3 fal baktırmam yetti valla çıkmayınca sildim hesabımı. Ama burayı okumamam lazımmışAyy baktırırsanız deneyiminizi paylaşır mısınız çok merak ettim ben de. Binnaz boykot etmeye karar vermiştim ama merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?