Binnaz Abla

Ya çingene bugün beni neden çevirdi tamam eski sevgilinle olmaz desin de gerçekten aklıma takıldı ölecek miyim diye

Çingene benden istedi anne adı. Hem karşı tarafın hem benim tam doğum tarihimizi ve anne adlarımızı istedi. Arkadaşımdan da istemişti ilk gittiğinde. Ben zaten 1 kez gittim
Himm ben kendi adımı ve karşı tarafın adını yazdim kahve gönderirim sürekli

Ay bu deniz sonay ne zaman online olur acaba, mesaj atmamak için parmaklarımı kırıyorum şu an acil fal lazım
Atma lütfen. Dik durmalıyızz! İkimizin olayları çok benzer ben bu olaya taktım hala storylerimi izliyor takipleşmediği halde. Yazacak seninki de benimki de. Hele sendeki ihtimal daha çok.
Biz aslında barışırdık şimdiye kadar ama farklı şehirlerdeyiz. Çok sık görüşsek dahi mesafeler bizi bitirdi. Bi sarılsak bitecekti hepsi. Şimdi 4.5 ay oldu saka gibi gerçekten

Ya çingene bugün beni neden çevirdi tamam eski sevgilinle olmaz desin de gerçekten aklıma takıldı ölecek miyim diye
Ya ben aylar önce de görmüştüm böyle yine birini ısrarla reddetmiş o arkadaş da demişti ölecek miyim diye korktum demişti. Haklısın. Ama korkma tatbiki. Red olayını Binnaz da da yapan var başıma gelmedi ama çok kişi yaşıyor bunu. Dert etme. Ne çingene ne başkası hiçbirinin öngörüsü hissi gerçek oluyor diye bir yok ki çingene bende hiçbi şeyi bilemedi çok kötüydü. Dikkate bile almadım

Ben ex kişi için baktirirken anne adını bilmiyordum ondan her halde
Bana da biliyorsanız Söyleyin demişti biliyordum söyledim bende. Çok mutlu olursunuz her anlamda çok uyumlusunuz ama evlilik yok demişti. Bi hesap yapıyor ebced hesabı

Bana da biliyorsanız Söyleyin demişti biliyordum söyledim bende. Çok mutlu olursunuz her anlamda çok uyumlusunuz ama evlilik yok demişti. Bi hesap yapıyor ebced hesabı
Benim ex için hep olumsuz konuştu olumsuz oldu zaten ebced hesabi yapmaya gerek duymadı demek

Ya bu bana yine olmuştu Melisa yaptı aynısını ikinci kez olunca böyle garip oldum

Kızlar konudan bağımsız sorucam sizce tarot mu daha mistik katina mı? Katinaya cok anlam yükleniyor gibi geliyor ama ortaya cıkışı izmir büyücüleri kitabıyla olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…