Evet gerçekten iyi. 3 -4 gün önce adım vardı dedi Martta olumsuz adım vardı dedi . Tam nokta atışlar . Erkeğin diş görünüşünü bildi. Sezen Yıldız kirli sakallı demişti etkilenmiştim Deniz ise kirli sakallı artı başka fiziki özelliklerini bildiCiddi misin ya
Ben araştırmıştım bi ara çoook. Katina özellikle ve özellikle anlık düşünce hisler de net anlamlar verirmiş, kişinin o anki bilinçaltını net okurmuş. Kişinin tabi duygusal enerjisi değiştikçe sonuç da değişir diyordu katina için. Aşk konusunda en net desteymiş. Tarot ise daha çok karşımıza çıkacak durumlar ve önlemler gibiymiş. Tabi o da major minör kartlara göre bazen 10 günlük bazen 6-12 aylık süreçleri okumakta başarılıymış. Çok ayrıntılı. Hatta bi yerde şey okudum desteyi falcının açması kartları onun seçmesi daha net sonuç verir vs diyeKızlar konudan bağımsız sorucam sizce tarot mu daha mistik katina mı? Katinaya cok anlam yükleniyor gibi geliyor ama ortaya cıkışı izmir büyücüleri kitabıyla olmadı mı?
Ben kart fallarini sevmedigim için benim için en iyisi kahve yalnız söyle bir durum yaşıyorum katılmada tek tük de olsa düz kart seçebiliyorum ama tarot 10 kartı ters seçme yeteneğim var en iyisi katına benceKızlar konudan bağımsız sorucam sizce tarot mu daha mistik katina mı? Katinaya cok anlam yükleniyor gibi geliyor ama ortaya cıkışı izmir büyücüleri kitabıyla olmadı mı?
Vade verdi mi bari çıkarsa haber etEvet gerçekten iyi. 3 -4 gün önce adım vardı dedi Martta olumsuz adım vardı dedi . Tam nokta atışlar . Erkeğin diş görünüşünü bildi. Sezen Yıldız kirli sakallı demişti etkikenmiştim Deniz ise kirli sakallı artı başka fiziki özelliklerini bildi
Ahaha ben de tarotta hep ters seçiyorum aynen. Tarotun daha eski olduğunu düşünürsek katina bana biraz şişirilmiş geliyor ama emin de olamıyorumBen kart fallarini sevmedigim için benim için en iyisi kahve yalnız söyle bir durum yaşıyorum katılmada tek tük de olsa düz kart seçebiliyorum ama tarot 10 kartı ters seçme yeteneğim var en iyisi katına bence
Yok işte geçmiş ve an okadar mükemmeldi ki, gelecekle ilgili söylediği herşey tam tersi olmuştu :)ilk falı sizde çıkmışmıydı? ya sanırım zaten falcıların ilk falları çıkıyor. mesela bana sevdalın ilk falı tarihi ile birlikte çıkmıştı ama ondan sonrakiler çıkmadı. arkadaşıma da aynı şekilde verdiği ilk tarihte çıktı ama sonrakiler çıkmadı. yani vade anlamında çıkmadı.
O zaman anlık durumlara göre değişiyorsa katina sonuçtan nasıl emin olabiliriz? O kafamı karıştırıyor benimBen araştırmıştım bi ara çoook. Katina özellikle ve özellikle anlık düşünce hisler de net anlamlar verirmiş, kişinin o anki bilinçaltını net okurmuş. Kişinin tabi duygusal enerjisi değiştikçe sonuç da değişir diyordu katina için. Aşk konusunda en net desteymiş. Tarot ise daha çok karşımıza çıkacak durumlar ve önlemler gibiymiş. Tabi o da major minör kartlara göre bazen 10 günlük bazen 6-12 aylık süreçleri okumakta başarılıymış. Çok ayrıntılı. Hatta bi yerde şey okudum desteyi falcının açması kartları onun seçmesi daha net sonuç verir vs diye
Şevdar Beril Tumay Zişan Duygu ile aynı. Ama ben açıkcası olumlu düşünmüyorum beklentiye girmiyorum Sonay olumlu konuştu diyeVade verdi mi bari çıkarsa haber et
Elife baktıranların vadesi gelmedi sanırımTelefonda bakan Elif hanımı merak ediyorum asıl. Gelişme yaşayan var mı?
Olumsuzu cagiriyorsun yapma böyle bence enerji çok önemli bu konulardaŞevdar Beril Tumay Zişan Duygu ile aynı. Ama ben açıkcası olumlu düşünmüyorum beklentiye girmiyorum Sonay olumlu konuştu diyeBiraz gerçekçi olmak lazım. Çıkarsa yazarım
Kesinlikle katılıyorum size.Olumsuzu cagiriyorsun yapma böyle bence enerji çok önemli bu konularda
Bence olumlu olumsuz hiç bir şey düşünme hatta düşünme mümkünse. Beklentiye de sokma kendini. Akışta kal. Su akar yolunu bulurŞevdar Beril Tumay Zişan Duygu ile aynı. Ama ben açıkcası olumlu düşünmüyorum beklentiye girmiyorum Sonay olumlu konuştu diyeBiraz gerçekçi olmak lazım. Çıkarsa yazarım
Kim buYok işte geçmiş ve an okadar mükemmeldi ki, gelecekle ilgili söylediği herşey tam tersi olmuştu :)
Oda ayrı bi hayal kırıklığıdı maalesef
Aynen. Ama aşk konusunda katina bana daha net geliyor o an. Ama tarot daha gerçekçi gibi. Bence tarot okumak çok daha zor katinadan. Bana öyle geliyor. Tarot ayrı bi maharet istiyor sankiO zaman anlık durumlara göre değişiyorsa katina sonuçtan nasıl emin olabiliriz? O kafamı karıştırıyor benim
Kızlar ben de bu konuda biraz araştırdım yıldızım çok düşük benim her şeyden kolay etkileniyorum. Söylediğimiz her olumsuz şey etrafımızda blokajlar oluşturuyor. Beklentiye girmemek farklı devamlı olumsuz bakmak ayrı. İnanmak çok önemli bence. Ben de olumsuz konuşuyorum ama ben inancımı kaybettim o kişiye karşı. Ben bu aşka olan inancımı kaybettim Ela gibi oldu ama neyseKesinlikle katılıyorum size.
Beklentiye girip hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumOlumsuzu cagiriyorsun yapma böyle bence enerji çok önemli bu konularda
Kızlar ben de bu konuda biraz araştırdım yıldızım çok düşük benim her şeyden kolay etkileniyorum. Söylediğimiz her olumsuz şey etrafımızda blokajlar oluşturuyor. Beklentiye girmemek farklı devamlı olumsuz bakmak ayrı. İnanmak çok önemli bence. Ben de olumsuz konuşuyorum ama ben inancımı kaybettim o kişiye karşı. Ben bu aşka olan inancımı kaybettim Ela gibi oldu ama neyse
Aynen de öyle valla eski ilişkilerimde bu oldu hep. Bu farklı diyorsun bu olmaz öyle diyorsun ama erkek aklı hep aynı galiba. Ama cidden sende beş kuruş değerleri kalmayınca geliyolarben şuna inanıyoeum. Eğer vazgeçersek ama gerçekten tam anlamıyla. Karşı taraf bunu hissediyor. Hislere çok inanıyorum. Ruhlar arasındaki enerjiye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?