Binnaz Abla

Bu arada Deniz sonay in falini tekrar okudum katına actmisti bana ama tayin meselesini söylemiş çok istiyosun ama bu sene de aynı yerdesin dedi tayin 2022 görünüyor dedi bir buçuk sene var dedi gerçekten son senem bu sene. Başka kime sorsam evet bu sene oluyor falan demişti.

Aynen de öyle valla eski ilişkilerimde bu oldu hep. Bu farklı diyorsun bu olmaz öyle diyorsun ama erkek aklı hep aynı galiba. Ama cidden sende beş kuruş değerleri kalmayınca geliyolar
Aynen. Sen vazgeçip yeni birinden hoşlanırsın, işte bu dersin eskisi damlar. Ve artık bi önemi yoktur

Aynen. Sen vazgeçip yeni birinden hoşlanırsın, işte bu dersin eskisi damlar. Ve artık bi önemi yoktur
Doğru ama vazgeçince gelen adamlardan bir cacık olmuyor..Vazgeç vazgeç nereye kadar?Bu vazgeçince gelen adamların normalde kaderimizde olmadığını,sadece arada test etmek için geri döndürüldüklerini düşünüyorum.Başka ilişki başladıysa,ne kadar sağlam testi gibi

Aynen öyle hiç ben biriyleyken geri dönen eski sevgililerim bana çekici gelmedi mesela hiç etkilenmedim. Amaaan dedim geçtim... çünkü o sırada etkilerini çoktan kaybetmiş oluyorlar...

Ben bu ay gümüş olmuşum nasıl ccozuttuysam. Kızlar yaa mesaj atma isteği gelince napıyosunuz nasıl dayanıyorsunuz daha dün 1 bugun 2 oldu zor duruyorum gerçekten ama dayanmam lazım. Aşırı mutsuzjm hiç geçmeyecek gibi

Telefonu kendimden uzaklaştırıyorum ben o anlarda. Başka türlü kendimi tutamıyorum.

Telefonu kendimden uzaklaştırıyorum ben o anlarda. Başka türlü kendimi tutamıyorum.
Kendimi tutmam lazım bu zamana kadar ya ben yazmazsam böyle kopar giderse diye korktuğumdan yazdım ama yapmamam gerekirdi 2 gün olacak çok kırdı noktayı koydum serkanda sakın geri adıö atma o gelecek korksun dediler bekliyorum herkes aynı şeyi söyledi ama niyeyse ben çok olumsız düşünüyorum kesin yazmayacak ben yazmadım ya yazmaz modundayım valla ateşlendim yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…