- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Aynen. Sen vazgeçip yeni birinden hoşlanırsın, işte bu dersin eskisi damlar. Ve artık bi önemi yokturAynen de öyle valla eski ilişkilerimde bu oldu hep. Bu farklı diyorsun bu olmaz öyle diyorsun ama erkek aklı hep aynı galiba. Ama cidden sende beş kuruş değerleri kalmayınca geliyolar
Doğru ama vazgeçince gelen adamlardan bir cacık olmuyor..Vazgeç vazgeç nereye kadar?Bu vazgeçince gelen adamların normalde kaderimizde olmadığını,sadece arada test etmek için geri döndürüldüklerini düşünüyorum.Başka ilişki başladıysa,ne kadar sağlam testi gibiAynen. Sen vazgeçip yeni birinden hoşlanırsın, işte bu dersin eskisi damlar. Ve artık bi önemi yoktur
Aynen öyle hiç ben biriyleyken geri dönen eski sevgililerim bana çekici gelmedi mesela hiç etkilenmedim. Amaaan dedim geçtim... çünkü o sırada etkilerini çoktan kaybetmiş oluyorlar...Doğru ama vazgeçince gelen adamlardan bir cacık olmuyor..Vazgeç vazgeç nereye kadar?Bu vazgeçince gelen adamların normalde kaderimizde olmadığını,sadece arada test etmek için geri döndürüldüklerini düşünüyorum.Başka ilişki başladıysa,ne kadar sağlam testi gibi
Bana gelmedi bildirimberil online
bende sorumu yanıtlamış, onu okurken görmüştüm..Bana gelmedi bildirim
Bana olmuşKızlar ben Binnaz da gümüş üyeydim klasik olmuşum sizde de oldu mu böyle bisey ?
Mail attım şimdi benBana olmuş
Gümüşlük olmasa bile bronzluk kadar kredi almışımdır . Klasik olmamız saçma . Nerden kıscaklarını şaşırdılar ciddenBende de aynı şey olmuş. Gümüştüm klasik olmuşum. bu ay çok fazla kredi almadığım için olabilir mi?
Orada bronz var mıydı? Bende aldım kredi evet bu ayGümüşlük olmasa bile bronzluk kadar kredi almışımdır . Klasik olmamız saçma . Nerden kıscaklarını şaşırdılar cidden
Bronz varmış evet. Ve kredi de almışım yani bronz a yetecek kadarGümüşlük olmasa bile bronzluk kadar kredi almışımdır . Klasik olmamız saçma . Nerden kıscaklarını şaşırdılar cidden
Beril'i 25 kredi yapmışlar. Üzüldüm şu an.beril online
kuzu valla 18 dk lık kayıt yollamış 25 kredi için bile aşırı iyi benceBeril'i 25 kredi yapmışlar. Üzüldüm şu an.
Ay sitede 40 kredi olup da 5 dakika kayıt gönderenlere kıyasla çok iyi evetkuzu valla 18 dk lık kayıt yollamış 25 kredi için bile aşırı iyi bence
Telefonu kendimden uzaklaştırıyorum ben o anlarda.Ben bu ay gümüş olmuşum nasıl ccozuttuysam. Kızlar yaa mesaj atma isteği gelince napıyosunuz nasıl dayanıyorsunuz daha dün 1 bugun 2 oldu zor duruyorum gerçekten ama dayanmam lazım. Aşırı mutsuzjm hiç geçmeyecek gibi
Kendimi tutmam lazım bu zamana kadar ya ben yazmazsam böyle kopar giderse diye korktuğumdan yazdım ama yapmamam gerekirdi 2 gün olacak çok kırdı noktayı koydum serkanda sakın geri adıö atma o gelecek korksun dediler bekliyorum herkes aynı şeyi söyledi ama niyeyse ben çok olumsız düşünüyorum kesin yazmayacak ben yazmadım ya yazmaz modundayım valla ateşlendim yatıyorumTelefonu kendimden uzaklaştırıyorum ben o anlarda.Başka türlü kendimi tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?