- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
Bu kadar yıpratmayın kendinizi.Kendimi tutmam lazım bu zamana kadar ya ben yazmazsam böyle kopar giderse diye korktuğumdan yazdım ama yapmamam gerekirdi 2 gün olacak çok kırdı noktayı koydum serkanda sakın geri adıö atma o gelecek korksun dediler bekliyorum herkes aynı şeyi söyledi ama niyeyse ben çok olumsız düşünüyorum kesin yazmayacak ben yazmadım ya yazmaz modundayım valla ateşlendim yatıyorum
Maalesef evet çok olumsuz düşünüyorum hiçbir şey yapmıyorum okullar tatil şu an öğretmenim,iş yok o yüzden iyice sardım insan bu kadar çöker mi ya toparlarıö herhalde daha 2 gün oldu alışır insan sanırım alışıyordurBu kadar yıpratmayın kendinizi.Aranızdaki ilişkiyi siz daha iyi bilirsiniz tabii ama, bir süre sonra iletişime geçer bence. Biraz olumlu düşünmelisiniz. Çok beklentiye de girmemek gerek fakat siz aşırı olumsuz düşünüyorsunuz ve bu size zarar vermeye başlamış.
Ay o hissi bilirim. Benim onu aşmam 1 yılı buldu, artık dayanabiliyorum yazmadan. Eskiden olsa mesaj üstüne mesaj arama vs, bide ketum benimli yazsam yazmazdı arasam açmazdı ne çektim. daha da delirirdim. Ben o sıra iyice fala sarmıştım, aramamak için terapi gibi geliyodu fal işte kendimi tutabiliyodum. Bide bi arkadaşını ara ona mesaj at aklını dağıtsın. Ben bazen 50 kere anlatıyodum zaman geçiyodu mesaj atmiyim diye. Çünkü boş kalınca daha çok atasın geliyoMaalesef evet çok olumsuz düşünüyorum hiçbir şey yapmıyorum okullar tatil şu an öğretmenim,iş yok o yüzden iyice sardım insan bu kadar çöker mi ya toparlarıö herhalde daha 2 gün oldu alışır insan sanırım alışıyordur
Ayy akşamdan beri kaç kişi aradı derdini anlatmak için şey dediler dert anlatmak isterken dert dinliyosun kusura bakma :) kafam dağıldı biraz. Bu bir kaç haftayı atlatırsam ölsem istemem zaten. Bakalom sabah Serkana fal atacağım o benim akıl hocam biraz sakinleşirim diye düşünüyorum. En güzel çözüm parmakları kesmek galiba diye düşündüm vallaAy o hissi bilirim. Benim onu aşmam 1 yılı buldu, artık dayanabiliyorum yazmadan. Eskiden olsa mesaj üstüne mesaj arama vs, bide ketum benimli yazsam yazmazdı arasam açmazdı ne çektim. daha da delirirdim. Ben o sıra iyice fala sarmıştım, aramamak için terapi gibi geliyodu fal işte kendimi tutabiliyodum. Bide bi arkadaşını ara ona mesaj at aklını dağıtsın. Ben bazen 50 kere anlatıyodum zaman geçiyodu mesaj atmiyim diye. Çünkü boş kalınca daha çok atasın geliyo
Bize kaybettiren bu zaten. Yazmak,aramak anlık mutlu etti belki de ama kalıcı değil ki değerinden götürüyor. Erken müdahale etmezsen geri dönüşü olmuyor. Bu ilişki meselelerinde hesap kitap yapmazsan, içinden geldiği gibi yaşarsan hep kaybediyosun şekil A benAy o hissi bilirim. Benim onu aşmam 1 yılı buldu, artık dayanabiliyorum yazmadan. Eskiden olsa mesaj üstüne mesaj arama vs, bide ketum benimli yazsam yazmazdı arasam açmazdı ne çektim. daha da delirirdim. Ben o sıra iyice fala sarmıştım, aramamak için terapi gibi geliyodu fal işte kendimi tutabiliyodum. Bide bi arkadaşını ara ona mesaj at aklını dağıtsın. Ben bazen 50 kere anlatıyodum zaman geçiyodu mesaj atmiyim diye. Çünkü boş kalınca daha çok atasın geliyo
Sesli yorum mu aldiniz yazili mi?Katina çünkü indirimli 60 tl ve zaten 10 tl vardı. kahve 100 tl hayatta vermem ama çok etkilendim
İlk başlarda zor geliyor gerçekten. Ben ayrıldığımız hafta sürekli yazıyordum. O da yazıyordu. Ama böyle sürekli yapılan yanlışlar üzerine oan konuşmalardı. Şimdi düşünüyorum acaba o zaman sessiz kalsam daha mı içine oturur diye. sana tüm arkadaşların söylemiştir ama gerçekten yapma yazma. Hiç değmiyorlar, boşver kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışma işlerine girsinler. Benimki 3 ay sonra ne mesajlar attı. Pişmanlıklarına yönelik ama barışma isteği yoktu o ayrı. Çok değişik biri :) Kendine biraz zaman tanı lütfen. Hepsi geçecek biz yine gülüp eğleneceğğğiz :)Ben bu ay gümüş olmuşum nasıl ccozuttuysam. Kızlar yaa mesaj atma isteği gelince napıyosunuz nasıl dayanıyorsunuz daha dün 1 bugun 2 oldu zor duruyorum gerçekten ama dayanmam lazım. Aşırı mutsuzjm hiç geçmeyecek gibi
Hic önemsemediğim biri bile yazarken aniden yazmassa bir hayırdır der merak edersin. Bence sabret azcıkKendimi tutmam lazım bu zamana kadar ya ben yazmazsam böyle kopar giderse diye korktuğumdan yazdım ama yapmamam gerekirdi 2 gün olacak çok kırdı noktayı koydum serkanda sakın geri adıö atma o gelecek korksun dediler bekliyorum herkes aynı şeyi söyledi ama niyeyse ben çok olumsız düşünüyorum kesin yazmayacak ben yazmadım ya yazmaz modundayım valla ateşlendim yatıyorum
Sabahı sabah ettim ama şimdi iyiyim çok şükür sayenizdr arada geliyorlar böyle böyle geçecek herhalde napalımHic önemsemediğim biri bile yazarken aniden yazmassa bir hayırdır der merak edersin. Bence sabret azcık
2300 mü maşallahKızlar binnazda son 550 kredim vardı bugün 2300 kredi hediye etmişler napıcam ben bunu ya? Herhalde altın üye olmuşum tekrar klasiğe döndürmüşler krediyi verip
Valla transfer olsa birinize edeyim serkandan sonra benim işim biter binnazla2300 mü maşallahbaya vermişler
Deniz sonaydan sonra yorum yapar mısınDeniz sonayı yakaladım ama kahveyi açtı bi tek bakalım bekliyorum
Valla transfer olmuyor maalesef keşke olsa asla hayır denmez bunaValla transfer olsa birinize edeyim serkandan sonra benim işim biter binnazla
Mail attım ben sorun varmış, düzelticez dedilerOrada bronz var mıydı? Bende aldım kredi evet bu ay
Bu kim :)Aaa yazılı bakıyormuş şimdi farkettim o yüzden uzun sürer heyecanla bekliyorum valla inş 1000 krediye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?