Binnaz Abla

Bu kadar yıpratmayın kendinizi. Aranızdaki ilişkiyi siz daha iyi bilirsiniz tabii ama, bir süre sonra iletişime geçer bence. Biraz olumlu düşünmelisiniz. Çok beklentiye de girmemek gerek fakat siz aşırı olumsuz düşünüyorsunuz ve bu size zarar vermeye başlamış.

Maalesef evet çok olumsuz düşünüyorum hiçbir şey yapmıyorum okullar tatil şu an öğretmenim,iş yok o yüzden iyice sardım insan bu kadar çöker mi ya toparlarıö herhalde daha 2 gün oldu alışır insan sanırım alışıyordur

Ay o hissi bilirim. Benim onu aşmam 1 yılı buldu, artık dayanabiliyorum yazmadan. Eskiden olsa mesaj üstüne mesaj arama vs, bide ketum benimli yazsam yazmazdı arasam açmazdı ne çektim. daha da delirirdim. Ben o sıra iyice fala sarmıştım, aramamak için terapi gibi geliyodu fal işte kendimi tutabiliyodum. Bide bi arkadaşını ara ona mesaj at aklını dağıtsın. Ben bazen 50 kere anlatıyodum zaman geçiyodu mesaj atmiyim diye. Çünkü boş kalınca daha çok atasın geliyo

Ayy akşamdan beri kaç kişi aradı derdini anlatmak için şey dediler dert anlatmak isterken dert dinliyosun kusura bakma :) kafam dağıldı biraz. Bu bir kaç haftayı atlatırsam ölsem istemem zaten. Bakalom sabah Serkana fal atacağım o benim akıl hocam biraz sakinleşirim diye düşünüyorum. En güzel çözüm parmakları kesmek galiba diye düşündüm valla ayy hayır olsun ne diyeyim atlatırız bunları da

Bize kaybettiren bu zaten. Yazmak,aramak anlık mutlu etti belki de ama kalıcı değil ki değerinden götürüyor. Erken müdahale etmezsen geri dönüşü olmuyor. Bu ilişki meselelerinde hesap kitap yapmazsan, içinden geldiği gibi yaşarsan hep kaybediyosun şekil A ben

İlk başlarda zor geliyor gerçekten. Ben ayrıldığımız hafta sürekli yazıyordum. O da yazıyordu. Ama böyle sürekli yapılan yanlışlar üzerine oan konuşmalardı. Şimdi düşünüyorum acaba o zaman sessiz kalsam daha mı içine oturur diye. sana tüm arkadaşların söylemiştir ama gerçekten yapma yazma. Hiç değmiyorlar, boşver kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışma işlerine girsinler. Benimki 3 ay sonra ne mesajlar attı. Pişmanlıklarına yönelik ama barışma isteği yoktu o ayrı. Çok değişik biri :) Kendine biraz zaman tanı lütfen. Hepsi geçecek biz yine gülüp eğleneceğğğiz :)

Deniz sonayı yakaladım ama kahveyi açtı bi tek bakalım bekliyorum

Hic önemsemediğim biri bile yazarken aniden yazmassa bir hayırdır der merak edersin. Bence sabret azcık

Kızlar binnazda son 550 kredim vardı bugün 2300 kredi hediye etmişler napıcam ben bunu ya? Herhalde altın üye olmuşum tekrar klasiğe döndürmüşler krediyi verip

Aaa yazılı bakıyormuş şimdi farkettim o yüzden uzun sürer heyecanla bekliyorum valla inş 1000 krediye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…