Binnaz Abla

Olumlu mu konusmus
Şöyle söyleyeyim benim bununla zaten geleceğim yok biliyorum sebebi benimle alakalı ben bunu herkesten sakladım fallarda sadece şu an barışmak istediğim için şu an onunla olmak istediğim için baktırıyordum sadece deniz yazmış kaderin bu değil başkası var vs diye hakkını yiyemen bir de serkan sen istediğin müddetçe hayatında olacak demişti diğerleri faso fiso. Deniz sonay tarihleri bilmiş bir de şu tarihte soğukluk olmuş şu an çok şöyle kötüsün vs diye sana adımı oalcak barışacak ama bence kabul etme falan demiş

Benimkiyle benzer evet tarihleri net veriyor. Çok garip ya ben de biliyorum misal hatta uzun zamandır biliyorum bu adamla geleceğim yok ama kalp çok zor ikna oluyor. Deniz Sonay boş biri değil bence. İki ayda o kadar çok fal baktırdım ki ilk kez evet bildi diyebilirim bir falcı için

Yani evet iyiyidi bildi ama 1000 kredi edeceğini yine de düşünmüyorum niyeyse fakat çok iyi niyetli biriisi o belli söylediği şeyler çok doğru ama aynılarını benim arkadaşlarımda söylüyor mantık olarak düşününce ayyy bilemedim. Verdiği tarihler hep geçmiş sonuçta geçmişi biliyorm. Ama 10 gün içinde iletişim olacak dedi diğerleri de öyle demişti bakalım bekleyeceğim

Geleceği zaten bence kimse net bilemez. Aldığımız kararlarla,dualarla gelecek değişir. Geçmişi ne anı iyi bilen geleceği yorumluyor özellikle de yakın geleceği. Ben de gelecekle ilgili bir tayin konusunu net söylemiş özel hayatimla alakalı konuşmamış bu adamla olmaz demiş o kadar. Kartlar geleceği söylemez demiş. Geçmişe dayanıp bu adamla olmaz diyor işte bunu evet zaten mantıklı olan tüm arkadaşlar söyler. Ben baya soru sormuştum evlilik ne zaman falan diye ya da yeni biri Eylül de biriyle tanisabilirsin ama gerisini bilemem demiş.

100 TL etmez yani değil mi? Kendimi tutmak istiyorum göndermemek için

Sabahı zor ettim biliyorsunuz dedim erken uyanıp Serkanı yakalayayım onu beklerken sabahın köründe deniz online oldu öyle yakaladım yoksa hiç ümidim yoktu neyse şimdi serkanın falı gelsin biraz sakinleşirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…