Binnaz Abla

100 TL etmez yani değil mi? Kendimi tutmak istiyorum göndermemek için
Ya bence değer tabi siz bilirsiniz geleceği bilmeleri imkansiz ya üç sene önce bu kişiyle yeni konusuyorken daha arkadaş gibiydik çok iyi bir falcı bakmıştı bana bir cafede geçmişimi o kadar iyi bilmişti ki ve bu kişinin bana aşık olduğunu,kaderim olduğunu söylemişti arkadaş gibisiniz ama açılacak demişti. O zaman enerji öyleydi aşıktı bana ve gönderdiği enerji buydu haliyle falcılar yorumlarken hep evlilik var diyordu. Ki ilişkinin bir senesi hep o evlenmek istedi ben zaman istedim. Sonrasında yapılan tutum hataları benim onun fotosunu havaya kaldırmam sonucu aşkı bitti. Simdikilerde olumsuz diyor az çok geçmişi bilen tabi son bir sene hep acı çekmişim. O yüzden yakın gelecek hariç geleceğin görüleceğini pek düşünmüyorum ben.

Ya online oldu fal atarken sistem attı beni. Pc den mi bağlanıyorsunuz telefondan mı kafayı yice.çm artık
Şey yap benim fal genellikle 20 dk sürüyor 1.sırdayım bi 15 dk sonra sürekli serkanın profili yenile benim fal geldiği an sistem açılıyor 1 kişi için o an yolla

Şey yap benim fal genellikle 20 dk sürüyor 1.sırdayım bi 15 dk sonra sürekli serkanın profili yenile benim fal geldiği an sistem açılıyor 1 kişi için o an yolla
Yine beceremedim telefonum yavaş galiba. Yarın laptopdan denicem. Sürekli yenilememe rağmen çevrimci yakalayamıyorum. Bence benim pc den denemem lazım yarın. Yarın da olmazsa vazgeçicem

Ares ten geldi yorum ,Upuzun nasıl özenli
Analizler çok yerinde vadesi de makul .
bence bilmiş . Yakalamaya çalışın beybiler
500 olsa bile değer bence . Ek olarak yazılı da ek tarot acılımı yapıyor ve kartlara soru soruyor . Favori olabilir . Serkan’la dedikleri paralel .

Ares Levi mi bu?

Serkan falım geldi en begendiğim fallardan biri oldu bugunku. Ayrıca 5 6 Haziran'a kadar tut kendini o adım atacak dediii ayyy parmaklarımı baglayacagım bakalım kısa zaman belki olur

Ve ilk defa serkanda evlenmezsin senden dolayı demiş seninle ilgili bir şeyler var o bugun etse teklif kabul etmezsin demiş ayyyy evet ilk defa bugun serkan ve deniz bildi bu gizli olayımı

Serkan falım geldi en begendiğim fallardan biri oldu bugunku. Ayrıca 5 6 Haziran'a kadar tut kendini o adım atacak dediii ayyy parmaklarımı baglayacagım bakalım kısa zaman belki olur
Ya benim aylar önceki halim gibisin. Kendimi yerdim. Dk sayıyordum... şimdi elim bile gitmiyor. Falcılar adım at dese de atmam. O adım atsa da ne serim bilmiyorum.

Ya benim aylar önceki halim gibisin. Kendimi yerdim. Dk sayıyordum... şimdi elim bile gitmiyor. Falcılar adım at dese de atmam. O adım atsa da ne serim bilmiyorum.
Ayyy darısı başıma. Şöyle de bi şey var demin falda da söyledi şu an karantina süreci işimden ayrım meşguliyetim yok kafamı sadece buna odakladım takıntı haline geldi normal şartlarda mesela hiç aşık olacağım insan bile değil halbuki o yüzden geçecek diye inanıyorum tüm fallardan ayrı yorumum hiçbir şey olmayacak gibi bitmiş gibi düşünüp şu bi iki hafta daha sürünürüm sonra hayata dönerim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…