- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Ya bence değer tabi siz bilirsiniz100 TL etmez yani değil mi? Kendimi tutmak istiyorum göndermemek için
Ya ben de anında fal baktır dedim sistem attı. Uygulamadan mı bağlandın?Telefondan atıyorum ama atmaca gibiydim pat pat pat
Şey yap benim fal genellikle 20 dk sürüyor 1.sırdayım bi 15 dk sonra sürekli serkanın profili yenile benim fal geldiği an sistem açılıyor 1 kişi için o an yollaYa online oldu fal atarken sistem attı beni. Pc den mi bağlanıyorsunuz telefondan mı kafayı yice.çm artık
İlk an ben de yakalayabilirdim aslında kredi yoktu bende yeterli zaten bir hafta ara vereyim bari deli oldum faldanTelefondan atıyorum ama atmaca gibiydim pat pat pat
Yine beceremedim telefonum yavaş galiba. Yarın laptopdan denicem. Sürekli yenilememe rağmen çevrimci yakalayamıyorum. Bence benim pc den denemem lazım yarın. Yarın da olmazsa vazgeçicemŞey yap benim fal genellikle 20 dk sürüyor 1.sırdayım bi 15 dk sonra sürekli serkanın profili yenile benim fal geldiği an sistem açılıyor 1 kişi için o an yolla
Ares Levi mi bu?Ares ten geldi yorum ,Upuzun nasıl özenli
Analizler çok yerinde vadesi de makul .
bence bilmiş . Yakalamaya çalışın beybiler
500 olsa bile değer bence . Ek olarak yazılı da ek tarot acılımı yapıyor ve kartlara soru soruyor . Favori olabilir . Serkan’la dedikleri paralel .
Aaa başka ne dedi deniz le benziyor mu buna da baktirmama gerek var miSerkan falım geldi en begendiğim fallardan biri oldu bugunku. Ayrıca 5 6 Haziran'a kadar tut kendini o adım atacak dediii ayyy parmaklarımı baglayacagımbakalım kısa zaman belki olur
Serkana kesin baktır benceAaa başka ne dedi deniz le benziyor mu buna da baktirmama gerek var mi
EvetAres Levi mi bu?
Ya benim aylar önceki halim gibisin. Kendimi yerdim. Dk sayıyordum... şimdi elim bile gitmiyor. Falcılar adım at dese de atmam. O adım atsa da ne serim bilmiyorum.Serkan falım geldi en begendiğim fallardan biri oldu bugunku. Ayrıca 5 6 Haziran'a kadar tut kendini o adım atacak dediii ayyy parmaklarımı baglayacagımbakalım kısa zaman belki olur
Ayyy darısı başıma. Şöyle de bi şey var demin falda da söyledi şu an karantina süreci işimden ayrım meşguliyetim yok kafamı sadece buna odakladım takıntı haline geldi normal şartlarda mesela hiç aşık olacağım insan bile değil halbuki o yüzden geçecek diye inanıyorum tüm fallardan ayrı yorumum hiçbir şey olmayacak gibi bitmiş gibi düşünüp şu bi iki hafta daha sürünürüm sonra hayata dönerim diye düşünüyorumYa benim aylar önceki halim gibisin. Kendimi yerdim. Dk sayıyordum... şimdi elim bile gitmiyor. Falcılar adım at dese de atmam. O adım atsa da ne serim bilmiyorum.
Ay çok pardon ışık soyadıKızlar Ares dediğiniz Levi mi ışık mi?
Ben 250 olunca atmadım 160 kredim vardı . Değer mi değme mi yorum yaparsanız sevinirimBen de şimdi Beril yavuza attım. Geldiğinde yorumlayacağım. Deniz çok çabuk doluyor ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?