- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Aynen ya bu nedir bu hıza yetismem imkansiz benimAres ışık 10 saniyede 1 kişi alıp çıktı kim o ya
bende geçen sordumda burda kimseden cvp yok baktırmadınızmı hiçMaya Demir'e baktıran var mı?
Beril bana da olumsuzdu ama ben beğenmemiştim o kişinin pişman olup bana geleceğini benim istemeyecegimi söylemişti ama gram pişmanlık yok karşıdaki kişide sürünmüyor malesefBeril'den yorumum geldi. Kesinlikle emek verilmiş ve çok doğru tespitleri var. Benim de hislerim böyle olacağını söylüyor. Haziran 26-27 gibi yüz yüze görüşmeniz var dedi. Doğa dan'da görüşeceğimizi söylemişti. Ayrılık sebebimizi ve bizi bu hale getiren mesafeleri çok doğru açıkladı. Ama sonuç olumsuz. Artık hiç üzülmüyorum ve kabullendim zaten. Çünkü bu kadar her şeyi büyüten, dengesiz ve kıskanç bir insanla ben ömrümü geçiremem. Yapı olarak bana uygun değil. Ekim-Kasım gibi yeni birinden bahsetti. Detayları istedim. Açıkçası ben yepyeni biriyle sıfırlanmak istiyorum. Çünkü çok çok yoruldum bu kadar ne istediğini bilmeyen bir çocukla ben nereye kadar ilerletebilirim hayatımı... Deniz Sonay'ı hala bekliyorum, baktırdığımda onu da yazarım.
İçten içe pişmandır belkiBeril bana da olumsuzdu ama ben beğenmemiştim o kişinin pişman olup bana geleceğini benim istemeyecegimi söylemişti ama gram pişmanlık yok karşıdaki kişide sürünmüyor malesefgelme falan da imkansız zaten bu yüzden inandırıcı gelmedi bana hiç.
Beş hafta demisti üç hafta geçti bile.. karşı taraf gayet keyfinde artık gelmesi imkansiz kafam rahat diyormuş. Ama şöyle ki Eylül de yeni biri demişti aynısını Deniz de söylediİçten içe pişmandır belkiSadece biz düşünmüyoruz sonuçta. Onlarında duyguları vardır elbet. Benimki bana yaptığı birkaç şey için çok pişman olduğunu, resmen ağlayarak uyandığını filan söyledi. O yüzden oluyorlardır merak etme :d Olumlu da olsa geçen benim kötü günlerim olacak ve bunları değiştiremeyecek karşı taraf. O yüzden çok olumlu gözle bakamıyorum. sana ne zaman vade verdi?
Ay bu erkeklerin saçmalıkları beni öldürecek.Beş hafta demisti üç hafta geçti bile.. karşı taraf gayet keyfinde artık gelmesi imkansiz kafam rahat diyormuş. Ama şöyle ki Eylül de yeni biri demişti aynısını Deniz de söyledi
Ya gerçekten nefret ettim artık. Bu arada son tekmeyi ben atmıştım önümü göremiyorum yeter demiştim lafı kaynatıp sonra başka sebepten kavga çıkarıp beni engellemiştiAy bu erkeklerin saçmalıkları beni öldürecek.Ama bugüne dek gidenlerin hep bir şekilde döndüğüne şahit oldum. Erken veya geç. Bir şekilde dönüyorlar. Dönmeyen nadir kişi vardır herhalde.
Ya o zaman bu adam o durumu hazmedememiş de o yüzden size nispet yaparcasına bunları duyuruyor bence, başka açıklama bulamıyorum.Ya gerçekten nefret ettim artık. Bu arada son tekmeyi ben atmıştım önümü göremiyorum yeter demiştim lafı kaynatıp sonra başka sebepten kavga çıkarıp beni engellemiştitam bir ruh hastası yani. Çok iyiymiş kafası da çok rahatmis bana duyuruyor. Çok sinir oldum gerçekten. Bu ahlar nereye gidiyor ki
Bilmiyorum belki de unuttu gerçekten. Erkekler bize göre daha çabuk unutuyor. Zaten hep inadima yaptı bir şeyleri beni takmadı. Benim en umursadigim şey ciddiye alınmak. Dinlemedi cevap vermedi konuşmadı duvara konusmusum gibi oldu hep şimdi düşündükçe deliriyorum.. ya böyle arada anlatınca iyi geliyor konudan sapiyoruz gerçi amaYa o zaman bu adam o durumu hazmedememiş de o yüzden size nispet yaparcasına bunları duyuruyor bence, başka açıklama bulamıyorum.
Deniz sonay tutmadı mi yani sizde ben orayı kaçırmışımMerhaba kızlaaar :)
Deniz Sonay için vadesi geçtiğini söylemiştim zaten... Serkan'a ben de attım gelişmeleri yazarım... :))) bugün oturdum eski falları mı dinledim... bilge özdoğru ve Zişan bana çok yaklaşmış sadece... bu arada geçmiş yazılar da bilge özdoğru için çok olumsuz denmişti ben de hiç öyle olmamış gayet herkes gibi tatlı tatlı bakmışve çok pahalı ayrıca fiyat politikalarını kınıyorum. Fal sepetin de alex'e baktırdım geçenler de binnaz alacağım 1500 2000 kredilik yorumcular tadındaydı gayet de güzel baktı...
Malesef 6 mayıs ta baktırmıştım 14 gün için de iletişmi görüşme demişti gerçekleşmedi...Deniz sonay tutmadı mi yani sizde ben orayı kaçırmışım
Ne falı baktırdın?Beril'den yorumum geldi. Kesinlikle emek verilmiş ve çok doğru tespitleri var. Benim de hislerim böyle olacağını söylüyor. Haziran 26-27 gibi yüz yüze görüşmeniz var dedi. Doğa dan'da görüşeceğimizi söylemişti. Ayrılık sebebimizi ve bizi bu hale getiren mesafeleri çok doğru açıkladı. Ama sonuç olumsuz. Artık hiç üzülmüyorum ve kabullendim zaten. Çünkü bu kadar her şeyi büyüten, dengesiz ve kıskanç bir insanla ben ömrümü geçiremem. Yapı olarak bana uygun değil. Ekim-Kasım gibi yeni birinden bahsetti. Detayları istedim. Açıkçası ben yepyeni biriyle sıfırlanmak istiyorum. Çünkü çok çok yoruldum bu kadar ne istediğini bilmeyen bir çocukla ben nereye kadar ilerletebilirim hayatımı... Deniz Sonay'ı hala bekliyorum, baktırdığımda onu da yazarım.
Peki diğer söyledikleri tuttu mu geçmiş , an vsMalesef 6 mayıs ta baktırmıştım 14 gün için de iletişmi görüşme demişti gerçekleşmedi...
Bakımı daha önce de yazmıştım 2 paragraf yeşilçingene ile aynıydı... karakter yapımı ve ikili iletişimlere bakış açım ile ilgili 2 cümlesini tutturmuşu evet... geri kalan kısım ise vaad ettikleriydi vade anlamında tutmadı.Peki diğer söyledikleri tuttu mu geçmiş , an vs
yesilcingene tuttumu peki bende yesilcingene tutmadı hiç ya olumsuz olmasına rağmenBakımı daha önce de yazmıştım 2 paragraf yeşilçingene ile aynıydı... karakter yapımı ve ikili iletişimlere bakış açım ile ilgili 2 cümlesini tutturmuşu evet... geri kalan kısım ise vaad ettikleriydi vade anlamında tutmadı.
Yeşilçingene kasım ayında baktırdığım da vade olarak 4 vade demişti ama erken olmuştu... ve doğru evet olumsuz konuşur hisli bir yorumcu.yesilcingene tuttumu peki bende yesilcingene tutmadı hiç ya olumsuz olmasına rağmen
hisli evet ama bana adım atmaz dönmez dedikçe karşı taraftan adım geldi anlamadım bende kendimi adım atmamasınada hazırlamıştım oysa sevinsem mi üzülsem mi bilemedm :)Yeşilçingene kasım ayında baktırdığım da vade olarak 4 vade demişti ama erken olmuştu... ve doğru evet olumsuz konuşur hisli bir yorumcu.
Çingenenin olumlu konuştuğu kimse var mı ya? İnsanların psikolojisini olumsuz etkiliyor bence. Hisli evet ama keşke biraz daha ılımlı olsa. Hoş, olumlu söyledikleri de çıkmıyormuş. Bazı kişilerle enerjisi uyuşuyor demek ki.hisli evet ama bana adım atmaz dönmez dedikçe karşı taraftan adım geldi anlamadım bende kendimi adım atmamasınada hazırlamıştım oysa sevinsem mi üzülsem mi bilemedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?