Binnaz Abla

bencede enerjiyle alakalı ben burda birinde okudum sanırım çingene olumsuz yorum yapıp evlenemiceksiniz demiş ama gayette nişanlılar mıymış evliler miymiş neymiş :)

Fal Sepeti Alex ' i bi ben basarısız buluyorum herhalde,2 fal baktırdım kendisine 1 katina 1 i kahve ya da tarot sanırım.İlk falı hiç çıkmadı anı da alakasız yorumlamıştı bana 2. falı da çok genel geçer şeyler.O kadar övgüyü hakettiğini ben hiç düşünmüyorum kendi adıma.
Yesilcingene de gerçekten çok olumsuz bir yorumcu.Ama hisli birisi,durugörüsü var onun.
Serkan Batu'yu merak ediyorum,her baktığımda 3-4 kişi oluyor sırada ve meşgule düşüyor.Saat kaç sularında online oluyor?

Kızlar asla yönlendirmiş gibi olmayim şimdi söyleyeceklerim için ki geçmişte Engün gümüş mesela artık baktırmıyorum çok beğenirdim eski postlarım da var... sevdiklerim olmuştur ama... Serkan Batu ya ilk defa baktırdım şimdi bitirdim dinlemeyi tabiri caizzse höst diyorum... harf burç vs bildi ha vadesi tutar mı bilmiyorum ama ben Zişancıydım Serkan da aynı oldu şimdi gerçekten çok iyi tutturdu ben de ... hayatıma girmeye çalışan kişiyi burcu ve harfleriyle bildi. Var olan şimdi ki durumum için bu ay vadesini verdi tutarsa yazarım... ben de tutturur başkasında olmaz mesela şevdar ın sadece vadesini bekliyorum onun dışın da hiç bir şeyi tutmamıştı ama seveni çok

Yaaaa öyle mi diyorsun ben kahve attın dmi? Ben ilk kez kahve baktıracağım bi de tabak fotosunu da atıyor musunuz tek fincan mi? Yarın gitmeye çalışayım Serkan a o zaman ama çok yoğun oluyor Nası yakalarım bilmiyorum ya. Bi de hafif tırstım şimdi olumsuz çıkarsa falan

Bu arada Zişan demişsiniz Zişan la benşmde enerjim uyuyor. Belki Serkan’la da uyar. Sizin uymuş çünkü sanırım

Ben çingeneyi çok severim,o da beni,zaman içinde arkadaş gibi olduk.Kişilerin olumlu mu olumsuzmu olacağını baştan gördü bende hep.Eski sevgilimin artık resmen ciğerini okuyordu ve bin defa basiretsiz bir adam bu demiştir.Kişilik özelliklerini çok iyi biliyor,geçen senede demişti,daha birçok sıkıntı yaşatacak sana vs diye.Ben beğeniyorum ama sık atmamak lazım

Bilge özdoğru banada çok güzel baktı,olumsuzda söyledi olumluda.Ben ona yıllar önce başka biri için baktırmıştım zehir zemberek konuşmuştu,uyuz olmuştum ama dediği gibide oldu.Çok pis bir adam çıktı ve bilgede söylemişti.Bence o,alex ve yeşil çingene ilk bakışta olumlumu olacak olumsuzmu iyi tespit ediyorlar.

Bilge'ye ben de baktırmıştım. Nisan Mayıs'ta iletişim olmayacak ama Mayıs ayından itibaren bazı gelişmeler olacak demiş. Haziran ayında asıl adımlar olacak demiş. Güzel yorumlamış karşımdaki insanı. Ses tonu yönlendirmesi çok güzel. Yapıcı ol demiş. Yapıcı ola ola öldüm artık son noktayı koydum o yüzden. sonucu ne kadar etkiledi bilemiyorum. Çok istiyorum dediğimde de karşımdan olumlu cevap alamadım çünkü.

Hıhım kahve attım. 3 tane eklenebiliyor, kahve pek baktırmazdım ben de evvelsi gün içtim ve telefonum da hazır tuttum Sorumu da not olarak hazır tuttum yakaladıgım an kopyalayıverdim... bu arada hiç olumsuz bir tavrı yok Serkan Batu'nun yani korkutmuyor öyle söyleyim :))))))

Bilge özdoğru astrolog sanırım aynı zaman da ama evet başarılı.

Bende kahvemi içeyim hazır da tutayım madem. İnşallah yakalarım içimde kalmasın hiç kahve falı atmadım demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…