Son hikayeden sonra asla diyorum ,mira kardelenede asla diyorum soruya göre yorum sallayın gitsin
Günaydın canım.Mailine bakarsın.Defne konusunda sen çok haklısın,o faldaki hayat dersleri ve kahvenin on güne değişmesi mevzusu benim bile sinirimi bozdu.Bu arada dün ffreyanın istiharesini yaptım.Gece 1'e doğru uyudum ve 1:30 gibi bi uyandım.Bu ara zamanda sanki biri beni gelip uzun uzun yapışırcasına öptü.Yalnız gerçek kadar gerçekti, o kadar söyliyim.Ama bu nedir yorumu nasıl yapılır, bu ruyamda havada kaldı.Sonra uyuduğumda ruyalar gördüm ama hepsi tabire muhtaç.Bu gece tekrar yapıcam.Belki 3D boyutunda daha net olaylar görürüm.Gunaydınnn
Merhaba arkadaslar,
Basliginizi bir süredir takip ediyorum, bende sizinle baktidigim siteler ve yorumcular hakkindaki görüslerimi bildirmek istiyor :
Binnaz abla : Binnaz abla sitesinde, su ana kadar tek bir fal baktirdim, oda yildizname faliydi ve seçtigim falci DenizDevrim, uzun ve çok detayli bir faldi. Notum 10 üzerinden 9.5. Bana 2014 senesi için, ay ay yasayacaklarimi anlatti ve falimi bitirirken bir kaç tarih verip, 2015 ve 2016 için gördüklerini söyledi, bakalim söyledikleri çikacakmi...
Falalem : Falalem sitesinde bir çok fal baktirdim, en memnum kaldigim site diyebilirim
Rezzan abla : kahve fali baktirdim, ayrildigim sevgilimin ismindeki bir çok harfi söyledi, anlattiklari tam benim yasadiklarim ile ilgiliydi. Notum 10 üzerinden 9.5. çok profesyonelce, çok iyi bir dille anlatilmis hersey. Bir tek kendimi degil, kuzenime iki arkadasima ve annem için baktirdim ve onlarda çok memnun kaldilar, gerçekten bir çok bilgiyi ve ayrintiyi bize aktardi.
Nalan abla : Tarot baktirdim, bir kaç ayrinti uymasada, uzun ve özenle bakilmis bir fal notum 10 üzerinden 8.5
Ecren Kaila : Kahve fali baktirdim, çok memnum kaldim fakat yazili bir fal oldugu için biraz kisa buldum, keske kendiside sesli fala geçse, notum 10 üzerinden 8.5
Beste Ulu : Tarot fali baktirdim, ayrintili ve güzel bir faldi fakat her yazili fal gibi biraz kisa, notum 10 üzerinden 8.5
Beren Günes : Baktirdigim katina fali, uzun ve çok detayli bir sesli faldi, notum 10 üzerinden 8.5
Ahuse Asel : Baktirdigim kahve fali, çok gerçekçi bir faldi, oldugum durumu iyi anlamis ve iyi anlatmis, biraz kisa ve keske sesli fal olsaydi. notum 10 üzerinden 8.5
Aylin Sayin : Baktirdigim kahve fali, yine oldugum durumu çok iyi anlatmis ve yasadiklarima bakarak nasil bir yolda ilerleyecegimi anlatmis, yine her yazili fal gibi kisa buldum ama memnum kaldim, notum 10 üzerinden 8.5
Tellwe : Bu sitede 4-5 fal baktirdim, kahve fali, tarot fali, su fali. Fakat yorumcularin ismini yazip yorum yapmak istemiyorum bile, ben bu kadar özensiz bir site görmedim. Hiç bir özen yok, fal iptal etmeler, yorumcu degistirmeler, çok özensiz ve kisa cevaplar...Sonuçta para veriyoruz, en azindan biraz özen gösterseler...para harcayip fal baktirmak istiyorsaniz, bu siteden uzak durun derim...
Fal sepeti : Genel olarak memnun kaldigim bir site
Samira Günal : tarot baktirdim, sesli bir yorum ve buludugum durumu iyi anlamis, ayrildigim kisiyi iyi analize etmis. Notum 10 üzerinden 8.5
Asrin Arikan : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum...fali dinlerken acaba bu kisi beni taniyormu diye düsündüm, beni, eski sevgilimi, iliskimizi, ayriligimizi o kadar iyi anlatmiski. Notum 10 üzerinden 9
Sezen Boztepe : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum digerleri kadar memnun kalmadim, bir seyler eksikti...Notum 10 üzerinden 6.5
Demirak : Horoskop fali baktirdim, yazili bir yorumdu. Bana gelecek ile ilgili bir kaç tarih verdi. Fakat diyelimki 50 satirin 40 karakter analizimli ilgiliydi, genel burç yorumlari gibi, sadece kalan bir kaç satir su anki durum ve gelecek ile ilgiliydi. Yani falin büyük kismi sadece bir burç analizi gibiydi... Notum 10 üzerinden 7
Birde Melih gün'e fal baktirmayi düsünüyorum.
Iyi günler arkadaslar
Merhaba arkadaslar,
Basliginizi bir süredir takip ediyorum, bende sizinle baktidigim siteler ve yorumcular hakkindaki görüslerimi bildirmek istiyor :
Binnaz abla : Binnaz abla sitesinde, su ana kadar tek bir fal baktirdim, oda yildizname faliydi ve seçtigim falci DenizDevrim, uzun ve çok detayli bir faldi. Notum 10 üzerinden 9.5. Bana 2014 senesi için, ay ay yasayacaklarimi anlatti ve falimi bitirirken bir kaç tarih verip, 2015 ve 2016 için gördüklerini söyledi, bakalim söyledikleri çikacakmi...
Iyi günler arkadaslar
Ben Deniz Görür ve genel yorumunu beğendiğim Haleh Çetiner in falınında patlamasından sonra tüm Binnaz abla ekibini hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Çok istisnai bi durum olmadığı sürece Binnaz abladan fal baktırmam artık.Vallahi ben astrolojide Azra Erden i tavsiye derim, binnazablada. Onun disinda begendigim kimse yok.
Ben Deniz Görür ve genel yorumunu beğendiğim Haleh Çetiner in falınında patlamasından sonra tüm Binnaz abla ekibini hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Çok istisnai bi durum olmadığı sürece Binnaz abladan fal baktırmam artık.
Merhaba arkadaslar,
Falalem : Falalem sitesinde bir çok fal baktirdim, en memnum kaldigim site diyebilirim
Rezzan abla : kahve fali baktirdim, ayrildigim sevgilimin ismindeki bir çok harfi söyledi, anlattiklari tam benim yasadiklarim ile ilgiliydi. Notum 10 üzerinden 9.5. çok profesyonelce, çok iyi bir dille anlatilmis hersey. Bir tek kendimi degil, kuzenime iki arkadasima ve annem için baktirdim ve onlarda çok memnun kaldilar, gerçekten bir çok bilgiyi ve ayrintiyi bize aktardi.
Nalan abla : Tarot baktirdim, bir kaç ayrinti uymasada, uzun ve özenle bakilmis bir fal notum 10 üzerinden 8.5
Ecren Kaila : Kahve fali baktirdim, çok memnum kaldim fakat yazili bir fal oldugu için biraz kisa buldum, keske kendiside sesli fala geçse, notum 10 üzerinden 8.5
Beste Ulu : Tarot fali baktirdim, ayrintili ve güzel bir faldi fakat her yazili fal gibi biraz kisa, notum 10 üzerinden 8.5
Beren Günes : Baktirdigim katina fali, uzun ve çok detayli bir sesli faldi, notum 10 üzerinden 8.5
Ahuse Asel : Baktirdigim kahve fali, çok gerçekçi bir faldi, oldugum durumu iyi anlamis ve iyi anlatmis, biraz kisa ve keske sesli fal olsaydi. notum 10 üzerinden 8.5
Aylin Sayin : Baktirdigim kahve fali, yine oldugum durumu çok iyi anlatmis ve yasadiklarima bakarak nasil bir yolda ilerleyecegimi anlatmis, yine her yazili fal gibi kisa buldum ama memnum kaldim, notum 10 üzerinden 8.5
Tellwe : Bu sitede 4-5 fal baktirdim, kahve fali, tarot fali, su fali. Fakat yorumcularin ismini yazip yorum yapmak istemiyorum bile, ben bu kadar özensiz bir site görmedim. Hiç bir özen yok, fal iptal etmeler, yorumcu degistirmeler, çok özensiz ve kisa cevaplar...Sonuçta para veriyoruz, en azindan biraz özen gösterseler...para harcayip fal baktirmak istiyorsaniz, bu siteden uzak durun derim...
Fal sepeti : Genel olarak memnun kaldigim bir site
Samira Günal : tarot baktirdim, sesli bir yorum ve buludugum durumu iyi anlamis, ayrildigim kisiyi iyi analize etmis. Notum 10 üzerinden 8.5
Asrin Arikan : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum...fali dinlerken acaba bu kisi beni taniyormu diye düsündüm, beni, eski sevgilimi, iliskimizi, ayriligimizi o kadar iyi anlatmiski. Notum 10 üzerinden 9
Sezen Boztepe : kahve fali baktirdim, sesli bir yorum digerleri kadar memnun kalmadim, bir seyler eksikti...Notum 10 üzerinden 6.5
Demirak : Horoskop fali baktirdim, yazili bir yorumdu. Bana gelecek ile ilgili bir kaç tarih verdi. Fakat diyelimki 50 satirin 40 karakter analizimli ilgiliydi, genel burç yorumlari gibi, sadece kalan bir kaç satir su anki durum ve gelecek ile ilgiliydi. Yani falin büyük kismi sadece bir burç analizi gibiydi... Notum 10 üzerinden 7
Birde Melih gün'e fal baktirmayi düsünüyorum.
Iyi günler arkadaslar
peki çıkanlar oldu mu? rezzan ablanın dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu acaba yoksa sadece anda mı iyi?
Vallahi Ayse Melek de bana bu adam adam degil demis, cicek bocuk konusmamis, kahve baktirmistim.
Deniz Gorur un tarotu bana uzaktan yakindan cikmadi, fazlaca ucmustu. Astrolojisini denesem mi ki?
Astrolojide Taygun u soylemeyi unutmusum, o adam gercekten astrolog , bu isi biliyor.
Falalem e Medyum Seker diey bir zirto gelmis, onu da denicem.:))
Reiki nerelerde? Bana parayla ilgili dedigi bir sey cikti, tatilde para harcayamayacak, istedigin seyleri alamayacaksin demisti. Kredi kartimin manyetigi bozuldu, gozum kalan bir suru sey oldu, hicbirini alamadim gercekten de.
Ben falalem e yoneldim. Falsepetinde Melis Durkan a baktirmistim,tekrar dinledim, sasirdim, bayagi nokta atisi olmus.
Crimson a ne baktirsam, yildizname mi, tarot mu, kahve mi? Ben tarot pek sevmem ama icimden bir ses tarot baktir dedi.
Simdilik ani bildiler, detay vermeme ragmen, nasil ayrildigimi, ne gibi gelismeler yasaidigim bildiler. Bana çok kisa süreler içinde gerçeklesecek olan seyler söylediler, çok az bir süre bekleyip çikip çikmaycagini görecegim
Vallaha inşallah sana çıkar ama Rezzan beş falda da beni iyi yemiş.Şu an adını görünce tüylerimi diken diken eden bikaç isimden.Simdilik ani bildiler, detay vermeme ragmen, nasil ayrildigimi, ne gibi gelismeler yasaidigim bildiler. Bana çok kisa süreler içinde gerçeklesecek olan seyler söylediler, çok az bir süre bekleyip çikip çikmaycagini görecegim
Vallaha inşallah sana çıkar ama Rezzan beş falda da beni iyi yemiş.Şu an adını görünce tüylerimi diken diken eden bikaç isimden.
ben artık olacak gelişmelerden çok baktırdığım falların çıkmamasına takmış durumdayım!
bana hep bir ağızdan herkes aynı şeyi söylüyo her seferinde farklı kart farklı site farklı kişi hatta fal türü bile değişşikken hemen hemen aynı süreler ve aynı şeyler söyleniyo!
bizmi çok sabırsızıs acaba bekleyemiyoruz ..
paylaştığın için teşekkürler.. ben de alcanzar gibi iyimser, şirin buldum puanlarını ama elbette kişisel değerlendirme.. herkesin farklıdır. benim kendi durumum oldukça karmaşık ve net, olağan şekilde olmadığından neredeyse an analizi bile tutturan çok çok az.. beklediğim net cümleyi bir tek serra kurmuştu aylar aylar önce.. onun dışında kişiliğini anlatan çok oldu bende..
geleceğe ilişkin tutturanları da paylaş bizimle lütfen.. takipteyiz
Günaydın canım.Mailine bakarsın.Defne konusunda sen çok haklısın,o faldaki hayat dersleri ve kahvenin on güne değişmesi mevzusu benim bile sinirimi bozdu.Bu arada dün ffreyanın istiharesini yaptım.Gece 1'e doğru uyudum ve 1:30 gibi bi uyandım.Bu ara zamanda sanki biri beni gelip uzun uzun yapışırcasına öptü.Yalnız gerçek kadar gerçekti, o kadar söyliyim.Ama bu nedir yorumu nasıl yapılır, bu ruyamda havada kaldı.Sonra uyuduğumda ruyalar gördüm ama hepsi tabire muhtaç.Bu gece tekrar yapıcam.Belki 3D boyutunda daha net olaylar görürüm.
baktim sanada cevap yazdim.Birak bana Defne deme ,ruyan cok enteresan ama..bu istihareyi yaparken kafanin cok net olmasi gerek bence kafamiz su an karisik bizim bana kalirsa iyice dinlenip oylemi yapsak
bence cok iyimser liste ve melih gunu hic tavsiye etmem hicbir dedigi cikmiyor yazik parana
Canım 2003 sonlarında başladı fal maceram.20 yaşındaydım.10 yıl oldu.Sabırsız olduğumu düşünmüyorumda falcıların %99'unun hayâl taciri olduğunu düşünüyorum.%1 'inede biz ulaşamıyoruz.ben artık olacak gelişmelerden çok baktırdığım falların çıkmamasına takmış durumdayım!
bana hep bir ağızdan herkes aynı şeyi söylüyo her seferinde farklı kart farklı site farklı kişi hatta fal türü bile değişşikken hemen hemen aynı süreler ve aynı şeyler söyleniyo!
bizmi çok sabırsızıs acaba bekleyemiyoruz ..
inş çıkar dedikleri banada biraz zaman verdi bakalım nolck bu arada melihe baktırma bence parana yazık onun yerine başka birini dene derim:))
Vallaha inşallah sana çıkar ama Rezzan beş falda da beni iyi yemiş.Şu an adını görünce tüylerimi diken diken eden bikaç isimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?