Ne yalan soyliyim Ben de uzuluyorum Ovmesek mi acaba falcilari karar alip sadece Oneri de bulunalimnYa Serkan batu bu konuşmalardan 1 2 gün önce online dı hatta baya öyle kaldı fincan fotosu yoktu elimde. Ne olduysa burada övüldükten sonra oldu. Bı de evet 8 kere baktırmak nedir ya
Gözünüzü seveyim övmeyinNe yalan soyliyim Ben de uzuluyorum Ovmesek mi acaba falcilari karar alip sadece Oneri de bulunalimn
Onu yakalamak eski sevgililerin dönmesinden daha önemli oldu hırsa dönüştüGözünüzü seveyim övmeyin
Sen Gecen gondermedin miKızlar ben yakaladım az önce Serkan ı. Evden çıkarken bi bakayım dedim. Online dı. Attım. Sırf atmak için gibi Oldu o kadar sinirlendim ettim
Nedense baya sevindimKızlar ben yakaladım az önce Serkan ı. Evden çıkarken bi bakayım dedim. Online dı. Attım. Sırf atmak için gibi Oldu o kadar sinirlendim ettim
Ahahahhajaj Çok güldümAynen ya bu nedir boyle gercekten cok sinir bozucu...
Bir de 150 kere filan baktiranlar var. Bir tanesi utanmadan yazmis 8. gelisiymis, hadi ya 3 ay icinde ABD gûndeminden de daha yogundu gündemin de bu nedenle mi danismanlik aliyorsun her saniye. Obsessive Compulsive Disorder baska birsey degil.
Tesekkurler canım onu da bildiğim iyi oldu. Bu imparator açılımını da bilen olursa anlamlarını yazarsa sevinirim :)7 kartta ilk 2 biz, 3 ortak hane, 4 ve 5 karşı taraf. Son kart sonuç kartı. 1 bizim duygularımız 2 bizim hamlemiz/planladığımız. 4 karşı tarafın duyguları 5
İse karşı tarafın hamleleri planladığı şeyler ilişkiye dair. 10 kart bilmiyorum malesef
Canim genelde bir sıralaması yok diye biliyorum. Ben gözlemlediğim kadarıyla onca açılım yaptırdım, kimisi 1.kartı bana göre yorumladı, kimisi 1.kart için karşı taraf dedi. Son karta sonuç diyenler var, ama karşı tarafın kartı diye görenler de var. Yani nasıl bir hissiyat alırlarsa ona göre yorumluyorlar bence. Genelde 7li açılımda 4.kart ortak enerji diyorlar ama ona eminim. Tarotta da karışık yorumluyorlarBişey sorucam bileniniz var mı katinada genel açılımda 10 kart seçiyoruz ya her birinin anlamı ne oluyo mesela 1.kart şunu 2.kart şunu gösterir gibi
10.karta gidene kadar sırayla bi ben bi karşı taraf olarak mı ilerliyo
Ben Melisa’ya attım bekliyorum dur bakalım nasıl gelecekYaaa bana Yardimci olun Fal Sepeti katina da Kim
Su nasil dedigimizde iyi Kötu diyelim sadeceGözünüzü seveyim övmeyin
Alex e baktirmis mıydın?Yaaa bana Yardimci olun Fal Sepeti katina da Kim
Bu da doluBen Melisa’ya attım bekliyorum dur bakalım nasıl gelecek
Şartlı mi baktıBen Melisa’ya attım bekliyorum dur bakalım nasıl gelecek
Evet ama daha Vadesi varAlex e baktirmis mıydın?
Vayyyyy tebrikler kizzzz Ahahhahahah bende patladı :) fal gelince yorumunu beklerizz :)Kızlar ben yakaladım az önce Serkan ı. Evden çıkarken bi bakayım dedim. Online dı. Attım. Sırf atmak için gibi Oldu o kadar sinirlendim ettim
Ben derin hisler i de beğenmiştim. Duygu aura,beril olabilirEvet ama daha Vadesi var
Anladım hayatım teşekkür ederim cevap için :)Canim genelde bir sıralaması yok diye biliyorum. Ben gözlemlediğim kadarıyla onca açılım yaptırdım, kimisi 1.kartı bana göre yorumladı, kimisi 1.kart için karşı taraf dedi. Son karta sonuç diyenler var, ama karşı tarafın kartı diye görenler de var. Yani nasıl bir hissiyat alırlarsa ona göre yorumluyorlar bence. Genelde 7li açılımda 4.kart ortak enerji diyorlar ama ona eminim. Tarotta da karışık yorumluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?