Binnaz Abla

Ahahahhajaj Çok güldüm 8. Geliş 8 kez yakalamış helal büyük azim

Tesekkurler canım onu da bildiğim iyi oldu. Bu imparator açılımını da bilen olursa anlamlarını yazarsa sevinirim :)

Canim genelde bir sıralaması yok diye biliyorum. Ben gözlemlediğim kadarıyla onca açılım yaptırdım, kimisi 1.kartı bana göre yorumladı, kimisi 1.kart için karşı taraf dedi. Son karta sonuç diyenler var, ama karşı tarafın kartı diye görenler de var. Yani nasıl bir hissiyat alırlarsa ona göre yorumluyorlar bence. Genelde 7li açılımda 4.kart ortak enerji diyorlar ama ona eminim. Tarotta da karışık yorumluyorlar

Kizlar serkan falima bakti ama acikcasi ben cok begenmedim. Olumlu da konustu ama oyle nokta atisi diyebilecegim hic bir durum yoktu. Hatta yanildigi 1-2 nokta oldu hayatimla ilgili. Yani waooov denecek bir durum yasamadim. Zorlanarak baktigini dusunuyorum. Deniz sonayi cok daha fazla begenmistim. Neyse fal defteri benim icin kapanmistir boylece.

Anladım hayatım teşekkür ederim cevap için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…