Kesinlikle çok iyimser aynısını yazdım.Keşke 9,5 puanı hakedecek birileri olsaydı.
Evet kahveydi .O dönem zaten tek kahve bakıyodu.Geçmisi ve su anı biliyo zaten bilmesede abla modunda sıcaklığıyla tavsiyeleriyle çok iyi bi falcı gibi görünüyo.O derecemi ? Ben eski sevgilimin ismindeki nerdeyse tüm harfleri bldiginde, ayrilik tarihimizi, ayrilma nedenimizi vesaire gerçekten çok sasirdim dinleyince...
Bütün baktirdiklarin kahve falimiydi ?
Su an gerçekten oldugum durumu bana aktarma üzerine puanlamam, (keske mesajimda belirtseydim :) ), önümüzdeki haftalar tekrar bir degerlendirme yapacagim, verdikleri tarihlere dayanarak
Evet kahveydi .O dönem zaten tek kahve bakıyodu.Geçmisi ve su anı biliyo zaten bilmesede abla modunda sıcaklığıyla tavsiyeleriyle çok iyi bi falcı gibi görünüyo.
Gelecek kocaman bi sıfır.Net tarihler verdi bana gününe kadar hiçbiri çıkmadı.Daha öncede söyledim.En güvendiğim isimdi beni en büyük hayâl kırıklığına uğratan isim oldu.Bide bişey ya olur ya olmaz.Bunun başka alternatifi yok.Rezzan bazen öyle bi yoruma giriyoki ikiside var yorumda,e fal bunun neresinde?Buda falının çıkmadığının engellenmesi için başarılı bi yöntem.
Evet öyle olduğu anlaşılıyo zaten,takılma boşver.Sana içinde olduğun durumu ve geçmişi bilmişler ,doğal olarak böyle puan vermişsin.Neyse bakalım dedikleri çıkacakmı önemli olan o.Geçmişi zaten yaşadık e şu anı biliyoruz,gelecekten haber versin bizim Nostradamus'lar.İnşallah güzel olanları sana çıksın derim.
Tesekkür ederim, ayni dileklerim senin için
Bu açidan hiç düsünmemistim...subat sonu benim için belli olacak söylediklerinin çikip çikmamasi, peki sen kime baktiriyorsun artik ?
Ben 2 yildir baktiriyorum, harcadigim para yanima kar kaldi sadece.
Az once mailime 14 subatlik elbiselerle ilgili magaza reklamlari gelmisti, acip baktim, sinirim bozuldu aglamaya basladim. Sinirim iyice bozuk bugunlerde, yeni bir yil, yeni bir sevgililer gunu daha yalniz gececek. Her yila bu yil ask olacak diye umutla bakardim ama bu yil 27 oluyorum ve artik hicbir umudum yok bu yildan. Berbat basladi, berbat gececek.
öyle deme Cherry yaabelki çok çok güzel geçecek..genel olarak herkesin 2013 ü tuhaftı.. kötü bi yıldı 2013..bence 2014 çok güzel geçicek.. görürsün bak
Ben 2 yildir baktiriyorum, harcadigim para yanima kar kaldi sadece.
Az once mailime 14 subatlik elbiselerle ilgili magaza reklamlari gelmisti, acip baktim, sinirim bozuldu aglamaya basladim. Sinirim iyice bozuk bugunlerde, yeni bir yil, yeni bir sevgililer gunu daha yalniz gececek. Her yila bu yil ask olacak diye umutla bakardim ama bu yil 27 oluyorum ve artik hicbir umudum yok bu yildan. Berbat basladi, berbat gececek.
Aman Cherry ağzından yel alsın.Uğur Koşar vardı az önce tv de olmaz dediģimiz herşey aslında yukarıya olmasın diye gidermiş.Kendine beddua eder gibi bişey.Sakın tövbe de.
Canıımmmmm çıkmayan fal çok ama çıkan yok.2 gündür çok yoğunum bakamadım nasılsınız meleklerim....çıkan çıkmayan fal var mı
He şöyle.Az önce bi mail geldi spirütüel yaşam koçu şebnem özkan ın.Tamda senin bu 2014 mevzunun üstüne.18 şubat kozmik anlamda yeni yıla giriş zamanıymış.Uzakdoğu ülkeleride böyle inanırmış.Yani bu anlayışa göre 1 ocak değilde 18 şubat yeni yıla giriş kabul ediliyo.Böyle düşünelim bizde.Sanırım bu hepimizin işine gelir.Tovbe tovbe sacma sapan konusmaya basladim yine. Tamam geri aliyorum, 2014 bu andavalla mutlu oldugum yil olacak.
He şöyle.Az önce bi mail geldi spirütüel yaşam koçu şebnem özkan ın.Tamda senin bu 2014 mevzunun üstüne.18 şubat kozmik anlamda yeni yıla giriş zamanıymış.Uzakdoğu ülkeleride böyle inanırmış.Yani bu anlayışa göre 1 ocak değilde 18 şubat yeni yıla giriş kabul ediliyo.Böyle düşünelim bizde.Sanırım bu hepimizin işine gelir.
alcanzar yiğite ulaşabildin mi ben dün konuştum parasını yatırdım ama o andan itibaren ulaşılmaz oldu malesefVallaha datlum benim kafa ne zaman net olduki?Çarşamba pazarı kadar karışık.Bugün yiğiti aricam bakiyim ne zaman müsait.Biraz kısıtlama getiricem onlinede kendime.ilki Binnaz abla ekibinin artık benim için sonlanmış olması.istihareyide bugün tekrar denicem.
alcanzar yiğite ulaşabildin mi ben dün konuştum parasını yatırdım ama o andan itibaren ulaşılmaz oldu malesefistanbul falcıları topiğinde ozlem_06 aynı durumda olduğunu gördüm
valla ne diyeyim bilemedim şu ana kadar herkes bir şekilde baktırmış belki müsait değildir falan diye düşündüm ama en azından bir mesaj ile haber verse iyi olurduaaa adam uckagitcimi yoksa ya
aaa adam uckagitcimi yoksa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?