- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Evet gergin bekleyiş devam :)Şartlı mi baktı
YakalamissinnnKizlar serkan falima bakti ama acikcasi ben cok begenmedim. Olumlu da konustu ama oyle nokta atisi diyebilecegim hic bir durum yoktu. Hatta yanildigi 1-2 nokta oldu hayatimla ilgili. Yani waooov denecek bir durum yasamadim. Zorlanarak baktigini dusunuyorum. Deniz sonayi cok daha fazla begenmistim. Neyse fal defteri benim icin kapanmistir boylece.
Kesinlikle enerjiyle alakalı ya bu. Dünde dedim ben ne kadar yksek olursa olsun kişiyle uyuşmayınca olmuyor :) benide deniz çekmiyo meselaKizlar serkan falima bakti ama acikcasi ben cok begenmedim. Olumlu da konustu ama oyle nokta atisi diyebilecegim hic bir durum yoktu. Hatta yanildigi 1-2 nokta oldu hayatimla ilgili. Yani waooov denecek bir durum yasamadim. Zorlanarak baktigini dusunuyorum. Deniz sonayi cok daha fazla begenmistim. Neyse fal defteri benim icin kapanmistir boylece.
Ya bu durum beni çileden çıkarıyor çok sinirleniyorum yesilcingene de falıma bakmadı telwede ki diğer falcilar da şartlı baktı insanın siniri bozuluyor.Evet gergin bekleyiş devam :)
Ya en azindan 1-2 nokta atisi bekliyordum. Bilemiyorum belki benim konu ona zoe gelmistirKesinlikle enerjiyle alakalı ya bu. Dünde dedim ben ne kadar yksek olursa olsun kişiyle uyuşmayınca olmuyor :) benide deniz çekmiyo mesela
Berli yakalicam diye sorumu yazmayi Unuttum, iptal ediliyo mu yaBen derin hisler i de beğenmiştim. Duygu aura,beril olabilir
Bende de öyle oldu. Hem onda hem denizde. Diyorum yA benim enerjim sanırım kapalı bana bakmak daha zorYa en azindan 1-2 nokta atisi bekliyordum. Bilemiyorum belki benim konu ona zoe gelmistir
Berli yakalicam diye sorumu yazmayi Unuttum, iptal ediliyo mu ya
Ay fal defterini kapatabilme durumunun darısı bizlere. Asla iflah olmuyorum. Hem yeşil çingeneye fal gönderdim hem de fal cafeye gideceğim bugün. Kaç kez bu defteri kapatacağım dedim yok olmuyor.Kizlar serkan falima bakti ama acikcasi ben cok begenmedim. Olumlu da konustu ama oyle nokta atisi diyebilecegim hic bir durum yoktu. Hatta yanildigi 1-2 nokta oldu hayatimla ilgili. Yani waooov denecek bir durum yasamadim. Zorlanarak baktigini dusunuyorum. Deniz sonayi cok daha fazla begenmistim. Neyse fal defteri benim icin kapanmistir boylece.
AyyyOnu yakalamak eski sevgililerin dönmesinden daha önemli oldu hırsa dönüştüpaylaşılamayan adam..
Ben de alexte aynı şeyi yaşadım, desteğe yazınca yardımcı oluyorlar.Berli yakalicam diye sorumu yazmayi Unuttum, iptal ediliyo mu ya
Yesilcingene yorumlayınca haber veririmisin merak ettim ne dicekAy fal defterini kapatabilme durumunun darısı bizlere. Asla iflah olmuyorum. Hem yeşil çingeneye fal gönderdim hem de fal cafeye gideceğim bugün. Kaç kez bu defteri kapatacağım dedim yok olmuyor.
Yazdim Simdi bakalimBen de alexte aynı şeyi yaşadım, desteğe yazınca yardımcı oluyorlar.
Çoğu kişiyi reddettiği için çok umutlu değilim açıkçası ama yorumlarsa muhakkak haber veririm.Yesilcingene yorumlayınca haber veririmisin merak ettim ne dicek
Yeşilcingene baktı mi ,bakınca sonucu yazar mısınız merak ediyorum. Beni reddetti malumAy fal defterini kapatabilme durumunun darısı bizlere. Asla iflah olmuyorum. Hem yeşil çingeneye fal gönderdim hem de fal cafeye gideceğim bugün. Kaç kez bu defteri kapatacağım dedim yok olmuyor.
Gece 2 gibi gönderdim, hala beklemedeyim bakalım umarım bakar. Aşırı merak ediyorum kendisini.Yeşilcingene baktı mi ,bakınca sonucu yazar mısınız merak ediyorum. Beni reddetti malumbir falcilardan red yememistim o da oldu
Ben tam 25 saat beklemiştim ve reddetmişti en çok koyan bu oldu zatenGece 2 gibi gönderdim, hala beklemedeyim bakalım umarım bakar. Aşırı merak ediyorum kendisini.
Ayyy çok kötü. Ve işin kötü tarafı, tellwede başka iyi falcı yok. Krediler heba oluyor.Ben tam 25 saat beklemiştim ve reddetmişti en çok koyan bu oldu zaten
Evet öylesine fal attım iki falciya rezaletti açıkçası boşa gitti 50 TLAyyy çok kötü. Ve işin kötü tarafı, tellwede başka iyi falcı yok. Krediler heba oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?