Binnaz Abla

Beril Yavuz'un hisleri kuvvetli mi sizce yoksa detayli ve ozen vererek baktigi icin mi begeniliyor? Baktiranlar yorum yapabilir mi
Bana iyiydi, dediklerinden birkaçını da yaşadım. Karakter analizi açısından da olay açısından da iyiydi ve çok uzun özenli bakmıştı. Ablam için de gönderdik, ona bana bildiği kadar iyi bilemedi,ve çok uzun da bakmadı.

Kızlar Serkan yorumladı. Beğendim ben. Neden ayrıldığımızı söylememiştim bildi mesela. Bi ara o adım atmıştı bana onu da söylememiştim bilmiş onu da ama çok havada bi adım atmış sana demiş, aynen öyleydi. Geleceğe dair vade vermiş yaz sonu gibi. Ama bilmiyorum. Demiştim benim ümidim yok artık.

Nedense benim de olumlular icime sinmiyor o kadar olumsuzluyoruz ki aslında kendimizi
Katılıyorum. Olumsuz arıyoruz herhalde bilemiyorum. Bilemiyorum Altan diye bi replik var ya gerçekten olumsuz duyunca da bi daha gidilmiyor o falcıya. Mesela elfin Demet benim öyle oldu. Kadın haklı dedim bi daha gitmedim

Ben de öyle düşünüyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım çoğunlukla olumsuz gördüklerini yorumluyor. İnsanların psikolojisini bozmak hoşuna gidiyor olmalı.
Bazı falları reddetmesi onu daha popüler yaptı emin ol. Erişilmez mükemmel falcı edasında adeta. Bana çıkmadı falı. Ona kalsa çoktan hayırlı kısmetim gelecekti ve evleniyordum. Görücü gibi birşey yazmıştı falı okuyunca zaten çıkmayacağını anlamıştım. İşim olmaz öyle şeylerle. Hiç takma kafana.

aslında test için atmak lazım ne yapar acaba yine olmaya biri için 3.kişi var der mi :))
Ay çok mantıklı. Çingene hakkında çok yorum okumadan atmıştım falı. Sonra üşenmedim burada ne yazıldıysa okudum. Bir üye arkadaşımıza önce enerjilerimiz uyuşmadı demiş. Sonra farklı hesaptan atınca falına bakmış. Tamamen fasa fiso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…