Binnaz Abla

Melisa’dan yorum geldi. Biraz tuhaf hissettim ben. Karşımdaki kişinin cümlelerini kurdu ve benim yapar diye düşündüğüm şeyleri yapabileceğini söyledi.

geçen günde dedim 2 kere baktırdım ona ısrarla olumsuz yok adım atmaz vs dedikçe karsı taraftan kaç kere adımlar geldi ki çingene olumsuz diyince adamdan soğuyorum işin garip tarafı soğuyunca adım geliyor acaba taktik bu mu adım gelmesi için bilerek mi soğutuyo bizi ahaha

Allahım ya Bence kendisi biraz problemli bir insan. Millete neler neler demiş ya. Tamam kimse pembe tablo istemiyor neticede ama, fütursuzca üçüncü kişiden bahsedip tip tarifi yapmak, senin kısmetin kapalı demek hoş şeyler değil. Falıma bakmadığı da iyi oldu.

forumda hiç çingenenin 3.kişi var dediği ama çıkmadığı biri varmı acaba kızlaaar bakın buraya bi

Ya ben daha önce de baktırdım bana olumsuz yorum yapmadı iki seferde de. Ve anı çok güzel yorumlamıştı verdiği vadede de gerçekleşti beklediğim şey hatta ben imkansız görüyordum biraz tüm umutsuzlar gibi Bana mesela karşı tarafın söylediği şeylere yakın sebepler bile yazmıştı. Ama bu demek değil ki şimdi olumsuz konuşmayacak yine de korkuyorum. Daha yorumum gelmedi gelince yazacağım burdan. Sen de haklısın ama işte insanların çoğu detay istiyor ismi ne cismi ne gibi o sebeple öyle bir yorum yapmış olabilir. Ben şahsen özenli ve iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum bana söylediği bi iki küçük olumsuz durumu da çok yumuşatarak anlatmıştı.

Ya benimle mi tutmadı enerjisi ben anlamadım niye kimseyle tutmuyor benim enerji. Evet başkasıyla konuşuyor gibiydi bende de ama niye başta farklı sonda farklı konuştu anlamadım.
Enerjiniz tutmamıştır büyük ihtimalle. Aslında neredeyse her falcıda bu yaşanıyor. Beğenenleri de beğenmeyenleri de oluyor. Belki sık fal baktırdığınız bir döneme denk gelmişsinizdir. Öyle olunca enerjiler karışabiliyormuş.

aslında test için atmak lazım ne yapar acaba yine olmaya biri için 3.kişi var der mi :))
Bana demedi. Israrla 3 falımda da kafasını karıştıran biri var mı diye sordum hatta en son sen her fal attığında aynı soruyu soruyorsun neyden şüpheleniyorsun bilmiyorum ama bunun duyguları tamamen sende kabullen artık demişti :) Ayrı olduğum erkek arkadaşımla ilgili.

Ay ben de biraz ürpermiştim. Zaten varlıkla bakıyor diyorlar onun için.
A
ben açıkçası varlıkla bakımına karşıyım, Şevdar ve yeşilcingene öyle yapıyor gibi. Sizin ve karşı tarafın alanına girip bilgi alıyorlar bu bence rahatsız edici. Alanınız sadece size aittir.. Mesela babannem zamanında fal baktırmış, annemin hamile olduğunu bilmiş falcı. O sırada cinsiyetim belli değilmiş ve annem de etrafına erkek hissediyorum demiş. Falcı da erkek bebek olacak demiş. İşte falcı o varlığını geçmiş anlara götürüp bilgi aldırıyor. Ama sonuç.. kızım o varlık annemin cümlesini duyup getirmiş mesela falcı kadına. O nedenle yanılma payı da yüksek arkadaşlar dikkat edin

Aynen varlıkla bakanlar geleceği bilmiyorlar genelde. Gelecekte yaşanacakları hissedebilmesi için altıncı hissinin kuvvetli olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…