- 2 Haziran 2020
- 1
- 5
- 1
- 29
Ben Melisa etkisini nasıl aticamAyyy Beril icimi baydı . 19 dk Uzun atıcam diye mıy mıy ,sara sara dinledim.Anlattıklarım çerçevesinde yorum yapmıs sadece . Anlatmadığım detay vermediğim bir durum vardı mesela bahsetmedim diye direkt yok demiş . Sevmedim hiç
Olumsuz mu konuştu kaçırmışım ben sizin yazdığınızıBen Melisa etkisini nasıl aticam
Fal baktırmak genel anlamda bizi o kadar etkiliyor ki aslında. Bundan sonra online fal saçmalığına son vereceğim. Bu kez kararım kesin. Belki ayda yılda bir fal kafeye giderim.Ben Melisa etkisini nasıl aticam
Varlıkla bakıyor gibi karşı tarafın bana söylediği düşünceleri söyledi o kısımlara şaşırdım. Olumsuz görmüş ama düşünüyor aklından geçiyor bi hissi de var ama yazma ihtimali dusuk demis. Öyle biri zaten o yüzden ben olumlu yorumlara da inanamıyordum.Olumsuz mu konuştu kaçırmışım ben sizin yazdığınızı
paylaş valla gözümüz açılsın :)Yesilcingenenin bilemediği kişilerden bir tanesi de benim. Enerjisi neye göre uyuyor anlamıyorum,çok da kafa yormayın derim ben. Benden enerji aldı da ne oldu,anı da geçmişi de geleceği de tutturamadı. Erkek arkadaşım ile ayrı olduğumuz bir dönemdi. Sana dönmeyecek dedi,yakın zamanda başka bir kadınla olacak dedi. Faldan bir hafta sonra erkek arkadaşım upuzun mesaj attı,barıştık. Şimdi de nişanlıyız. Zaten ayrılık sebebimizi de tutturamamıştı.Başka popüler falcılarla ilgili de deneyimimi paylaşacağım. Bugüne kadar anonim olarak forumu takip ettim,biraz da benim foruma faydam dokunsun.
Bire bir bildiyse süper değil mi ? Siz aynı ben gibisiniz ben de olumlu görünce pembeci diyip sinirleniyorum hemenVarlıkla bakıyor gibi karşı tarafın bana söylediği düşünceleri söyledi o kısımlara şaşırdım. Olumsuz görmüş ama düşünüyor aklından geçiyor bi hissi de var ama yazma ihtimali dusuk demis. Öyle biri zaten o yüzden ben olumlu yorumlara da inanamıyordum.
Evet de keske biraz olumlu konussaymisBire bir bildiyse süper değil mi ? Siz aynı ben gibisiniz ben de olumlu görünce pembeci diyip sinirleniyorum hemen
İnsallah dönsün de sen istemeEvet de keske biraz olumlu konussaymishiç ihtimal vermemis. Deniz sonay da sonunu çok iyi görmese de adım atacağını söylemişti sen istemiceksin demişti. Çok özledim bu aralar
Ay cidden inanmıyorum ben de atmıştım bugun burada görüp cidden aynıyız sizinlederin hisleri kim önerdi bilmiyorum ama ben ona da fal attım az önce online dı , ay buraya üye oldugumdan beri iyi müptezel oldumm
Ben amaderin hisleri kim önerdi bilmiyorum ama ben ona da fal attım az önce online dı , ay buraya üye oldugumdan beri iyi müptezel oldumm
Yok ben bir haftadır böyleyim maaş yattı daBen amahemen atacağınızı düşünmedim. Günde ikiden fazla fal atiyorsunuz sanırım yoksa karıştırdım mi sizi
Nasıl çıktı sizin fal ?Ay cidden inanmıyorum ben de atmıştım bugun burada görüp cidden aynıyız sizinle
Beklemedeyim yazicamNasıl çıktı sizin fal ?
Fal sepeti melisa donukuk mu bu kişi ? merak ettim yine duramayıp melisa kovalicaz demektirBen Melisa etkisini nasıl aticam
Evet o. Ay etkilemek istemedim hiçFal sepeti melisa donukuk mu bu kişi ? merak ettim yine duramayıp melisa kovalicaz demektir
Geldi cevap. Melisa’yla benzer şeyleri söylemiş. Pişman adım atacak ama olumsuz diye :/Nasıl çıktı sizin fal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?