Binnaz Abla

Yesilcingenenin bilemediği kişilerden bir tanesi de benim. Enerjisi neye göre uyuyor anlamıyorum,çok da kafa yormayın derim ben. Benden enerji aldı da ne oldu,anı da geçmişi de geleceği de tutturamadı. Erkek arkadaşım ile ayrı olduğumuz bir dönemdi. Sana dönmeyecek dedi,yakın zamanda başka bir kadınla olacak dedi. Faldan bir hafta sonra erkek arkadaşım upuzun mesaj attı,barıştık. Şimdi de nişanlıyız. Zaten ayrılık sebebimizi de tutturamamıştı. Başka popüler falcılarla ilgili de deneyimimi paylaşacağım. Bugüne kadar anonim olarak forumu takip ettim,biraz da benim foruma faydam dokunsun.

Ayyy Beril icimi baydı . 19 dk Uzun atıcam diye mıy mıy ,sara sara dinledim.Anlattıklarım çerçevesinde yorum yapmıs sadece . Anlatmadığım detay vermediğim bir durum vardı mesela bahsetmedim diye direkt yok demiş . Sevmedim hiç

Olumsuz mu konuştu kaçırmışım ben sizin yazdığınızı
Varlıkla bakıyor gibi karşı tarafın bana söylediği düşünceleri söyledi o kısımlara şaşırdım. Olumsuz görmüş ama düşünüyor aklından geçiyor bi hissi de var ama yazma ihtimali dusuk demis. Öyle biri zaten o yüzden ben olumlu yorumlara da inanamıyordum.

paylaş valla gözümüz açılsın :)

Bire bir bildiyse süper değil mi ? Siz aynı ben gibisiniz ben de olumlu görünce pembeci diyip sinirleniyorum hemen

Bire bir bildiyse süper değil mi ? Siz aynı ben gibisiniz ben de olumlu görünce pembeci diyip sinirleniyorum hemen
Evet de keske biraz olumlu konussaymis hiç ihtimal vermemis. Deniz sonay da sonunu çok iyi görmese de adım atacağını söylemişti sen istemiceksin demişti. Çok özledim bu aralar

derin hisleri kim önerdi bilmiyorum ama ben ona da fal attım az önce online dı , ay buraya üye oldugumdan beri iyi müptezel oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…