Binnaz Abla

kesinlikle :) ya bir de bu çingene herkese 3.kişi var yok başka biriyle bağları var diyor mu? bide tip tarif etmesi yok mu
Bana 3. Kişi demedi. Tip anlatmadı. İşte sana geldiğinde sen çok ilgi gösteriyorsun ego yapıyor ama senden uzak durunca sen de yazmayınca sinirleniyor, çünkü egoist bi adam vs dedi çok kötüydü benim, beğenmemiştim. Vade falan yoktu. Gelecek çok yuvarlaktı

Peki bu Serkan dan hiç olumsuz Alan oldu mu? Bi de bu Nası kahve yorumu anlamadım figür falan yorumlamadı, ya da fotolara bakıp direk söylüyor anlamadım. Bi de sanırım tsrot a danışıyor dmi Serkan? Çünkü kayıtta son dakikalarda kart sesi geldi :)

Ares ışık ın altındaki yorumlar ne öyle ya, inanılmaz woww böyle yorum almadım minvalinde. Gerçekten o kadar iyi mi şimdi merak ettim bak, bu Sefer de bunu mu kovalasam

Binnaz'daki Deniz Sonay Yeşilçingene olabilir mi acaba ? Biyografisinde : Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum şu cümlesi birebir aynı YeşilÇingeneyle.

Bence öyle. O yüzden deniz Sonay a hiç gidesim gelmiyor
Bana da zehir zemberek bir fal göndermişti YeşilÇingene tam Deniz Sonay'a atıyordum iyi oldu son anda farkettim aslında hisli biri ama gerçekten insanın çok şevkini kırıyor.Sesli fal açtığı olmuş sanırım Deniz Sonay'ın Çingene erkek.Burdan yürürüz aslında sesli atan var mı daha önce?

Çingene kesin erkek mi fotoya inanmayalım bence bence aynı kişi değilse bile arkadaş falan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…