Sorunlu ya
Bana 3. Kişi demedi. Tip anlatmadı. İşte sana geldiğinde sen çok ilgi gösteriyorsun ego yapıyor ama senden uzak durunca sen de yazmayınca sinirleniyor, çünkü egoist bi adam vs dedi çok kötüydü benim, beğenmemiştim. Vade falan yoktu. Gelecek çok yuvarlaktıkesinlikle :) ya bir de bu çingene herkese 3.kişi var yok başka biriyle bağları var diyor mu? bide tip tarif etmesi yok mu
artık çok geç ahaha :)))) olsun hobi edindik artık fala para harcamayıEvet o. Ay etkilemek istemedim hiç
Ares ışık mi? Şimdi de millet buna dolar biz övüyoruz ya buradabende onu merak ediyorum ama saniyesinde doluyor dünden beri her bildirimde açtım meşguldü
Benimki de geldiGeldi cevap. Melisa’yla benzer şeyleri söylemiş. Pişman adım atacak ama olumsuz diye :/
Sevimsiz yaSorunlu yaböyle şeylere uyuz oluyorum sanki öleceğim günü söyle diye soruyoruz da
ahahah kuzu ben 2 gündür kovalıyorum salise de falan doluyor, anlamadım hiçAres ışık ın altındaki yorumlar ne öyle ya, inanılmaz woww böyle yorum almadım minvalinde. Gerçekten o kadar iyi mi şimdi merak ettim bak, bu Sefer de bunu mu kovalasam
Waaooew değil ama güzel :) ben yakalamıstımAres ışık ın altındaki yorumlar ne öyle ya, inanılmaz woww böyle yorum almadım minvalinde. Gerçekten o kadar iyi mi şimdi merak ettim bak, bu Sefer de bunu mu kovalasam
Bence öyle. O yüzden deniz Sonay a hiç gidesim gelmiyorBinnaz'daki Deniz Sonay Yeşilçingene olabilir mi acaba ? Biyografisinde : Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum şu cümlesi birebir aynı YeşilÇingeneyle.
Benim Serkan’a dönmüş, sabah telefonu ısırıyordum sinirimdenahahah kuzu ben 2 gündür kovalıyorum salise de falan doluyor, anlamadım hiç
yeşilcingeneye erkek deniyordu kızlar ama bilemedimBence öyle. O yüzden deniz Sonay a hiç gidesim gelmiyor
aynen yaa, hayır bakıyorum hiç durmadan telefondan bilgisayardan 0 oluyo bekliyorum bildirim geliyo ve ç.dışı ya da meşgul ve dolmuş anlamıyorum ki anında açıyorum anında:)Benim Serkan’a dönmüş, sabah telefonu ısırıyordum sinirimden
Bana da zehir zemberek bir fal göndermişti YeşilÇingene tam Deniz Sonay'a atıyordum iyi oldu son anda farkettim aslında hisli biri ama gerçekten insanın çok şevkini kırıyor.Sesli fal açtığı olmuş sanırım Deniz Sonay'ın Çingene erkek.Burdan yürürüz aslında sesli atan var mı daha önce?Bence öyle. O yüzden deniz Sonay a hiç gidesim gelmiyor
Sabah benimde öyle oldu Serkan a. İnsan sinir oluyor işi gücü bırakıp bekliyoruz bi deaynen yaa, hayır bakıyorum hiç durmadan telefondan bilgisayardan 0 oluyo bekliyorum bildirim geliyo ve ç.dışı ya da meşgul ve dolmuş anlamıyorum ki anında açıyorum anında:)
Çingene kesin erkek mi fotoya inanmayalım benceBana da zehir zemberek bir fal göndermişti YeşilÇingene tam Deniz Sonay'a atıyordum iyi oldu son anda farkettim aslında hisli biri ama gerçekten insanın çok şevkini kırıyor.Sesli fal açtığı olmuş sanırım Deniz Sonay'ın Çingene erkek.Burdan yürürüz aslında sesli atan var mı daha önce?
Kesin bir bağlantı var bencede.Duvarına bakılırsa adı Ozan Yeşil Çingene 'nin kadın değildir.Çingene kesin erkek mi fotoya inanmayalım bence bence aynı kişi değilse bile arkadaş falan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?