of aynen iş yapıyorum güya bilgisayarda 5 dk da bir bakarak:)Sabah benimde öyle oldu Serkan a. İnsan sinir oluyor işi gücü bırakıp bekliyoruz bi de
evet ozan yeşilçingenenin adı, duvarında hep yazıyolarKesin bir bağlantı var bencede.Duvarına bakılırsa adı Ozan Yeşil Çingene 'nin kadın değildir.
O zaman arkadaş olabilirler. Denizden sesli alanlar da varsa benim tez çürüdü.evet ozan yeşilçingenenin adı, duvarında hep yazıyolar
evet ozan yeşilçingenenin adı, duvarında hep yazıyolar
Binnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.O zaman arkadaş olabilirler. Denizden sesli alanlar da varsa benim tez çürüdü.
böyle yazmışım mayıs 19 da bir çoğumuz böyle düşünüyorsak demek ki ya esinlenilmiş ya da aynı kişiler artıkAyın 6 sında Deniz Sonaya baktırmıştım. Baya uzun detaylı yazılı gödnermişti... 14 gün vade verdi ve patladı az önce fark ettim... Yalnız bir dikkati mi çeken daha oldu, yeşilçingene nin fallarının aynısı giriş gelişme ve sonuç yazıda neredeyse aynı bakım şekli yani.
Çingeneye senelerdir baktırırım, Denize de dün baktırdım. Kesinlikle ya bir bağ var, ya da Deniz çingeneden etkilenen biri. Çünkü yazım dilleri, kullandıkları kelimeler, falı bitirme şekilleri bile aynı. İkisinin yorumları farklı bende ama sanki aynı kişi yazmış gibi resmenBinnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.
Kuzum serkana baktırıdn mıO zaman arkadaş olabilirler. Denizden sesli alanlar da varsa benim tez çürüdü.
Bencede. Belki telwede Ozan ismini kullanıyordur ama kadındır. Saçma ama Başka açıklama yok. Ya da yakın arkadaşlarböyle yazmışım mayıs 19 da bir çoğumuz böyle düşünüyorsak demek ki ya esinlenilmiş ya da aynı kişiler artık
Evet baktırdım sen baktırmış mıydınKuzum serkana baktırıdn mı
böyle yazmışım mayıs 19 da bir çoğumuz böyle düşünüyorsak demek ki ya esinlenilmiş ya da aynı kişiler artık
Çingeneye senelerdir baktırırım, Denize de dün baktırdım. Kesinlikle ya bir bağ var, ya da Deniz çingeneden etkilenen biri. Çünkü yazım dilleri, kullandıkları kelimeler, falı bitirme şekilleri bile aynı. İkisinin yorumları farklı bende ama sanki aynı kişi yazmış gibi resmen
Anladığım kadarıyla yazı dilleri mi benziyor sordugunuz konuyla ilgili ulaştıkları netice farklı öyle mi?Öyleyse esinlenmiş bencede.Çingeneye senelerdir baktırırım, Denize de dün baktırdım. Kesinlikle ya bir bağ var, ya da Deniz çingeneden etkilenen biri. Çünkü yazım dilleri, kullandıkları kelimeler, falı bitirme şekilleri bile aynı. İkisinin yorumları farklı bende ama sanki aynı kişi yazmış gibi resmen
Esinlendiyse de sıkıntılı yani. Bende ilk deniz Sonay ın hakkımda kısmını okuyunca direk çingene aklıma gelmiştiAnladığım kadarıyla yazı dilleri mi benziyor sordugunuz konuyla ilgili ulaştıkları netice farklı öyle mi?Öyleyse esinlenmiş bencede.
Bencede çok sıkıntılı heleki aynı kişilerse ve de tellwe de bir sonuca bağlayıp Binnaz'da başka bir sonuca bağlıyorsa o daha kötü hangisi tutarsa gibi resmen.Esinlendiyse de sıkıntılı yani. Bende ilk deniz Sonay ın hakkımda kısmını okuyunca direk çingene aklıma gelmişti
ya zaten olan bize oluyor her türlüAynı kişilerse eğer beni telweden görü alamıyorum diye reddedip binnazda bakacak mı?Saçma olmaz mı bilemedim
efsun aksoy binnaz da eski yorumcular dan baya, 2018 de çok olumsuz bir durum için gitmiştim... kısa bir şekil de yorumlamış ve 3 hafta içinde kesin olacak gibi bir net tarih vermişti... ama malesef tutmadı ben deDeniz Sonay'a atacaktım vazgeçtim. Efsun Aksoy ve Kemal Devrim nasıllar?
Ben baktıramadım hep reddetti eğer aynı kişiyse binnazda nasıl görü alıp bakacak acabaya zaten olan bize oluyor her türlüikisine de baktırmışız
Kemal devrim iyi diyorlardı. Ben gitmedim ama. Çok duymuştum.Deniz Sonay'a atacaktım vazgeçtim. Efsun Aksoy ve Kemal Devrim nasıllar?
Görü alamadım deyip sonra farklı hesaptan baktığı kişiler de olmuş. Garip şey ya.Ben baktıramadım hep reddetti eğer aynı kişiyse binnazda nasıl görü alıp bakacak acabayada "görü alamama' olayı uydurmaydı tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?