Binnaz Abla

evet ozan yeşilçingenenin adı, duvarında hep yazıyolar
O zaman arkadaş olabilirler. Denizden sesli alanlar da varsa benim tez çürüdü.
Binnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.

böyle yazmışım mayıs 19 da bir çoğumuz böyle düşünüyorsak demek ki ya esinlenilmiş ya da aynı kişiler artık

Binnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.
Çingeneye senelerdir baktırırım, Denize de dün baktırdım. Kesinlikle ya bir bağ var, ya da Deniz çingeneden etkilenen biri. Çünkü yazım dilleri, kullandıkları kelimeler, falı bitirme şekilleri bile aynı. İkisinin yorumları farklı bende ama sanki aynı kişi yazmış gibi resmen

Aynı kişilerse eğer beni telweden görü alamıyorum diye reddedip binnazda bakacak mı? Saçma olmaz mı bilemedim
böyle yazmışım mayıs 19 da bir çoğumuz böyle düşünüyorsak demek ki ya esinlenilmiş ya da aynı kişiler artık

Anladığım kadarıyla yazı dilleri mi benziyor sordugunuz konuyla ilgili ulaştıkları netice farklı öyle mi?Öyleyse esinlenmiş bencede.

Anladığım kadarıyla yazı dilleri mi benziyor sordugunuz konuyla ilgili ulaştıkları netice farklı öyle mi?Öyleyse esinlenmiş bencede.
Esinlendiyse de sıkıntılı yani. Bende ilk deniz Sonay ın hakkımda kısmını okuyunca direk çingene aklıma gelmişti

Deniz Sonay'a atacaktım vazgeçtim. Efsun Aksoy ve Kemal Devrim nasıllar?
efsun aksoy binnaz da eski yorumcular dan baya, 2018 de çok olumsuz bir durum için gitmiştim... kısa bir şekil de yorumlamış ve 3 hafta içinde kesin olacak gibi bir net tarih vermişti... ama malesef tutmadı ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…