Aynen bi hesaptan görü alamıyor başka isimle hesap açıp gidince Nası görü alıyorsa çok ilginçGörü alamadım deyip sonra farklı hesaptan baktığı kişiler de olmuş. Garip şey ya.
Detay veriyor musunuz bilmiyorum ki ben döşüyorum falları mı yapmamam lazım ama yapıyorum işteBen baktıramadım hep reddetti eğer aynı kişiyse binnazda nasıl görü alıp bakacak acabayada "görü alamama' olayı uydurmaydı tamamen
Ben ikisine de baktırmıştım. Sonuca bağladıkları kısım çok farklıydı. Kişilik analizleri benzerdi ama çok degilBinnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.
efsun aksoy binnaz da eski yorumcular dan baya, 2018 de çok olumsuz bir durum için gitmiştim... kısa bir şekil de yorumlamış ve 3 hafta içinde kesin olacak gibi bir net tarih vermişti... ama malesef tutmadı ben de
Kemal devrim iyi diyorlardı. Ben gitmedim ama. Çok duymuştum.
Ama hakkında kısımları birebir aynıkızlar deniz sonaya ben de baktırmıştım ama aynı kişi olduklarını zannetmiyorum çünkü deniz kadındı ve yeşilcingeneye de baktıran biri olarak diyebilirim ki belki arkadaş olabilirler.. ya da aynı hesaplamayı kullanıyorlardır. çünkü islami hesaplama olayını baya duydum ben. yine de bilemeyiz tabi
baktım ben ayrıntılı ama anne adı vs. herkes istemiyor mu.. sadece olumsuzluk olayı aynı diye görüyorum ben diğerlerinin ilgisi yok .Ama hakkında kısımları birebir aynı
Keşke çıksaydı senin fal ben de biraz umut ederdimKardeşlerim ,
Serkan üç günlük kısa bir vade vermişti
Ve güüüüüm...
Ama sımdı hakkını yemiyim önceki 3 falı çıkmıştı
Serkan için kredi alacaktım, sayenizde vazgeçtim teşekkürler.Kardeşlerim ,
Serkan üç günlük kısa bir vade vermişti
Ve güüüüüm...
Ama sımdı hakkını yemiyim önceki 3 falı çıkmıştı
Bana da çıkmadı iki üç konusu patladu çoktan :) serkan ve şevdar çok övüldüğü için baktırıp memnun kalmadığım isimlerSerkan için kredi alacaktım, sayenizde vazgeçtim teşekkürler.
İletismimiz oldu askında ama dediği seyleri konuşmadık sadece isKeşke çıksaydı senin fal ben de biraz umut ederdim
Serkan için kredi alacaktım, sayenizde vazgeçtim teşekkürler.
Ay evet bir de o konu varkredi alınması dert değil artık, bakalım alınca yakalayabilceniz mi
Evet benim zaten favorimdi nasıldı sana diye merak ettimEvet baktırdım sen baktırmış mıydın
Ahahhahahajakkkkredi alınması dert değil artık, bakalım alınca yakalayabilceniz mi
Beğendim. Gayet iyiydi. Sen kaç kez gittin ona? Olumsuz falı olmuş muyduEvet benim zaten favorimdi nasıldı sana diye merak ettim
10 olmuşBeğendim. Gayet iyiydi. Sen kaç kez gittin ona? Olumsuz falı olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?