Binnaz Abla

Binnaz'da şartlı fal yok ki .. Deniz Sonay Çingene'nin biosundan mı esinlendi ne yaptı.Pek esinlenmiş gibi de değil birebir aynı . İkisine de baktıran yok mu karşılaştırsak yorumları keşke.
Ben ikisine de baktırmıştım. Sonuca bağladıkları kısım çok farklıydı. Kişilik analizleri benzerdi ama çok degil

efsun aksoy binnaz da eski yorumcular dan baya, 2018 de çok olumsuz bir durum için gitmiştim... kısa bir şekil de yorumlamış ve 3 hafta içinde kesin olacak gibi bir net tarih vermişti... ama malesef tutmadı ben de
Kemal devrim iyi diyorlardı. Ben gitmedim ama. Çok duymuştum.

Kemal Devrim'i deneyeyim o zaman şuan meşgulde gerçi . Yazarım nasıl bulduğumu.

kızlar deniz sonaya ben de baktırmıştım ama aynı kişi olduklarını zannetmiyorum çünkü deniz kadındı ve yeşilcingeneye de baktıran biri olarak diyebilirim ki belki arkadaş olabilirler.. ya da aynı hesaplamayı kullanıyorlardır. çünkü islami hesaplama olayını baya duydum ben. yine de bilemeyiz tabi

Ama hakkında kısımları birebir aynı

Kızlar affınıza sığınarak Deniz Sonay'ın profilinde Mardin suryanisiyim yazıyor.İslami hesap nasıl kullanabilir suryani olan biri?Bilmediğimden soruyorum.Yani hesabının dayanağı mensubu olmadığı bir din olmuş olmuyor mu o şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…