Binnaz Abla

Arkadaşlar merakıma yenik düşüp en yakın arkadaşıma fal attırdım Deniz Sonay'a.. Kendim atmak istemedim YeşilÇingene olumsuzdu bana çünkü tekrar o kadar olumsuz bir fal okumaya cesaret edemem diye.. Bizim ilişki konularımızda çok benziyor zaten kendisiyle.Yüzde yüz tabiki de emin olamam ama çok büyük ihtimalle aynı kişiler,hem yazı dilleri çok benziyor,aynı şekilde olumsuzluk içeriyor , hemde neticelerde birebir aynı.Muallakta olan varsa fikir olsun diye yazıyorum.Kemal Devrim hala meşgul bu arada.

Ama Deniz Sonay sesli yorum yapıyordu,biri kadın diğeri erkek,Çingenenin adı Ozan ve erkek,o olsa sesli yorum açamazdı

Ben deniz sonaya baktırmadım ama hiç aynı kişilermiş gibi gelmiyor bana. Burada bazı arkadaşlar net tarihleri bildiğini vs yazmışlar deniz için. Çingene hiç net demez hafta gün ay der mesela, bide erkek ve adı ozan aynen, bunu çoğu yorumda yazıyorlar. Hastalığı varmış bide bunun içinde çok yazan fanı olan insanlar var.

Ama Deniz Sonay sesli yorum yapıyordu,biri kadın diğeri erkek,Çingenenin adı Ozan ve erkek,o olsa sesli yorum açamazdı
Biyografisindeki şu cümle : Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum birebir aynı YeşilÇingene'yle. İkiside anne adı doğum tarihi hesaplama ile bakım yapıyor.Yazı dilleri birebir aynı gibi hatta yazı içinde tırnak açma durumu varya (* ,) şu tarz YeşilÇingene'de o bile var Deniz Sonay'da..Yeşilçingene hiç sesli yorum açmamış.Dediğim gibi yüzde yüz emin olamam ama göz ardı edilemez bir oranda örtüşme var.

Yakın arkadaş olabilirler diye düşündüm bende sonradan. Ama kesin bir şey var. Esinlenme var

Merhabalar, öncelikle amacım reklam falan değil bunu bilmenizi isterim, ki zaten site ismini de rumuzumu da paylaşmayacağım. Ben popüler bir fal uygulamasında falcılık yapmaktayım. Sizlere bu konu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu platformlarda kimse medyum ya da kahin değil ; deneme amacıyla atayım, olmayan biri için baktırayım, aslında doğrusunu bildiğim şeyleri sorayım gibisinden şeyler hoş değil. Bu tarz şeyler bizleri yanıltabiliyor, ve aslında bazen neyin ne olduğunu hissetsek de sizler gibi olgun hanımefendilere bu tarz şeyleri yakıştıramadığımızdan, "yok sen yalan söylüyorsun, aslında durum anlattığın gibi değil de şöyle şöyle." diyemiyoruz.
Bir de uygulama üzerinden bizlere 5 puan verip övgüler yağdırıp da burada karalamanız da insanları yanıltıyor. Asıl fikriniz ne ise, bunu her mecrada aynı şekilde ifade etmelisiniz. Olumsuz duyulunca 1 verilmesi de ayrıca bizi üzen bir olay.
Tabii ki herkes böyle değil, objektif bir biçimde değerlendirme yapan ve art niyet olmaksızın fal gönderenleri tenzih ederim.
Bir de üst üste çok fazla fal baktırmanız bazen sizleri olumsuz etkileyebilir. Bunu da belirtmek istedim.
Demem odur ki, buradaki ve de sitedeki yorumlara çok da aldırış etmeyin. Sizi enerjisel olarak kim çekiyorsa, ona göndermeniz daha iyi olacaktır.
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Yeşilçingene ve Deniz Sonay aynı kişi olduğunu düşünmüyorum. Ben ikisini de baktırdım zaten yazmıştım. Çingene olmaz başkasını seviyor hayır yok demişti nisanda baktırdım. Deniz Sonay Pazar günü çoook olumlu konuştu. Evlendirdi resmen evlilik için hayırlı dedi. Tam zıt yani. Ama çingenede atış nokta yoktu . Kendim çok detay vermiştim. Denize hiç detay vermediğime rağmen hepsini kendisi bildi tarihleri bire bir tutturdu. Ağzım açık kaldı. 60 falan fal baktırdım ama Deniz gibi herşeyi bilen olmadı.

isminiz geçti mi pekin sizin burada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…