Binnaz Abla

Eğer Binnaz falcısıysanız site yönetimine iletir misiniz fiyatlarınız çok uçuk, biraz daha sık indirim yapsınlar

Ya ben şeyi merak ediyorum. Fal baktırıyoruz dinledikten okuduktan sonra soru soruyoruz ya saatler sonra dönüyorlar ne kadar inanabiliriz verdiğimiz soruların cevabına :)

Siz burayı dert etmeyin ya bizler burada özel mesajlar olsun, bu başlığın altı olsun gayet objektif paylaşımlar yapıyoruz. Asıl derdimiz hatta genel olarak çoğumuzun derdi diye düşünüyorum yüksek fiyat politikanız...250 tl ödeyip pespembe ya da iddialı yorumlar alıp olmadığını görünce bizim yaşadığımız hüsranı düşünüp empati yaparak falcılık yapın :))))) özgür bir platform burası para ödediğim yer ile ilgili yorum yapmak en doğal hakkım borcum bile hatta ya o yüzden sizde umut tacirliği yapmayın ortak nokta da buluşalım olmaz mı ?

İçimden geçenleri yazıya dökmüşsünüz.

Kızlar , challenge yapcagımı söylemistim bugün son günüm hahaha Bildirimleri kapamadan Fatima ya attım ne Kadar süre de yorumluyor ?

Bence binnazdasınızzz. Ay kimsiniz acaba. Meraktan ölürüz biz şimdi demek yorumlarımızdan bizi hatırladınız bizlerin gittiği birisiniz ve son günlerde sizden bahsettik demek ki

Kızlar , challenge yapcagımı söylemistim bugün son günüm hahaha Bildirimleri kapamadan Fatima ya attım ne Kadar süre de yorumluyor ?
Bak ben bu ayki hakkımı Serkan’da kullandım şimdi minimum 20 gün gitmeyeceğim. Sende benim gibi yapabilirsin. Hem fallar daha net çıkıyor

Üşeniom eskiyazılara bakmaya biriniz baksın:)
Ben son günlerde topicte baya online ım. Düşünüyorum da sık bahsettiğimiz olumsuz bahsettiğimiz çingene var, deniz Sonay beni çekmedi falan dedim ben o var, doğa dan ı beğenmedim demiştim ben o var, Zişan ışık ı beğenmeyenler olmuştu sanırım, elfin demetten bahsettik. Çok da sallamadık ya falcıların arkasından

Çingeneye bugün baya salladık. Hatta birisi denemek için fal mı atsak yazmıştı ama Çingenenin burada ne işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…