- 18 Ağustos 2019
- 99
- 94
- 38
Üşeniom eskiyazılara bakmaya biriniz baksın:)Alınıp mı geldi ondan merak ettim , biraz sitem vardı çünkü :)))
Yeni üye 26 dk önceÜşeniom eskiyazılara bakmaya biriniz baksın:)
Eğer Binnaz falcısıysanız site yönetimine iletir misiniz fiyatlarınız çok uçuk, biraz daha sık indirim yapsınlarMerhabalar, öncelikle amacım reklam falan değil bunu bilmenizi isterim, ki zaten site ismini de rumuzumu da paylaşmayacağım.Ben popüler bir fal uygulamasında falcılık yapmaktayım. Sizlere bu konu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu platformlarda kimse medyum ya da kahin değil ; deneme amacıyla atayım, olmayan biri için baktırayım, aslında doğrusunu bildiğim şeyleri sorayım gibisinden şeyler hoş değil. Bu tarz şeyler bizleri yanıltabiliyor, ve aslında bazen neyin ne olduğunu hissetsek de sizler gibi olgun hanımefendilere bu tarz şeyleri yakıştıramadığımızdan, "yok sen yalan söylüyorsun, aslında durum anlattığın gibi değil de şöyle şöyle." diyemiyoruz.
Bir de uygulama üzerinden bizlere 5 puan verip övgüler yağdırıp da burada karalamanız da insanları yanıltıyor. Asıl fikriniz ne ise, bunu her mecrada aynı şekilde ifade etmelisiniz. Olumsuz duyulunca 1 verilmesi de ayrıca bizi üzen bir olay.
Tabii ki herkes böyle değil, objektif bir biçimde değerlendirme yapan ve art niyet olmaksızın fal gönderenleri tenzih ederim.
Bir de üst üste çok fazla fal baktırmanız bazen sizleri olumsuz etkileyebilir. Bunu da belirtmek istedim.
Demem odur ki, buradaki ve de sitedeki yorumlara çok da aldırış etmeyin. Sizi enerjisel olarak kim çekiyorsa, ona göndermeniz daha iyi olacaktır.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Popüler bi sitedeyim demişşşş Binnaz daha popüler bence diğer yerleree göre kesin ordannnnnnnEğer Binnaz falcısıysanız site yönetimine iletir misiniz fiyatlarınız çok uçuk, biraz daha sık indirim yapsınlar
İndirim istiyoruzzzzPopüler bi sitedeyim demişşşş Binnaz daha popüler bence diğer yerleree göre kesin ordannnnnnn
Siz burayı dert etmeyin ya bizler burada özel mesajlar olsun, bu başlığın altı olsun gayet objektif paylaşımlar yapıyoruz. Asıl derdimiz hatta genel olarak çoğumuzun derdi diye düşünüyorum yüksek fiyat politikanız...250 tl ödeyip pespembe ya da iddialı yorumlar alıp olmadığını görünce bizim yaşadığımız hüsranı düşünüp empati yaparak falcılık yapın :))))) özgür bir platform burası para ödediğim yer ile ilgili yorum yapmak en doğal hakkım borcum bile hatta yaMerhabalar, öncelikle amacım reklam falan değil bunu bilmenizi isterim, ki zaten site ismini de rumuzumu da paylaşmayacağım.Ben popüler bir fal uygulamasında falcılık yapmaktayım. Sizlere bu konu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu platformlarda kimse medyum ya da kahin değil ; deneme amacıyla atayım, olmayan biri için baktırayım, aslında doğrusunu bildiğim şeyleri sorayım gibisinden şeyler hoş değil. Bu tarz şeyler bizleri yanıltabiliyor, ve aslında bazen neyin ne olduğunu hissetsek de sizler gibi olgun hanımefendilere bu tarz şeyleri yakıştıramadığımızdan, "yok sen yalan söylüyorsun, aslında durum anlattığın gibi değil de şöyle şöyle." diyemiyoruz.
Bir de uygulama üzerinden bizlere 5 puan verip övgüler yağdırıp da burada karalamanız da insanları yanıltıyor. Asıl fikriniz ne ise, bunu her mecrada aynı şekilde ifade etmelisiniz. Olumsuz duyulunca 1 verilmesi de ayrıca bizi üzen bir olay.
Tabii ki herkes böyle değil, objektif bir biçimde değerlendirme yapan ve art niyet olmaksızın fal gönderenleri tenzih ederim.
Bir de üst üste çok fazla fal baktırmanız bazen sizleri olumsuz etkileyebilir. Bunu da belirtmek istedim.
Demem odur ki, buradaki ve de sitedeki yorumlara çok da aldırış etmeyin. Sizi enerjisel olarak kim çekiyorsa, ona göndermeniz daha iyi olacaktır.
İçimden geçenleri yazıya dökmüşsünüz.Siz burayı dert etmeyin ya bizler burada özel mesajlar olsun, bu başlığın altı olsun gayet objektif paylaşımlar yapıyoruz. Asıl derdimiz hatta genel olarak çoğumuzun derdi diye düşünüyorum yüksek fiyat politikanız...250 tl ödeyip pespembe ya da iddialı yorumlar alıp olmadığını görünce bizim yaşadığımız hüsranı düşünüp empati yaparak falcılık yapın :))))) özgür bir platform burası para ödediğim yer ile ilgili yorum yapmak en doğal hakkım borcum bile hatta yao yüzden sizde umut tacirliği yapmayın ortak nokta da buluşalım olmaz mı ?
Bence binnazdasınızzz. Ay kimsiniz acaba. Meraktan ölürüz biz şimdiMerhabalar, öncelikle amacım reklam falan değil bunu bilmenizi isterim, ki zaten site ismini de rumuzumu da paylaşmayacağım.Ben popüler bir fal uygulamasında falcılık yapmaktayım. Sizlere bu konu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
O kim ya :) söyleseydiniz ben de atsaydım hahahKızlar , challenge yapcagımı söylemistim bugün son günüm hahahaBildirimleri kapamadan Fatima ya attım ne Kadar süre de yorumluyor ?
Bak ben bu ayki hakkımı Serkan’da kullandım şimdi minimum 20 gün gitmeyeceğim. Sende benim gibi yapabilirsin. Hem fallar daha net çıkıyorKızlar , challenge yapcagımı söylemistim bugün son günüm hahahaBildirimleri kapamadan Fatima ya attım ne Kadar süre de yorumluyor ?
Ay falalem diye garip bir şey var uygulaması bile yok. Geçmişte herkes çok övmüş. Bana bir baksın telef etme paranı bosuna ben yazcam yorumO kim ya :) söyleseydiniz ben de atsaydım hahah
Tamam ben de gitmicem Haziran sonuna kadar söz kız! Ama indirim olursa kredi alalımBak ben bu ayki hakkımı Serkan’da kullandım şimdi minimum 20 gün gitmeyeceğim. Sende benim gibi yapabilirsin. Hem fallar daha net çıkıyor ♥
Ben son günlerde topicte baya online ım. Düşünüyorum da sık bahsettiğimiz olumsuz bahsettiğimiz çingene var, deniz Sonay beni çekmedi falan dedim ben o var, doğa dan ı beğenmedim demiştim ben o var, Zişan ışık ı beğenmeyenler olmuştu sanırım, elfin demetten bahsettik. Çok da sallamadık ya falcıların arkasındanÜşeniom eskiyazılara bakmaya biriniz baksın:)
Ben öyle yapıyorum indirimleri hiç kaçırmam ya 1500 ya 3000 alıyorum indirimdenTamam ben de gitmicem Haziran sonuna kadar söz kız! Ama indirim olursa kredi alalım
Çingeneye bugün baya salladık. Hatta birisi denemek için fal mı atsak yazmıştı ama Çingenenin burada ne işi varBen şok günlerde topicte baya online ım. Düşünüyorum da sık bahsettiğimiz olumsuz bahsettiğimiz çingene var, deniz Sonay beni çekmedi falan dedim ben o var, doğa dan ı beğenmedim demiştim ben o var, Zişan ışık ı beğenmeyenler olmuştu sanırım, elfin demetten bahsettik. Çok da sallamadık ya falcıların arkasından
Yaa birisi evet şey demişti kredim var birini deneyelim demişti, çingene ye mi atayım demiştik yoksaÇingeneye bugün baya salladık. Hatta birisi denemek için fal mı atsak yazmıştı ama Çingenenin burada ne işi var
Ya bi de Binnaz ın politikası bu zaten. Tamamen eğlence amaçlıdır diyorlar ya fallar için. Ciddiye mi alalım almayalım mi ben anlamadımÇingeneye bugün baya salladık. Hatta birisi denemek için fal mı atsak yazmıştı ama Çingenenin burada ne işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?