Binnaz Abla

Aslında direk bikişiyi çekişştiröedik konusu geldi geçti jerkesin. Yeşil çingeneyi çok çekiştirdik ama

çok var öyle banada işyerimden güya biri izliomuş beni şuymuş buymuş mutlu olcakmışımmm palavvvraaaaa
Zişan ışık biliyor benim hep ya. Bak biri bana yazsın vs gidiyprım ya diyor ki su grubu sarışın bi erkek sana açılmış. Anlatmadığım halde tipine kadar. Ya da Aslan Burcu biri sana açılabilir diyor gerçekten 2-3 haftaya biri açılıyor. Spesifik konularda Zişan ın çok nokta atışı oluyor. Vadesi gelmedi bana gelsin o çıkarsa yine yazacağım. Genel anlamda memnun olup gitmeye devam ettiğim. Zişan ve Melisa asya var zaten benim. Şevdar avaz a da ücreti pahalı olduğu için mecbur arayı açtım yani sık gidemiyorum o da iyiydi. Diğerlerine hep 1 kez gitmişim. Fal geçmişimi görsen her çiçekten bal almışım binnazda özellikle yüksek kredililerden

Zişanıda denicem bende aklımda melisanın çıkıo mu

Zişanıda denicem bende aklımda melisanın çıkıo mu
Melisa Bana çıkıyor ama topicte çıkıyor diyen çoook önceden olmuştu. Onu belirteyim, pembeci diyorlar hep. Bende öyle değil ama. Anlamadım. Zişan ışık ta verdiğim para helal olsun diyorsun ama çünkü kendisi açılım yapıyor, başka kartları var onun melek destesi mi neydi onlara soruyor. Uzun atıyor sesli falı. Baya ayrıntılı bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…