Ben de 1500Ben öyle yapıyorum indirimleri hiç kaçırmam ya 1500 ya 3000 alıyorum indirimden
Evet hepsi hayal ürünüymüş. Fal sepeti de öyle Binnaz da öyle yazmış.Ya bi de Binnaz ın politikası bu zaten. Tamamen eğlence amaçlıdır diyorlar ya fallar için. Ciddiye mi alalım almayalım mi ben anlamadım
Ben şöyle bi şey yazmışım bi deÇok önceden buraya girip kendini savunan Bile olmuştu. Burada bile rahat bırakmıyorlar bizi
Aslında direk bikişiyi çekişştiröedik konusu geldi geçti jerkesin. Yeşil çingeneyi çok çekiştirdik amaBen son günlerde topicte baya online ım. Düşünüyorum da sık bahsettiğimiz olumsuz bahsettiğimiz çingene var, deniz Sonay beni çekmedi falan dedim ben o var, doğa dan ı beğenmedim demiştim ben o var, Zişan ışık ı beğenmeyenler olmuştu sanırım, elfin demetten bahsettik. Çok da sallamadık ya falcıların arkasından
Bi salmadılar bizi ya.Ben şöyle bi şey yazmışım bi de
Ay evet bn yazdım onudaÇingeneye bugün baya salladık. Hatta birisi denemek için fal mı atsak yazmıştı ama Çingenenin burada ne işi var
Offffff bende bitiriyorum artık bu fal işinide 1500 kredim kaldı hala zümra için almmıştım 1700 olmuştu deneyemeden gittiKızlar , challenge yapcagımı söylemistim bugün son günüm hahahaBildirimleri kapamadan Fatima ya attım ne Kadar süre de yorumluyor ?
Çingene seni bulduAy evet bn yazdım onuda
Zümra ya bende gittim bi kez. Sen sürekli gidiyor musun? Ben beğenmiştim baya önce gittim. Ama bi daha gidesim gelmedi.Offffff bende bitiriyorum artık bu fal işinide 1500 kredim kaldı hala zümra için almmıştım 1700 olmuştu deneyemeden gitti
Kız vermeddimki puan şartlı bakmaktan versem neyseeeeÇingene seni buldusen misin o hem orada 5 verip gelip burada eleştiren yoksaaa
yok bi gidemedim gitti en çok o kaldı içimde çevrimiçi olmasını bekliyodum 1500 dü ozaman geçen hafta 1700 yapmıs kaldım öleZümra ya bende gittim bi kez. Sen sürekli gidiyor musun? Ben beğenmiştim baya önce gittim. Ama bi daha gidesim gelmedi.
Ya ben doğa dan a 5 vermiştim o zamanKız vermeddimki puan şartlı bakmaktan versem neyseeee
bide biz burda bize yaptıkları yorumları sölemiyozki bence genel olarak atıp tutmamıza içerlenmişYa ben doğa dan a 5 vermiştim o zamanama o beni hatırlamaz aylaarrrr oldu
Ya ben doğaya kalsa ben çoktan evlenmiştim başkasıyla falan dedim yabide biz burda bize yaptıkları yorumları sölemiyozki bence genel olarak atıp tutmamıza içerlenmiş
çok var öyleYa ben doğaya kalsa ben çoktan evlenmiştim başkasıyla falan dedim yayakın zamanlarda olsa hatırlar beni yani herhalde. Az çok içerik verdiğimiz oluyor.
Zişan ışık biliyor benim hep ya. Bak biri bana yazsın vs gidiyprım ya diyor ki su grubu sarışın bi erkek sana açılmış. Anlatmadığım halde tipine kadar. Ya da Aslan Burcu biri sana açılabilir diyor gerçekten 2-3 haftaya biri açılıyor. Spesifik konularda Zişan ın çok nokta atışı oluyor. Vadesi gelmedi bana gelsin o çıkarsa yine yazacağım. Genel anlamda memnun olup gitmeye devam ettiğim. Zişan ve Melisa asya var zaten benim. Şevdar avaz a da ücreti pahalı olduğu için mecbur arayı açtım yani sık gidemiyorum o da iyiydi. Diğerlerine hep 1 kez gitmişim. Fal geçmişimi görsen her çiçekten bal almışım binnazda özellikle yüksek kredililerdençok var öylebanada işyerimden güya biri izliomuş beni şuymuş buymuş mutlu olcakmışımmm palavvvraaaaa
Zişanıda denicem bende aklımda melisanın çıkıo muZişan ışık biliyor benim hep ya. Bak biri bana yazsın vs gidiyprım ya diyor ki su grubu sarışın bi erkek sana açılmış. Anlatmadığım halde tipine kadar. Ya da Aslan Burcu biri sana açılabilir diyor gerçekten 2-3 haftaya biri açılıyor. Spesifik konularda Zişan ın çok nokta atışı oluyor. Vadesi gelmedi bana gelsin o çıkarsa yine yazacağım. Genel anlamda memnun olup gitmeye devam ettiğim. Zişan ve Melisa asya var zaten benim. Şevdar avaz a da ücreti pahalı olduğu için mecbur arayı açtım yani sık gidemiyorum o da iyiydi. Diğerlerine hep 1 kez gitmişim. Fal geçmişimi görsen her çiçekten bal almışım binnazda özellikle yüksek kredililerden
Kesin benn sizede baktirmisimdir:) zira fal baktirmadigim kimse kalmadıisminiz geçti mi pekin sizin burada :))
Melisa Bana çıkıyor ama topicte çıkıyor diyen çoook önceden olmuştu. Onu belirteyim, pembeci diyorlar hep. Bende öyle değil ama. Anlamadım. Zişan ışık ta verdiğim para helal olsun diyorsun ama çünkü kendisi açılım yapıyor, başka kartları var onun melek destesi mi neydi onlara soruyor. Uzun atıyor sesli falı. Baya ayrıntılı bakıyor.Zişanıda denicem bende aklımda melisanın çıkıo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?