Binnaz Abla

ay ne bileyim ben ya alir bakmaz sallar bilmem ne aklima en kotusu geliyor...sira vardir belkide

alcanzar yiğite ulaşabildin mi ben dün konuştum parasını yatırdım ama o andan itibaren ulaşılmaz oldu malesef istanbul falcıları topiğinde ozlem_06 aynı durumda olduğunu gördüm

Hemen söyliyim.Bugün güniçinde aradım.Çok kibar bi çocuğa benziyo.Bugünde yarında bakabileceğini söyledi.Bilgilerimi istedi benden mesajla yolladım.Bana banka hesap nosunu gönderecekti göndermedi henüz.Bende müsait değildir diye bi daha aramadım.Yarın aramayı düşünüyorum.Yani para yatırmadım ben henüz.

aaa adam uckagitcimi yoksa ya

valla ne diyeyim bilemedim şu ana kadar herkes bir şekilde baktırmış belki müsait değildir falan diye düşündüm ama en azından bir mesaj ile haber verse iyi olurdu

Yok kızlar hiç sanmam.Bence yoğun.Hiç öyle negatif bir ses almadım telefonda.Kesinlikle bakar.Ama dediğim gibi bence biraz yoğunluk anlamında sıkışık.

dün bana hemen banka bilgilerini verdi havale yapınca haber vermemi istedi ben gönderdim dedikten sonra da ok akşam görüşürüz diye onayladı ama bir daha ulaşamadım belki de müsait değildir bilgilerimi istedi derken bana sadece tel nerden aldığımı sormuştu

ben dün saat 14:00 civarı konuştum akşam 23:00 civarı müsait olurum görüşürüz dedi dünden beri bekliyorum

Benimde telefonumu geç açtı,yarın ararım tekrar.Bak mesela banada hesap nosunu yollayacaktı yollayamadı.Öyle olsa numarayı verip parayı yatırttırıp öyle sallardı beni.Yok yok inan çok sıcak bi çocuk bide hiç aklıma olumsuz bişey gelmedi.

büyük ihtimalle öyledir ben baktırınca buradan yazarım :)

Bana whatsapp dan yazarsın dedi.Ne niyetle baktıracağıma dair mi yazayım diye sordum,evet dedi.Adımı,niyetimi,yazdım.Bende ona hesap nosunu yazmasını söyledim tekrar.Bana nerden noyu aldığımı sormadı.Çünkü ben direk telefonu açınca:"Yîğit beylemi görüşüyorum.Numaranızı k.k.den aldım dedim."Yani soracak durumu olmadı.

Vallahi canım bende Deniz Görür ve Haleh patlayan yığınla falcıya dahiller artık.

ayyy cancagızım bu arada deniz görüre senın tavsiyenle baktırmıştım bi kaç ay önce sevmemiştim hatta... eski sevgilimle olmayacağını ocak ayı içinde biriyle tanışacağımı cok seveceğimi v.s söylemişti:))) hatta baş harfide m demişti:))) ayyy yok yok öyle biri kalmışki ben eskiyi gram unutmadım olamazda bu kadar kısa zaman içinde....anlayacağınız deniz görür bende de patladı tüm binnaz falcıları gibiii....bakalım fal alem ve fal sepetinden umudum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…