- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ben dün saat 14:00 civarı konuştum akşam 23:00 civarı müsait olurum görüşürüz dedi dünden beri bekliyorumay ne bileyim ben ya alir bakmaz sallar bilmem ne aklima en kotusu geliyor...sira vardir belkide
alcanzar yiğite ulaşabildin mi ben dün konuştum parasını yatırdım ama o andan itibaren ulaşılmaz oldu malesefistanbul falcıları topiğinde ozlem_06 aynı durumda olduğunu gördüm
aaa adam uckagitcimi yoksa ya
valla ne diyeyim bilemedim şu ana kadar herkes bir şekilde baktırmış belki müsait değildir falan diye düşündüm ama en azından bir mesaj ile haber verse iyi olurdu
Tovbe tovbe sacma sapan konusmaya basladim yine. Tamam geri aliyorum, 2014 bu andavalla mutlu oldugum yil olacak.
dün bana hemen banka bilgilerini verdi havale yapınca haber vermemi istedi ben gönderdim dedikten sonra da ok akşam görüşürüz diye onayladı ama bir daha ulaşamadım belki de müsait değildir bilgilerimi istedi derken bana sadece tel nerden aldığımı sormuştuHemen söyliyim.Bugün güniçinde aradım.Çok kibar bi çocuğa benziyo.Bugünde yarında bakabileceğini söyledi.Bilgilerimi istedi benden mesajla yolladım.Bana banka hesap nosunu gönderecekti göndermedi henüz.Bende müsait değildir diye bi daha aramadım.Yarın aramayı düşünüyorum.Yani para yatırmadım ben henüz.
ben dün saat 14:00 civarı konuştum akşam 23:00 civarı müsait olurum görüşürüz dedi dünden beri bekliyorum
Canıımmmmm çıkmayan fal çok ama çıkan yok.
büyük ihtimalle öyledir ben baktırınca buradan yazarım :)Benimde telefonumu geç açtı,yarın ararım tekrar.Bak mesela banada hesap nosunu yollayacaktı yollayamadı.Öyle olsa numarayı verip parayı yatırttırıp öyle sallardı beni.Yok yok inan çok sıcak bi çocuk bide hiç aklıma olumsuz bişey gelmedi.
dün bana hemen banka bilgilerini verdi havale yapınca haber vermemi istedi ben gönderdim dedikten sonra da ok akşam görüşürüz diye onayladı ama bir daha ulaşamadım belki de müsait değildir bilgilerimi istedi derken bana sadece tel nerden aldığımı sormuştu
ayy kimler patladı hatırlıomusun canım
Vallahi canım bende Deniz Görür ve Haleh patlayan yığınla falcıya dahiller artık.
büyük ihtimalle öyledir ben baktırınca buradan yazarım :)
deniz goruru hic hic sevmem halehte pembeci iyi bir roman yazari sagolsun
oo supermis artik bu sene evlilik yakin bize :))))00
Ayyyyy inşallah amiinnn anacım.
evet evet en hayirlisi olsun arkadaslar hepimize:)))
Canım mailine bi bak datlumm.gercekten ruh ikizimsin kiz hahahahahaha mailini oku
Vallahi canım bende Deniz Görür ve Haleh patlayan yığınla falcıya dahiller artık.
Beklentini çok büyük tutma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?