Binnaz Abla

Melisa bana da çıkıyor kadının enerjisini seviyorum açikcasi Bakalim en son baktirdigim falin çıkmasını bekliyorum

Hem ınternetten baktiriyorum hemde Ankaraya gittigimde 2 tane falcim var onlara baktiriyorum biraz ara versek cok iyi olur ama ara veremiyorum
Yok ben artık kabullendim ayda 1 anca benim ara bu. İç gitmeden yapamıyorum. Bağımlılık oldu Melisa bak sende de tutmuş demek enerjimiz aynı senle

Yok ben artık kabullendim ayda 1 anca benim ara bu. İç gitmeden yapamıyorum. Bağımlılık oldu Melisa bak sende de tutmuş demek enerjimiz aynı senle
Bazen aylarca baktırmiyorum bazen hergun baktiriyorum
O zaman o kritik soruyu sorayim başka hangi falcilardan memnun kaldin sevdiklerini bende sevebilirim

Bazen aylarca baktırmiyorum bazen hergun baktiriyorum
O zaman o kritik soruyu sorayim başka hangi falcilardan memnun kaldin sevdiklerini bende sevebilirim
Yukarıda da yazmıştım Zişan ışık, şevdar avaz. Elfin Demet. (Özür dilerim hepsi pahalı, hatta fiyatlardan dolayı şevdar a gitmek istediğim halde gitmiyorum bende arayı açtım)

Bir de dikkatimi çekiyor eskilerin çok iyileri, pahalı olanları şimdi online şekilde öyle bekliyorlar. Yoğunluk falan yok

Yukarıda da yazmıştım Zişan ışık, şevdar avaz. Elfin Demet. (Özür dilerim hepsi pahalı, hatta fiyatlardan dolayı şevdar a gitmek istediğim halde gitmiyorum bende arayı açtım)
Bazen öyle gözüm donuyor ki pahalı falan demiyorum Zişan i denemedim cok deneyesim geldi suanda

Bazen öyle gözüm donuyor ki pahalı falan demiyorum Zişan i denemedim cok deneyesim geldi suanda
Ahahahaha ya bende öyle. Bi de şah sultan varr. Onu unutmuşum. Onunla da enerjim çok uydu ama kadın girmiyor artık. Bayadır yok. Sen deyince aklıma geldi. Şah sultan a gözüm dönmüş bi şekilde gitmiştim de

Allahim sen affet hepsi siraya girdi Şah sultan i begenmismiydin

Ya bu benimde dikkatimi çekti hep müsaitler ama uyo para kazaniyorlarönceden melisaya baktırmak için bildirimlerini açardım simdi hep online
Melisa bi ara hep yazılı aldı ya hani. Ayyy çok zorlanıyordum. Sonra telefona geçti, ilk geçtiğinde bi türlü yakalayamamıştım. Melisa çok online oluyor, günün çoğu zamanı giriyor, bence Bu çok iyi. Yorumcu kovalamak Beni mental olarak çok yoruyor çok

Hahahhahaha bende ares i kovaliyorum suanda sorum hazir cevrim içi yakalasam hemen baktircam ama yakalayamadim yorumcu kovalamak zor

Su medyum fatimaya atan yok mu ya sitede gördüm adını . Sanırım falları 4 günde bir filan yorumluyor
Evet ben onu düşünmüştüm çok övülmüş geçmişte . Deli gibi Binnaz 2018 2019 yorumları okuduğum olmuştu Ama offlinedı ve Nalan ablaya gönderdim . Çok beğenmedim çıkarsa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…