Ahahhahaa aynı ben, binnazda bende öyle ya utanıyorum kimlere kimlere gitmişimKesin benn sizede baktirmisimdir:) zira fal baktirmadigim kimse kalmadı
Melisa bana da çıkıyor kadının enerjisini seviyorum açikcasiMelisa Bana çıkıyor ama topicte çıkıyor diyen çoook önceden olmuştu. Onu belirteyim, pembeci diyorlar hep. Bende öyle değil ama. Anlamadım. Zişan ışık ta verdiğim para helal olsun diyorsun ama çünkü kendisi açılım yapıyor, başka kartları var onun melek destesi mi neydi onlara soruyor. Uzun atıyor sesli falı. Baya ayrıntılı bakıyor.
Hem ınternetten baktiriyorum hemde Ankaraya gittigimde 2 tane falcim var onlara baktiriyorumAhahhahaa aynı ben, binnazda bende öyle ya utanıyorum kimlere kimlere gitmişim
Yok ben artık kabullendim ayda 1 anca benim ara bu. İç gitmeden yapamıyorum. Bağımlılık olduHem ınternetten baktiriyorum hemde Ankaraya gittigimde 2 tane falcim var onlara baktiriyorumbiraz ara versek cok iyi olur ama ara veremiyorum
Bazen aylarca baktırmiyorum bazen hergun baktiriyorumYok ben artık kabullendim ayda 1 anca benim ara bu. İç gitmeden yapamıyorum. Bağımlılık olduMelisa bak sende de tutmuş demek enerjimiz aynı senle
Yukarıda da yazmıştım Zişan ışık, şevdar avaz. Elfin Demet. (Özür dilerim hepsi pahalı, hatta fiyatlardan dolayı şevdar a gitmek istediğim halde gitmiyorum bende arayı açtım)Bazen aylarca baktırmiyorum bazen hergun baktiriyorum
O zaman o kritik soruyu sorayim başka hangi falcilardan memnun kaldin sevdiklerini bende sevebilirim
Şu sıralar deniz sonay ve Serkan batu revaçtaBir de dikkatimi çekiyor eskilerin çok iyileri, pahalı olanları şimdi online şekilde öyle bekliyorlar. Yoğunluk falan yok
Bazen öyle gözüm donuyor ki pahalı falan demiyorumYukarıda da yazmıştım Zişan ışık, şevdar avaz. Elfin Demet. (Özür dilerim hepsi pahalı, hatta fiyatlardan dolayı şevdar a gitmek istediğim halde gitmiyorum bende arayı açtım)
Buradan Sn Serkan Batu beye sesleniyorum. Lütfen kredinize zam yapmayınız. Site yönetimi yap dese de yapmayınız. Sizi seviyoruz, sevdik beğendik, bizi üzmeyin ♥♥♥Şu sıralar deniz sonay ve Serkan batu revaçta
Ya bu benimde dikkatimi çekti hep müsaitler ama uyo para kazaniyorlarBir de dikkatimi çekiyor eskilerin çok iyileri, pahalı olanları şimdi online şekilde öyle bekliyorlar. Yoğunluk falan yok
Ahahahaha ya bende öyle. Bi de şah sultan varr. Onu unutmuşum. Onunla da enerjim çok uydu ama kadın girmiyor artık. Bayadır yok. Sen deyince aklıma geldi. Şah sultan a gözüm dönmüş bi şekilde gitmiştim deBazen öyle gözüm donuyor ki pahalı falan demiyorumZişan i denemedim cok deneyesim geldi suanda
Allahim sen affet hepsi siraya girdiAhahahaha ya bende öyle. Bi de şah sultan varr. Onu unutmuşum. Onunla da enerjim çok uydu ama kadın girmiyor artık. Bayadır yok. Sen deyince aklıma geldi. Şah sultan a gözüm dönmüş bi şekilde gitmiştim de
Yakın arkadaş olabilirler diye düşündüm bende sonradan. Ama kesin bir şey var. Esinlenme var
Zişan bende patladı mesela, en geç Nisanın ilk haftasını vermişti vade üstünden 2 ay geçtiBazen öyle gözüm donuyor ki pahalı falan demiyorumZişan i denemedim cok deneyesim geldi suanda
Melisa bi ara hep yazılı aldı ya hani. Ayyy çok zorlanıyordum. Sonra telefona geçti, ilk geçtiğinde bi türlü yakalayamamıştım. Melisa çok online oluyor, günün çoğu zamanı giriyor, bence Bu çok iyi. Yorumcu kovalamak Beni mental olarak çok yoruyor çokYa bu benimde dikkatimi çekti hep müsaitler ama uyo para kazaniyorlarönceden melisaya baktırmak için bildirimlerini açardım simdi hep online
HahahhahahaMelisa bi ara hep yazılı aldı ya hani. Ayyy çok zorlanıyordum. Sonra telefona geçti, ilk geçtiğinde bi türlü yakalayamamıştım. Melisa çok online oluyor, günün çoğu zamanı giriyor, bence Bu çok iyi. Yorumcu kovalamak Beni mental olarak çok yoruyor çok
Evet ben onu düşünmüştüm çok övülmüş geçmişte . Deli gibi Binnaz 2018 2019 yorumları okuduğum olmuştuSu medyum fatimaya atan yok mu yasitede gördüm adını . Sanırım falları 4 günde bir filan yorumluyor
Benim vadelere daha var. Enerji olayı işte.Zişan bende patladı mesela, en geç Nisanın ilk haftasını vermişti vade üstünden 2 ay geçti
o kim yav. Medyum fatıma ilk kez duydumSu medyum fatimaya atan yok mu yasitede gördüm adını . Sanırım falları 4 günde bir filan yorumluyor
Ares ışık mi? Onu bende bi merak ettim 49 krediydi dmi?Hahahhahahabende ares i kovaliyorum suanda sorum hazir cevrim içi yakalasam hemen baktircam ama yakalayamadim yorumcu kovalamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?