Benim vadelere daha var. Enerji olayı işte.
o kim yav. Medyum fatıma ilk kez duydum
150 krediye çıkmış hemenAres ışık mi? Onu bende bi merak ettim 49 krediydi dmi?
Benimde bi ara Aralık vardı. Hiç unutmuyorum. Ceren dernek e Chat falı attım. O da Aralık dedi. Yav ne var bu aralıkta yazdım Kıza. Gördüğümü yazıyorum büşra hanımcım demiştiZişana Mart sonu baktırdım. Vade olarak hazirandan sonra dedi. Çoğu falcının verdiği vade : Şevdar , Deniz Sonay , Beril, Duygu Aura . Çıkmazsa valla fal boş işler diye bırakacağım
Ya o iki güne 1000 olmasın150 krediye çıkmış hemencevrim ici yakalayamamam degerini artırdı nedense
Olur mu olur olmadan yakalasak iyi olurYa o iki güne 1000 olmasın
Aaa Binnaz da mıymıs öncedenEvet ben onu düşünmüştüm çok övülmüş geçmişte . Deli gibi Binnaz 2018 2019 yorumları okuduğum olmuştuAma offlinedı ve Nalan ablaya gönderdim . Çok beğenmedim çıkarsa yazarım.
Yanlışlıkla 12000 sayfalarına gittim yorumları okurken şak karşı cıktım , dedim tesadüf olamazBenim vadelere daha var. Enerji olayı işte.
o kim yav. Medyum fatıma ilk kez duydum
Yok. Binnaz topiğinde övülmüş. FalAlem topiği yok kiAaa Binnaz da mıymıs önceden
Olmasın zaten iğrenc bir site . Dokuz da attım ne zaman göndercek Allah Kerim . Siteye yazdım falcılara söz geçiremiyoruz diyorYok. Binnaz topiğinde övülmüş. FalAlem topiği yok ki
HahahahaahAhhahaa kızlar falcılardan birine atılan yoruma bakın
Ayyyyyyy siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.Ahhahaa kızlar falcılardan birine atılan yoruma bakın
Amiiin hepimiziAyyyyyyy siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
Ahhahahahahahahahahha ay hiç güleceğim yoktuAhhahaa kızlar falcılardan birine atılan yoruma bakın
Ahhahaa kızlar falcılardan birine atılan yoruma bakın
Evet çingene sesli yorum açmadı ama çok uzundur çingeneyle çok yoğun konuşan biri olarak kesinlikle kadın olmadığını söyleyebilirim.Ayrıca çingenenin öyle iki siteyle,sesli yorumla vs uğraşacak bir durumu olduğunu sanmıyorum.Evet ifade benziyor,çingeneden esinlenerek yazmış olabilir.Neden olmasın?çok zor değil yaniBiyografisindeki şu cümle : Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum birebir aynı YeşilÇingene'yle. İkiside anne adı doğum tarihi hesaplama ile bakım yapıyor.Yazı dilleri birebir aynı gibi hatta yazı içinde tırnak açma durumu varya (* ,) şu tarz YeşilÇingene'de o bile var Deniz Sonay'da..Yeşilçingene hiç sesli yorum açmamış.Dediğim gibi yüzde yüz emin olamam ama göz ardı edilemez bir oranda örtüşme var.
Aman diyim.. paraniza yazik.. en büyük pembecidir kendisi. Asla da cikmaz.. hikaye yazyio resmenKemal Devrim'i deneyeyim o zaman şuan meşgulde gerçi . Yazarım nasıl bulduğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?