Binnaz Abla

Benim vadelere daha var. Enerji olayı işte.

o kim yav. Medyum fatıma ilk kez duydum

Zişana Mart sonu baktırdım. Vade olarak hazirandan sonra dedi. Çoğu falcının verdiği vade : Şevdar , Deniz Sonay , Beril, Duygu Aura . Çıkmazsa valla fal boş işler diye bırakacağım

Zişana Mart sonu baktırdım. Vade olarak hazirandan sonra dedi. Çoğu falcının verdiği vade : Şevdar , Deniz Sonay , Beril, Duygu Aura . Çıkmazsa valla fal boş işler diye bırakacağım
Benimde bi ara Aralık vardı. Hiç unutmuyorum. Ceren dernek e Chat falı attım. O da Aralık dedi. Yav ne var bu aralıkta yazdım Kıza. Gördüğümü yazıyorum büşra hanımcım demişti atar yaptım sandı. Ama herkes Aralık diyordu. Ve aralıkta hiç de güzel şeyler olmamıştı tam tersine daha kötü oldu.

Ares Işık’ı yakalayabilenler yorum yazabilir mi ? Yorumları çok iddialı.

Evet çingene sesli yorum açmadı ama çok uzundur çingeneyle çok yoğun konuşan biri olarak kesinlikle kadın olmadığını söyleyebilirim.Ayrıca çingenenin öyle iki siteyle,sesli yorumla vs uğraşacak bir durumu olduğunu sanmıyorum.Evet ifade benziyor,çingeneden esinlenerek yazmış olabilir.Neden olmasın?çok zor değil yani

Kimsenin hayallerini yıkmak istemiyorum,Denizede baktırmadım ama bana falları gelecekte patlayacakmış gibi geliyor.Olumlu konuştuğu kişi çok anladığım kadarıyla,ve varlıkla bakıyor gibi görünüyor.Çok fazla kendinizi kaptırmayın arkadaşlar,bir anda herkes saldırdı,acayip bir pompalanma var.Yılların çingenesi bile eş tutulmaya başlandı.Kimseyi savunmak için değil ama daha çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan birini övüp övüp birçok kişinin yıllardır çıktığını teyit ettiği çingenenin yerilmesi bence haksızlık oluyor biraz.Tamam çingeneninde yanıldığı durumlar olmuş olabilir,kendiside zaten hep der,haşa bende bir kulum yanılabilirim diye,ama çıkanı 100 se yanıldığı 10 dur.Bence biraz bekleyin derim,çıkıp çıkmadığını herkes bir görsün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…