Kim ..Eğer doğruyu söylediyse bütün fallarım patladı. ..
Hahahahhajaa çok mantıklıÖyle güldüm ki şu an anlatamam Binnazda beğenmediğimiz bütün falcılara bunu yaptığımızı düşünsenize
Yani eğer doğruysa ben şu an hala inanmıyorum inanmak istemiyorum ya da 3 gün önce kavga ettik konusmama kararı aldık kimse yoktu kş karakter olarak sevgilisi olacak biri değil kendide heo Söyler bugun bir şey sordum ters cevap verdi noldu böylesin deidm kesip atmam gerekiyordu dedi başkası var dedi. Doğruysa mutluluklar dedim ama yalansa hakkım helal değildir dedim o bedduadan çok korkar bu yaptıgın çok ayıp falan filan yaptı iyi dedim doğruysa niye korkuyosun deidm. Eğer yalansa vicdan yapsın korksun diye bi ses kaydı attım ona dönmedi daha gerçi ama eğer doğruysa ve bi daha hiç konuşmazdak patlayanlar..... Serkan,melisa, Zülal, sevgi,beril,deniz,zeliş ,melek,liya,gaye, Tümay aklıma ilk gelenler bunlarKim ..
Kimsenin hayallerini yıkmak istemiyorum,Denizede baktırmadım ama bana falları gelecekte patlayacakmış gibi geliyor.Olumlu konuştuğu kişi çok anladığım kadarıyla,ve varlıkla bakıyor gibi görünüyor.Çok fazla kendinizi kaptırmayın arkadaşlar,bir anda herkes saldırdı,acayip bir pompalanma var.Yılların çingenesi bile eş tutulmaya başlandı.Kimseyi savunmak için değil ama daha çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan birini övüp övüp birçok kişinin yıllardır çıktığını teyit ettiği çingenenin yerilmesi bence haksızlık oluyor biraz.Tamam çingeneninde yanıldığı durumlar olmuş olabilir,kendiside zaten hep der,haşa bende bir kulum yanılabilirim diye,ama çıkanı 100 se yanıldığı 10 dur.Bence biraz bekleyin derim,çıkıp çıkmadığını herkes bir görsün önce
Canım üzülme lütfen. Her ne olursa olsun bu yollardan geçmen gerekiyor demek ki. İleride ya onunla ya onsuz elbette mutlu olacaksın.Yani eğer doğruysa ben şu an hala inanmıyorum inanmak istemiyorum ya da 3 gün önce kavga ettik konusmama kararı aldık kimse yoktu kş karakter olarak sevgilisi olacak biri değil kendide heo Söyler bugun bir şey sordum ters cevap verdi noldu böylesin deidm kesip atmam gerekiyordu dedi başkası var dedi. Doğruysa mutluluklar dedim ama yalansa hakkım helal değildir dedim o bedduadan çok korkar bu yaptıgın çok ayıp falan filan yaptı iyi dedim doğruysa niye korkuyosun deidm. Eğer yalansa vicdan yapsın korksun diye bi ses kaydı attım ona dönmedi daha gerçi ama eğer doğruysa ve bi daha hiç konuşmazdak patlayanlar..... Serkan,melisa, Zülal, sevgi,beril,deniz,zeliş ,melek,liya,gaye, Tümay aklıma ilk gelenler bunlar
Yazılı mi baktı? Bi de eskiden övülüyormuş ya haniFatima çok berbat arkadaşlar ..
neyseki ben kendimi sizin için telef ettim
Ah canım ah , geçecek tabi ama ne bileyim işte...Canım üzülme lütfen. Her ne olursa olsun bu yollardan geçmen gerekiyor demek ki. İleride ya onunla ya onsuz elbette mutlu olacaksın.
Allah Allah durduk yere neden uzaklaşmak istedi ki beraber miydiniz ? Yoksa konuşuyor muydunuz ?Yani eğer doğruysa ben şu an hala inanmıyorum inanmak istemiyorum ya da 3 gün önce kavga ettik konusmama kararı aldık kimse yoktu kş karakter olarak sevgilisi olacak biri değil kendide heo Söyler bugun bir şey sordum ters cevap verdi noldu böylesin deidm kesip atmam gerekiyordu dedi başkası var dedi. Doğruysa mutluluklar dedim ama yalansa hakkım helal değildir dedim o bedduadan çok korkar bu yaptıgın çok ayıp falan filan yaptı iyi dedim doğruysa niye korkuyosun deidm. Eğer yalansa vicdan yapsın korksun diye bi ses kaydı attım ona dönmedi daha gerçi ama eğer doğruysa ve bi daha hiç konuşmazdak patlayanlar..... Serkan,melisa, Zülal, sevgi,beril,deniz,zeliş ,melek,liya,gaye, Tümay aklıma ilk gelenler bunlar
Yani tam baroşmamıştık ama konuşuyorduk 3 gün önce tartıştık konuşmama bitirme kararı aldı asla başkası yok demişti yine inanmıyorum çünkü bir defa başkası olursa o zaman bitirmene inanırım demiştim aramızdaki bağıAllah Allah durduk yere neden uzaklaşmak istedi ki beraber miydiniz ? Yoksa konuşuyor muydunuz ?
Sesli baktı 12 dk , bir kaç konuyu bildi hakkını yemiyim ama gereksiz yani 60 TL etmez . Öyle ovuldugu kadar yok. Bir de pembeci bence ondan da sevmedimYazılı mi baktı? Bi de eskiden övülüyormuş ya hani
Hayır bir de üç gün önce baskası yok diyip şimdi var demesi de enteresan geldi bana. Biri olsa bence ve saklamak istese baştan yok diye diretir böyle birden itiraf etmez kiYani tam baroşmamıştık ama konuşuyorduk 3 gün önce tartıştık konuşmama bitirme kararı aldı asla başkası yok demişti yine inanmıyorum çünkü bir defa başkası olursa o zaman bitirmene inanırım demiştim aramızdaki bağı
Pembecileri bende sevmiyorum. Zehir zemberekleri de sevmiyorum. Arkadaş yüzde yüz olumlu ya da yüzde yüz olumsuz olmaz ki fal. Kartları da öğrendik az çok. Olumsuz kartları biliyoruz en azından.Sesli baktı 12 dk , bir kaç konuyu bildi hakkını yemiyim ama gereksiz yani 60 TL etmez . Öyle ovuldugu kadar yok. Bir de pembeci bence ondan da sevmedim
Zaten sevgili yapacak biri değil hayatı berbat durumda be karakteri anca flört etmelik. Ben onun her saöcmalıgına ragmen gitmedim biliyor bunu. Ya niyeyse inanmıyorum olsa bile yıkılmam ama böyle defalarca kesip atmayo denedi yapamadı ben de gitmedim. Bu sefer çare bunu buldu diye düşünüyorum bakalım yarın serkan ne diyecek. Asla inanmıyorum olduguna hiç kimse mi göremedi yani başkasını varsa. Ya olabilir yine üzülürüm ama geçer hayatımı adadıgım kişi değil zaten, fakat aklım almıyor fallar,manıtıgım hepsi birden yanılamaz herhalde ayyyy bağıracagım şimdiHayır bir de üç gün önce baskası yok diyip şimdi var demesi de enteresan geldi bana. Biri olsa bence ve saklamak istese baştan yok diye diretir böyle birden itiraf etmez ki
Ay ben bilmiyorum kartları halaPembecileri bende sevmiyorum. Zehir zemberekleri de sevmiyorum. Arkadaş yüzde yüz olumlu ya da yüzde yüz olumsuz olmaz ki fal. Kartları da öğrendik az çok. Olumsuz kartları biliyoruz en azından.
Serkan genelde hep adım atcak gelcek etcek diyo gibi de( yani bana hep öyle ) . Ama İnsallah senin gönlünden gecen olurZaten sevgili yapacak biri değil hayatı berbat durumda be karakteri anca flört etmelik. Ben onun her saöcmalıgına ragmen gitmedim biliyor bunu. Ya niyeyse inanmıyorum olsa bile yıkılmam ama böyle defalarca kesip atmayo denedi yapamadı ben de gitmedim. Bu sefer çare bunu buldu diye düşünüyorum bakalım yarın serkan ne diyecek. Asla inanmıyorum olduguna hiç kimse mi göremedi yani başkasını varsa. Ya olabilir yine üzülürüm ama geçer hayatımı adadıgım kişi değil zaten, fakat aklım almıyor fallar,manıtıgım hepsi birden yanılamaz herhalde ayyyy bağıracagım şimdi
Bu arada iste son falı gümledi gibi bir adımı olmadı verdiği tarihlerdeSerkan genelde hep adım atcak gelcek etcek diyo gibi de( yani bana hep öyle ) . Ama İnsallah senin gönlünden gecen olur
Suna bak ya! Baska biri mi varmismis.. neden bu kadar gelgit yasatti o zaman. Bastan kestirip atsaydi. Bence yazmaman icin filan yapiyor.Yani tam baroşmamıştık ama konuşuyorduk 3 gün önce tartıştık konuşmama bitirme kararı aldı asla başkası yok demişti yine inanmıyorum çünkü bir defa başkası olursa o zaman bitirmene inanırım demiştim aramızdaki bağı
Tam onu yazıyodum bu sefer benimde olmadıSerkan Batu’ya 17 nisanda atmisim. 20 gun icinde iletisim olacak demis -olmadi-, Mayis ayinda barismaniz olacak demis tabi ki olmadi :) size de haber vermek istedim. Bence gercekten bazi insanlari biz cok abartiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?