Binnaz Abla

Yani eğer doğruysa ben şu an hala inanmıyorum inanmak istemiyorum ya da 3 gün önce kavga ettik konusmama kararı aldık kimse yoktu kş karakter olarak sevgilisi olacak biri değil kendide heo Söyler bugun bir şey sordum ters cevap verdi noldu böylesin deidm kesip atmam gerekiyordu dedi başkası var dedi. Doğruysa mutluluklar dedim ama yalansa hakkım helal değildir dedim o bedduadan çok korkar bu yaptıgın çok ayıp falan filan yaptı iyi dedim doğruysa niye korkuyosun deidm. Eğer yalansa vicdan yapsın korksun diye bi ses kaydı attım ona dönmedi daha gerçi ama eğer doğruysa ve bi daha hiç konuşmazdak patlayanlar..... Serkan,melisa, Zülal, sevgi,beril,deniz,zeliş ,melek,liya,gaye, Tümay aklıma ilk gelenler bunlar

Okadar dogru yazmissin ki, kesinlikle öyle. Bende ona yillarca giderim ve asla inanmam böyle bisey yapicagina. Onun özel hayatiyla ilgili de bi kac sey bildigim icin, ki sende biliyosundur..., bu tarz seylerle ugrasicak bi adam oldugunu kesinlikle düsünmüyorum.
Fallari reddetmesini de güzel buluyorum acikcasi, iyi niyetli. Aman para kazaniyim atip saliiyim de diyebilir mesela? Bunun yerine reddediyo birsey göremedigi icin. Cogu kisi olumsuzu kaldiramadigi icin kiziyor malesef, benim de cok kizdigim atismisligim olmusdu eskilerde..veya ay cikmaz belki busefer diyip 50 tane pembeciye attigim. Ama hikaye dinlemek yerine, dogrulari duymak bence daha iyi...herzaman derim baya enerji meselesi galiba, cikmayani da var begenmeyeni de... olabilir yani fal bu sonucta. Ama ikili hesap muhabetine inanmiyorum acikcasi.

Bu arada.. serkan baya popüler olmus. Melisa donukuk ayni sekilde. Abartildigini düsünüyorum. Ikisi de bende patladi. Hata melisaya iki kez atip iki kez farkli konusmuslugu olmusdu. :)

Canım üzülme lütfen. Her ne olursa olsun bu yollardan geçmen gerekiyor demek ki. İleride ya onunla ya onsuz elbette mutlu olacaksın.

Allah Allah durduk yere neden uzaklaşmak istedi ki beraber miydiniz ? Yoksa konuşuyor muydunuz ?

Allah Allah durduk yere neden uzaklaşmak istedi ki beraber miydiniz ? Yoksa konuşuyor muydunuz ?
Yani tam baroşmamıştık ama konuşuyorduk 3 gün önce tartıştık konuşmama bitirme kararı aldı asla başkası yok demişti yine inanmıyorum çünkü bir defa başkası olursa o zaman bitirmene inanırım demiştim aramızdaki bağı

Hayır bir de üç gün önce baskası yok diyip şimdi var demesi de enteresan geldi bana. Biri olsa bence ve saklamak istese baştan yok diye diretir böyle birden itiraf etmez ki

Sesli baktı 12 dk , bir kaç konuyu bildi hakkını yemiyim ama gereksiz yani 60 TL etmez . Öyle ovuldugu kadar yok. Bir de pembeci bence ondan da sevmedim
Pembecileri bende sevmiyorum. Zehir zemberekleri de sevmiyorum. Arkadaş yüzde yüz olumlu ya da yüzde yüz olumsuz olmaz ki fal. Kartları da öğrendik az çok. Olumsuz kartları biliyoruz en azından.

Hayır bir de üç gün önce baskası yok diyip şimdi var demesi de enteresan geldi bana. Biri olsa bence ve saklamak istese baştan yok diye diretir böyle birden itiraf etmez ki
Zaten sevgili yapacak biri değil hayatı berbat durumda be karakteri anca flört etmelik. Ben onun her saöcmalıgına ragmen gitmedim biliyor bunu. Ya niyeyse inanmıyorum olsa bile yıkılmam ama böyle defalarca kesip atmayo denedi yapamadı ben de gitmedim. Bu sefer çare bunu buldu diye düşünüyorum bakalım yarın serkan ne diyecek. Asla inanmıyorum olduguna hiç kimse mi göremedi yani başkasını varsa. Ya olabilir yine üzülürüm ama geçer hayatımı adadıgım kişi değil zaten, fakat aklım almıyor fallar,manıtıgım hepsi birden yanılamaz herhalde ayyyy bağıracagım şimdi

Pembecileri bende sevmiyorum. Zehir zemberekleri de sevmiyorum. Arkadaş yüzde yüz olumlu ya da yüzde yüz olumsuz olmaz ki fal. Kartları da öğrendik az çok. Olumsuz kartları biliyoruz en azından.
Ay ben bilmiyorum kartları hala ama şimdi yani ben çorbanın kaşıkla içildiğinden yüzde Yüz eminsem bana çatalla da içersin çok mutlu olursun diyince sinirleniyorum makul pembe olsa okey ama bu pespembe yani

Serkan genelde hep adım atcak gelcek etcek diyo gibi de( yani bana hep öyle ) . Ama İnsallah senin gönlünden gecen olur

Suna bak ya! Baska biri mi varmismis.. neden bu kadar gelgit yasatti o zaman. Bastan kestirip atsaydi. Bence yazmaman icin filan yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…