Binnaz Abla

Falalem Reiki beklemede halen bende,Ecren bi dediği çıktı diğerleri onda da beklemede.Son umudum Taha.O çocuktan beklentim çok yüksek.Şu an herşey tamda onun söylediği gibi ilerlemekte,yani vasat.

merhaba canım defne babure kahve attım verdiği tarih bugündü güzel bişey duymakiçin ama geçti ve çok pembe Tablo geldi bana 15 dakika bakmış mevcut durumlar okey ama nebileyim
Nasılsın canım?Ben ona tarot baktırdım.Benimkide 18 dk falandı ama gereksiz detaylar vardı butç yorumu gibi.Pembe tablo çizmedi bana ama geçmişte çok çuvallamıştı.Sana bilmemesine şaşmadım canım,bende onun falını bi kez daha tekrar tekrar dinledikçe çıkmayacağına inandım zaten.

gerçi mesleğini ,çevresel faktörleri bilmiş ama bana bugün için detaylar vermişti tarihteyanılmış olabilir çünkü benimki haftaya yanıma gelicek 29 gibi belki onu gördü diye düşünüyorum günahınıda almayayım asıl haftaya anlıycaz o zaman gelecek tutarmı diye

bu arada iyiyim dün döndüm dubai ye gittim geldim arkadaşlarla çok iyi geldi ama faldan yine vazgeçmedim oradaişe yaramadı sen nasılsın

Mailine baksana alcanzar

kızlar kahvede onerıcegınız bırısı varmı galenı begendım bu arada ama bay agır bı faldı desem yerıdır gerceklrı soylemiş ama cook uzuldumm (kahve ıctım sımdıde taha gıtmıs offf kı nee off

bu arada iyiyim dün döndüm dubai ye gittim geldim arkadaşlarla çok iyi geldi ama faldan yine vazgeçmedim oradaişe yaramadı sen nasılsın
İyiyim canım senin yaptığın o uzaklaşma durumun bende geçen ay Lviv'de yapmıştım ama ben yine uzaklaşmadım ya ordan da habire yazdım.şaka bi yana gerçekten iyi geliyo.İnşallah Defne nin falı sana çıkar.

Vallahi o kadar insandan önerecek bi Taha geliyo aklıma,baktırmadıysan tabi.Çok fazla öneri olayına giripte kimsenin parasının boşa gitmesinede sebep olmak istemiyorum.

O uzaklaşma durumunu yakında bende yaşıcam alcanzar mailerıne bakkkk bu arada tellwede gocebe gocerttı benı soyledıgı uc bes cumle ıle

saraylıhanım hala ortalarda yok ama Venusamber i bekleyen varsa online olmuş..ben 3-4 baktırdım ona saraylı gelse ya

bende bildikleri oldu bi de vıcık vıcık biri değil, samimi iyi niyetli olumsuzsa da söylüyo kırmadan etmeden. o yaklaşımını seviyorum.

venus banada bildi bazi seyleri ama hani gozdolduran seyler degil yada benim ogrenebilecegim turde degildi karsi tarafin sikintilari varmis vb

kızlar kızlar bana birini önerin şimdi fal yolliyim lütfeeeeeeen
falsepeti hale iyi mi? öyle şeyler okudum ama bilemedim.
chloe ye mi atsam telwede yada?

kızlar kızlar bana birini önerin şimdi fal yolliyim lütfeeeeeeen
falsepeti hale iyi mi? öyle şeyler okudum ama bilemedim.
chloe ye mi atsam telwede yada?

ya benim size danışmam gereken bir konu var konuyla biraz alakasız olacak ama, özel mesaj da yollayamıyorum yeni olduğumdan

Falalem Reiki beklemede halen bende,Ecren bi dediği çıktı diğerleri onda da beklemede.Son umudum Taha.O çocuktan beklentim çok yüksek.Şu an herşey tamda onun söylediği gibi ilerlemekte,yani vasat.

Ahh kizlar siz ne kadar begenmeseniz de rezzan abla online falcilar icinde bambaska geliyor bana birde niyetimde nesibeye baktirmak var biraz zaman gecsinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…