Falalem Reiki beklemede halen bende,Ecren bi dediği çıktı diğerleri onda da beklemede.Son umudum Taha.O çocuktan beklentim çok yüksek.Şu an herşey tamda onun söylediği gibi ilerlemekte,yani vasat.ayyy cancagızım bu arada deniz görüre senın tavsiyenle baktırmıştım bi kaç ay önce sevmemiştim hatta... eski sevgilimle olmayacağını ocak ayı içinde biriyle tanışacağımı cok seveceğimi v.s söylemişti:))) hatta baş harfide m demişti:))) ayyy yok yok öyle biri kalmışki ben eskiyi gram unutmadım olamazda bu kadar kısa zaman içinde....anlayacağınız deniz görür bende de patladı tüm binnaz falcıları gibiii....bakalım fal alem ve fal sepetinden umudum....
Nasılsın canım?Ben ona tarot baktırdım.Benimkide 18 dk falandı ama gereksiz detaylar vardı butç yorumu gibi.Pembe tablo çizmedi bana ama geçmişte çok çuvallamıştı.Sana bilmemesine şaşmadım canım,bende onun falını bi kez daha tekrar tekrar dinledikçe çıkmayacağına inandım zaten.merhaba canım defne babure kahve attım verdiği tarih bugündü güzel bişey duymakiçin ama geçti ve çok pembe Tablo geldi bana 15 dakika bakmış mevcut durumlar okey ama nebileyim
Nasılsın canım?Ben ona tarot baktırdım.Benimkide 18 dk falandı ama gereksiz detaylar vardı butç yorumu gibi.Pembe tablo çizmedi bana ama geçmişte çok çuvallamıştı.Sana bilmemesine şaşmadım canım,bende onun falını bi kez daha tekrar tekrar dinledikçe çıkmayacağına inandım zaten.
Nasılsın canım?Ben ona tarot baktırdım.Benimkide 18 dk falandı ama gereksiz detaylar vardı butç yorumu gibi.Pembe tablo çizmedi bana ama geçmişte çok çuvallamıştı.Sana bilmemesine şaşmadım canım,bende onun falını bi kez daha tekrar tekrar dinledikçe çıkmayacağına inandım zaten.
gerçi mesleğini ,çevresel faktörleri bilmiş ama bana bugün için detaylar vermişti tarihteyanılmış olabilir çünkü benimki haftaya yanıma gelicek 29 gibi belki onu gördü diye düşünüyorum günahınıda almayayım asıl haftaya anlıycaz o zaman gelecek tutarmı diye
İyiyim canım senin yaptığın o uzaklaşma durumun bende geçen ay Lviv'de yapmıştım ama ben yine uzaklaşmadım ya ordan da habire yazdım.şaka bi yana gerçekten iyi geliyo.İnşallah Defne nin falı sana çıkar.bu arada iyiyim dün döndüm dubai ye gittim geldim arkadaşlarla çok iyi geldi ama faldan yine vazgeçmedim oradaişe yaramadı sen nasılsın
kızlar kahvede onerıcegınız bırısı varmı galenı begendım bu arada ama bay agır bı faldı desem yerıdır gerceklrı soylemiş ama cook uzuldumm(kahve ıctım sımdıde taha gıtmıs offf kı nee off
İyiyim canım senin yaptığın o uzaklaşma durumun bende geçen ay Lviv'de yapmıştım ama ben yine uzaklaşmadım ya ordan da habire yazdım.şaka bi yana gerçekten iyi geliyo.İnşallah Defne nin falı sana çıkar.
Mailine baksana alcanzar
Venusamber bana sallayanlarda oda başı çekenlerdendi.saraylıhanım hala ortalarda yok ama Venusamber i bekleyen varsa online olmuş..ben 3-4 baktırdım ona saraylı gelse ya
Venusamber bana sallayanlarda oda başı çekenlerdendi.
bende bildikleri oldu bi de vıcık vıcık biri değil, samimi iyi niyetli olumsuzsa da söylüyo kırmadan etmeden. o yaklaşımını seviyorum.
büyük ihtimalle öyledir ben baktırınca buradan yazarım :)
Yiğit şimdi mesaj yazdı,hesap nosunu yolladı.
kızlar kızlar bana birini önerin şimdi fal yolliyim lütfeeeeeeen
falsepeti hale iyi mi? öyle şeyler okudum ama bilemedim.
chloe ye mi atsam telwede yada?
ya benim size danışmam gereken bir konu var konuyla biraz alakasız olacak ama, özel mesaj da yollayamıyorum yeni olduğumdan
Falalem Reiki beklemede halen bende,Ecren bi dediği çıktı diğerleri onda da beklemede.Son umudum Taha.O çocuktan beklentim çok yüksek.Şu an herşey tamda onun söylediği gibi ilerlemekte,yani vasat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?