Yok yok dur bakalım kimseye çıkmayan sana çıkıyor nasılsagerçekten mi :S şevkim kırıldı şuan :))))))))
Bana askından ölüyor gibi anlatmış , ama bir haftadır is dışında yokmuşum gibi davranıyor :))))))Baş harf verseydinNası yorumlamış peki, başka bi hikaye anlatmış demiştin sanki di mi
Belki seninkini bilir enerji meselesi bi yerde . Ben siteye güvenmediğim için hiç detay vermedim karşı tarafın adı benim adım belki enerji alamamıştır etraftan
İnsan öyle fallarda şey oluyor, vay beee ne aşkmış, kaldı mi böyle AşklarBana askından ölüyor gibi anlatmış , ama bir haftadır is dışında yokmuşum gibi davranıyor :))))))
Neden beğenmediniz Melisa’yı?Bugun melisaya baktırdım ilk başta iyiydi ama bu sefer çok begenmedim kötü değil ama o kadar paraya çok kısa geliyor bana. Bi de fal sepetinde toprak diye biri gelmiş ona attım o da karakter anlık vs bilmiş vadesini bekleyeceğim. 2 yıl önce bugraya baktırmısım dedikleri olmuş şimdi yakaladım ona attım nasıl baktıran var mı.
Üff bana isle ilgili bile yokmuşum gibi davranıyor. Başkasından istetti bugun şaka gibiBana askından ölüyor gibi anlatmış , ama bir haftadır is dışında yokmuşum gibi davranıyor :))))))
Hani adam düzenini filan değiştiriyor benim için Öyle bir askİnsan öyle fallarda şey oluyor, vay beee ne aşkmış, kaldı mi böyle Aşklaröyle falcılar var ki bi anlatıyorlar, sanki bana Leyla ile mecnun
Bence o daha güzel biliyo musun , umursuyor en azından ki bir tepkisi var bi şekilde . Bu is yapıyor benimle sakalı sakalı , gevşek .. sanki kankasıyımÜff bana isle ilgili bile yokmuşum gibi davranıyor. Başkasından istetti bugun şaka gibi
Buğra nerde , kiiiiiimmmBugun melisaya baktırdım ilk başta iyiydi ama bu sefer çok begenmedim kötü değil ama o kadar paraya çok kısa geliyor bana. Bi de fal sepetinde toprak diye biri gelmiş ona attım o da karakter anlık vs bilmiş vadesini bekleyeceğim. 2 yıl önce bugraya baktırmısım dedikleri olmuş şimdi yakaladım ona attım nasıl baktıran var mı.
O da ayrı bi kafa zaten asla anlamıyorum. Cool olacaksak o şekilde bitirmeyi tercih etselermiş mademBence o daha güzel biliyo musun , umursuyor en azından ki bir tepkisi var bi şekilde . Bu is yapıyor benimle sakalı sakalı , gevşek .. sanki kankasıyım
Diğer arkadaşı da yorumlasın fatima defterini kapatıyor muyuz kapatmıyor muyuz karar verelimYav bi karar verim bacılarım
Mecbur baktırılcakBuğra nerde , kiiiiiimmm
Fal sepetiBuğra nerde , kiiiiiimmm
Mecbur baktırılcak
Dur bakayım fal gelsin hemen yazıcamMecbur baktırılcak
Ben şimdi ay sonuna kadar baktırmıcamFal sepeti
Ne tarz detaylari söyledi? Çok özel değilse üstünkörü söyler misinizEvet Fatimadan yorumu mu dinledim 12 dakikalık bir yorum gönderdi benim ve karşı taraf ile ilgili 3 tane net bir durumu lönk diye söyledi... evet birdaha yine giderim. Detay vermiştim soru sorarken bu ara da ... 1 vade verdi durum için. bir kaç tane de rakam verdi 12, 22, 25 bu tarihler için de güzel gelişmeler var dedi. konuşması pek akıcı değil ama 3 detayı söylemesi ilginç geldi bana
Bana söyle dedi 4 gün 4 hafta ..Evet Fatimadan yorumu mu dinledim 12 dakikalık bir yorum gönderdi benim ve karşı taraf ile ilgili 3 tane net bir durumu lönk diye söyledi... evet birdaha yine giderim. Detay vermiştim soru sorarken bu ara da ... 1 vade verdi durum için. bir kaç tane de rakam verdi 12, 22, 25 bu tarihler için de güzel gelişmeler var dedi. konuşması pek akıcı değil ama 3 detayı söylemesi ilginç geldi bana
Karşı taraf isim Burc yazdınız mı ? Bana da 4 gün 4 hafta iletişim olacak demişEvet Fatimadan yorumu mu dinledim 12 dakikalık bir yorum gönderdi benim ve karşı taraf ile ilgili 3 tane net bir durumu lönk diye söyledi... evet birdaha yine giderim. Detay vermiştim soru sorarken bu ara da ... 1 vade verdi durum için. bir kaç tane de rakam verdi 12, 22, 25 bu tarihler için de güzel gelişmeler var dedi. konuşması pek akıcı değil ama 3 detayı söylemesi ilginç geldi bana
Ana Sen attın mi hemenDur bakayım fal gelsin hemen yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?