Binnaz Abla

Ana Sen attın mi hemen
Kız ben dünden beri çok kötü şeylee yasıyorum benim serkana ihtiyacım vardı hiç uyumadım bekledim bugun girmeyeceği tuttu onun yüzünden kaç para harcadım bugun falcılara bugrayıda görünce yapıştırdım inş güzeldir 65k çünkü ucuzda değil

Bence de ucuz değil hiç .. bu Fatima teyze de 60 TL .. ins Serkan’ı yakalarsın yarın ama Serkan da bana gizli pembeci geliyor böyle çaktırmayan pembecilerden gibi ilk bi kapılıyosun sonra olmayınca ...

Bence de ucuz değil hiç .. bu Fatima teyze de 60 TL .. ins Serkan’ı yakalarsın yarın ama Serkan da bana gizli pembeci geliyor böyle çaktırmayan pembecilerden gibi ilk bi kapılıyosun sonra olmayınca ...
Evet bana da öyle gelmişti ama benim enerjim çok tutugu için ve ya ben acık açık anlatıyorum karakter yetmiyor anlattıklarıma bana çok iyi sabrediyor sağolsun anlık duyguları vr olayları iyi biliyor çok küçük bi durum mesela şey demişti bi kaç gün içinde gizli gizli uzaktan bakabilirsin demişti asla aklımda yoktu bugun çalıştığı yerin ordan geçip uzaktan baktım

Valla ben de seviyom yalan yok . Ahahha alemsin

Ne güzel demekki atmışsın icinden mantıklı karar evresine gelmişsin , darısı başımıza
Çünkü son konuşmamızda dahi tekrar barışmayı teklif ettim. Ama hala “benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı” gibi tepkiler aldım. Ben beni umursamayan, istemeyen bir insanı neden hayatıma bu kadar etki etmesine izin vereyim. 2 yol var önümde. Ya eskiyi bekleyeceğim ya da yeni kişilere şans vereceğim. Eskiyi seçersem hep kaos, kıskançlık, takıntılar önplanda olacak. Yeni insanla pürüzsüz, sorunsuz ve bir şeyleri öğrendiğim için daha temiz olacak. Yaşanılanlar beni bu mantıklı evreye itti Umarım asla pişman olacağım kararlar vermem tabi

Ayyy bizde de aynısı oldu ama ben bu adamdan vazgeçmek yerine hırslanıyorum Sinirden ..Keşke bu kadar üstüne Düşüp kaldırmasaydım totosunu. Kendini bir şey sandı . Bence seninki tam bir olgun isabetli mantıklı birey davranışı üçlemesi Helal olsun

Canım, peki onun tespiti doğru bir tespit mi?
yani onun söylemesiyle değil de, senin ne hissettiğin önemli burada bence. Sence de bir gelecek yoksa acı da olsa bu defteri kapatmakta fayda vardır.
hayır sadece emek ister ama geleceğimiz bal gibide var diyorsan o zaman oturup kafalarda ki soru işaretlere çözüm bulmakta fayda var.
Yoksa daha çok yıpranırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…