- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
özel den paylaşayim tabiki deNe tarz detaylari söyledi? Çok özel değilse üstünkörü söyler misiniz
burç bilgilerimizi ve anne isimlerimizi söyledim evet.Bana söyle dedi 4 gün 4 hafta ..
Karşı taraf isim Burc yazdınız mı ? Bana da 4 gün 4 hafta iletişim olacak demiş
Hofff ben o yüzden mi kaybettim acababurç bilgilerimizi ve anne isimlerimizi söyledim evet.
Kız ben dünden beri çok kötü şeylee yasıyorum benim serkana ihtiyacım vardı hiç uyumadım bekledim bugun girmeyeceği tuttu onun yüzünden kaç para harcadım bugun falcılaraAna Sen attın mi hemen
ben bununla alakası olduğunu düşünüyorum. En azından belirli bilgiler verilmeli bence.Hofff ben o yüzden mi kaybettim acaba
Bilmiyorum ki, vadesi tutarsa bir vade verdi 1 ay olarak eğer tutarsa yazarım ama boş değil ya fatima benceHofff ben o yüzden mi kaybettim acaba
Bence de ucuz değil hiç .. bu Fatima teyze de 60 TL .. ins Serkan’ı yakalarsın yarın ama Serkan da bana gizli pembeci geliyor böyle çaktırmayan pembecilerden gibi ilk bi kapılıyosun sonra olmayınca ...Kız ben dünden beri çok kötü şeylee yasıyorum benim serkana ihtiyacım vardı hiç uyumadım bekledim bugun girmeyeceği tuttu onun yüzünden kaç para harcadım bugun falcılarabugrayıda görünce yapıştırdım inş güzeldir 65k çünkü ucuzda değil
Ay normalde hayatımı dökerim , salaklıgım tuttu galiba bu sefer . Peki sence sollar mi bu ablamız falsepeti ve binnazı küçük bir analiz rica ederizben bununla alakası olduğunu düşünüyorum. En azından belirli bilgiler verilmeli bence.
ÇAy normalde hayatımı dökerim , salaklıgım tuttu galiba bu sefer . Peki sence sollar mi bu ablamız falsepeti ve binnazı küçük bir analiz rica ederiz
Ay normalde hayatımı dökerim , salaklıgım tuttu galiba bu sefer . Peki sence sollar mi bu ablamız falsepeti ve binnazı küçük bir analiz rica ederiz
Evet bana da öyle gelmişti ama benim enerjim çok tutugu için ve ya ben acık açık anlatıyorum karakter yetmiyor anlattıklarıma bana çok iyi sabrediyor sağolsunBence de ucuz değil hiç .. bu Fatima teyze de 60 TL .. ins Serkan’ı yakalarsın yarın ama Serkan da bana gizli pembeci geliyor böyle çaktırmayan pembecilerden gibi ilk bi kapılıyosun sonra olmayınca ...
Bence de .. pişmanımben bununla alakası olduğunu düşünüyorum. En azından belirli bilgiler verilmeli bence.
Valla ben de seviyom yalan yok . Ahahha alemsinEvet bana da öyle gelmişti ama benim enerjim çok tutugu için ve ya ben acık açık anlatıyorum karakter yetmiyor anlattıklarıma bana çok iyi sabrediyor sağolsunanlık duyguları vr olayları iyi biliyor çok küçük bi durum mesela şey demişti bi kaç gün içinde gizli gizli uzaktan bakabilirsin demişti asla aklımda yoktu bugun çalıştığı yerin ordan geçip uzaktan baktım
aslında konuyu yüzeysel anlatıp anne isimleri burç ve doğum bilgileri ver bence de :)))
O zaman seni beklicem tarihler ok dersen Fatima ablama bir daha gitcem .. Fatima ablanın fal tarihi ellerindeaslında konuyu yüzeysel anlatıp anne isimleri burç ve doğum bilgileri ver bence de :)))
Çünkü son konuşmamızda dahi tekrar barışmayı teklif ettim. Ama hala “benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı” gibi tepkiler aldım. Ben beni umursamayan, istemeyen bir insanı neden hayatıma bu kadar etki etmesine izin vereyim. 2 yol var önümde. Ya eskiyi bekleyeceğim ya da yeni kişilere şans vereceğim. Eskiyi seçersem hep kaos, kıskançlık, takıntılar önplanda olacak. Yeni insanla pürüzsüz, sorunsuz ve bir şeyleri öğrendiğim için daha temiz olacak. Yaşanılanlar beni bu mantıklı evreye ittiNe güzel demekki atmışsın icinden mantıklı karar evresine gelmişsin , darısı başımıza
Ayyy bizde de aynısı olduÇünkü son konuşmamızda dahi tekrar barışmayı teklif ettim. Ama hala “benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı” gibi tepkiler aldım. Ben beni umursamayan, istemeyen bir insanı neden hayatıma bu kadar etki etmesine izin vereyim. 2 yol var önümde. Ya eskiyi bekleyeceğim ya da yeni kişilere şans vereceğim. Eskiyi seçersem hep kaos, kıskançlık, takıntılar önplanda olacak. Yeni insanla pürüzsüz, sorunsuz ve bir şeyleri öğrendiğim için daha temiz olacak. Yaşanılanlar beni bu mantıklı evreye ittiUmarım asla pişman olacağım kararlar vermem tabi
Canım, peki onun tespiti doğru bir tespit mi?Çünkü son konuşmamızda dahi tekrar barışmayı teklif ettim. Ama hala “benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı” gibi tepkiler aldım. Ben beni umursamayan, istemeyen bir insanı neden hayatıma bu kadar etki etmesine izin vereyim. 2 yol var önümde. Ya eskiyi bekleyeceğim ya da yeni kişilere şans vereceğim. Eskiyi seçersem hep kaos, kıskançlık, takıntılar önplanda olacak. Yeni insanla pürüzsüz, sorunsuz ve bir şeyleri öğrendiğim için daha temiz olacak. Yaşanılanlar beni bu mantıklı evreye ittiUmarım asla pişman olacağım kararlar vermem tabi
eveeeetO zaman seni beklicem tarihler ok dersen Fatima ablama bir daha gitcem .. Fatima ablanın fal tarihi ellerinde
Ay sonunu bekliyoz o zaman seninle Şafak 26eveeeet12 22 25 ve bir ay için de ya da sonra vadesi tutarsa helal deriz
Serkan gizli pembeci yorumu süperValla ben de seviyom yalan yok . Ahahha alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?