- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
vadesi tutmasa da ki o tarihe şevdar da dedi serkan da dedi fatima da dedi Dün akşam zişan da dedi ahhh ahhhAy sonunu bekliyoz o zaman seninle Şafak 26
Tabi ki çok üzüldüm, yine ağladım. Ama ben de biliyorum ki karşımdaki insan özünde iyi biri olabilir ama bencil, egoist ve ketum biri. Düşünsenize hayatınızda sürekli sizin eksikliklerinizi arayan, yanlışlarınızı bulan bir insan var. Ne kadar sabredebilir bir insan buna? 3 ay daha deneriz ama yine biter. Ne o ne de ben değişmeyeceğiz hiçbir konuda. İnsanlar değişmez bunu kabullenelim. Karşımdaki insanı 1.5 senede asla bir konuda ikna edemedim, bu saatten sonra da edemem. Kimse edemez zaten. İç huzuru yok. Kendi hayatını yaktı ama daha farkında değil. Bir ömür storylerimi izler otururCanım, peki onun tespiti doğru bir tespit mi?
yani onun söylemesiyle değil de, senin ne hissettiğin önemli burada bence. Sence de bir gelecek yoksa acı da olsa bu defteri kapatmakta fayda vardır.
hayır sadece emek ister ama geleceğimiz bal gibide var diyorsan o zaman oturup kafalarda ki soru işaretlere çözüm bulmakta fayda var.
Yoksa daha çok yıpranırsınız
Ben de çok çok hırs yaptım canım yapmam mıAyyy bizde de aynısı olduama ben bu adamdan vazgeçmek yerine hırslanıyorum Sinirden ..Keşke bu kadar üstüne Düşüp kaldırmasaydım totosunu. Kendini bir şey sandı . Bence seninki tam bir olgun isabetli mantıklı birey davranışı üçlemesi Helal olsun
Boğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)Tabi ki çok üzüldüm, yine ağladım. Ama ben de biliyorum ki karşımdaki insan özünde iyi biri olabilir ama bencil, egoist ve ketum biri. Düşünsenize hayatınızda sürekli sizin eksikliklerinizi arayan, yanlışlarınızı bulan bir insan var. Ne kadar sabredebilir bir insan buna? 3 ay daha deneriz ama yine biter. Ne o ne de ben değişmeyeceğiz hiçbir konuda. İnsanlar değişmez bunu kabullenelim. Karşımdaki insanı 1.5 senede asla bir konuda ikna edemedim, bu saatten sonra da edemem. Kimse edemez zaten. İç huzuru yok. Kendi hayatını yaktı ama daha farkında değil. Bir ömür storylerimi izler oturur
Ben de çok çok hırs yaptım canım yapmam mıAma işte son konuşmalardan sonra çok net oturdu bazı şeyler. Eminim yani ben bu çocukla mutlu olamayacağım. Deli gibi onu istesem bile o yine özgüven patlaması yaşayıp bana olumsuz cevap verecek. Asla diyorum artık. Biliyorum ama bir daha yazacak bana. Yazdığı an buz gibi cümlelerimi söyleyeceğim günü bekliyorum benim de içime epey oturdu çünkü.
bir de düşünün bu insan bana deli gibi aşık olduğunu, benden başkasıyla olamayacağını, beni düşünmeden edemediğini filan söylüyordu. Kahkahalar atıyorum. Ya size oturup anlatsam her şeyi kızım sen kendine neden bunları yapmışsın dersinizama işte uzaktan bakınca artık her şeye insan çok net görebiliyor ve artık o hayatımda yer almayı hak eden bir insan değil :)
Boğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)Tabi ki çok üzüldüm, yine ağladım. Ama ben de biliyorum ki karşımdaki insan özünde iyi biri olabilir ama bencil, egoist ve ketum biri. Düşünsenize hayatınızda sürekli sizin eksikliklerinizi arayan, yanlışlarınızı bulan bir insan var. Ne kadar sabredebilir bir insan buna? 3 ay daha deneriz ama yine biter. Ne o ne de ben değişmeyeceğiz hiçbir konuda. İnsanlar değişmez bunu kabullenelim. Karşımdaki insanı 1.5 senede asla bir konuda ikna edemedim, bu saatten sonra da edemem. Kimse edemez zaten. İç huzuru yok. Kendi hayatını yaktı ama daha farkında değil. Bir ömür storylerimi izler oturur
Ben de çok çok hırs yaptım canım yapmam mıAma işte son konuşmalardan sonra çok net oturdu bazı şeyler. Eminim yani ben bu çocukla mutlu olamayacağım. Deli gibi onu istesem bile o yine özgüven patlaması yaşayıp bana olumsuz cevap verecek. Asla diyorum artık. Biliyorum ama bir daha yazacak bana. Yazdığı an buz gibi cümlelerimi söyleyeceğim günü bekliyorum benim de içime epey oturdu çünkü.
bir de düşünün bu insan bana deli gibi aşık olduğunu, benden başkasıyla olamayacağını, beni düşünmeden edemediğini filan söylüyordu. Kahkahalar atıyorum. Ya size oturup anlatsam her şeyi kızım sen kendine neden bunları yapmışsın dersinizama işte uzaktan bakınca artık her şeye insan çok net görebiliyor ve artık o hayatımda yer almayı hak eden bir insan değil :)
Hahahaha eveeet boğaBoğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)
Ay boğa dendiğinde koşarak olay yerinden uzaklaşasım varBoğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)
Bu dengesiz arkadaşlardan üç tane tanıdım ve yetti ahshaha :) şıp diye anlarım hemen artık. Ama kendimi biliyorum, yine birinden etkilensem kesin boğa çıkar :)Hahahaha eveeet boğaben de boğayım. İki boğanın çarpışmasını yaşadık ve hiç kolay değildi..
Boğa burcu aslında dengesiz degil tam tersi sabittir hatta sıkıcı olacak kadar sabitler. Bencil ve inatci derler belki inatlari tutunca dengesiz oluyorlardir senin burcun ne Akrep mi?Bu dengesiz arkadaşlardan üç tane tanıdım ve yetti ahshaha :) şıp diye anlarım hemen artık. Ama kendimi biliyorum, yine birinden etkilensem kesin boğa çıkar :)
Bana biraz pembe geldi çünkü eski sevgilimin suan sevgilisi var ve beni onunla evlendirdi..Fazla kredim vardı. Elif Hanzade'ye baktıran var mı? Eskiyle gelecek gördü. Of böyle olunca kafam çok karışıyor..
Bana dengesizleri denk gelmiş de olabilir :) burcum başak ama yükselen akrep. Akrebi daha çok taşıdığımı söylerler.Boğa burcu aslında dengesiz degil tam tersi sabittir hatta sıkıcı olacak kadar sabitler. Bencil ve inatci derler belki inatlari tutunca dengesiz oluyorlardir senin burcun ne Akrep mi?
"Gevsek" lafina cok guldum.Bence o daha güzel biliyo musun , umursuyor en azından ki bir tepkisi var bi şekilde . Bu is yapıyor benimle sakalı sakalı , gevşek .. sanki kankasıyım
Sonuçta bizim özgür irademiz , para kazanılıyorsa harcanılır , siz neden takıldınız ki , sonuçta kimse kafamıza silah dayamıyor kendimiz , gidiyoruz , büyücü , sihirci bunlara gidenlere de aynı şeyi söylüyor musunuz ? ayrıca yeni üye de olmuşsunuz.Üye olur olmaz bu sayfaya gelmeniz maaşımızı sormanız biraz ilginç geldi , ama yine de hoşgeldiniz.Saydığınız isimlere göre bir hesaplama yaptım sanırım maaşı binnaza verdiniz
Kademeli kameli gider insan yuhAres Işik kredisi 3000 olmuş resmen değerlendi adam sayemizde
Ayyy takıldığınız seye bakSonuçta bizim özgür irademiz , para kazanılıyorsa harcanılır , siz neden takıldınız ki , sonuçta kimse kafamıza silah dayamıyor kendimiz , gidiyoruz , büyücü , sihirci bunlara gidenlere de aynı şeyi söylüyor musunuz ? ayrıca yeni üye de olmuşsunuz.Üye olur olmaz bu sayfaya gelmeniz maaşımızı sormanız biraz ilginç geldi , ama yine de hoşgeldiniz.
Ben Belgin’i hiç duymadım o kaç krediiiiKızlar burayi takip edeyim derken her hafta fal baktıran halime dönmeye başladım birbirimizi olumlu şeylere yönlendirelim lütfenşaka maka baktırandan öneri bekliyorum Ares Işık 1000 kredi şu anda baktım ben o mu yoksa Belgin Yıldız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?