Binnaz Abla

Tabi ki çok üzüldüm, yine ağladım. Ama ben de biliyorum ki karşımdaki insan özünde iyi biri olabilir ama bencil, egoist ve ketum biri. Düşünsenize hayatınızda sürekli sizin eksikliklerinizi arayan, yanlışlarınızı bulan bir insan var. Ne kadar sabredebilir bir insan buna? 3 ay daha deneriz ama yine biter. Ne o ne de ben değişmeyeceğiz hiçbir konuda. İnsanlar değişmez bunu kabullenelim. Karşımdaki insanı 1.5 senede asla bir konuda ikna edemedim, bu saatten sonra da edemem. Kimse edemez zaten. İç huzuru yok. Kendi hayatını yaktı ama daha farkında değil. Bir ömür storylerimi izler oturur

Ben de çok çok hırs yaptım canım yapmam mı Ama işte son konuşmalardan sonra çok net oturdu bazı şeyler. Eminim yani ben bu çocukla mutlu olamayacağım. Deli gibi onu istesem bile o yine özgüven patlaması yaşayıp bana olumsuz cevap verecek. Asla diyorum artık. Biliyorum ama bir daha yazacak bana. Yazdığı an buz gibi cümlelerimi söyleyeceğim günü bekliyorum benim de içime epey oturdu çünkü.

bir de düşünün bu insan bana deli gibi aşık olduğunu, benden başkasıyla olamayacağını, beni düşünmeden edemediğini filan söylüyordu. Kahkahalar atıyorum. Ya size oturup anlatsam her şeyi kızım sen kendine neden bunları yapmışsın dersiniz ama işte uzaktan bakınca artık her şeye insan çok net görebiliyor ve artık o hayatımda yer almayı hak eden bir insan değil :)

Boğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)

Boğa burcu mu bu dengesiz arkadaşımız :)

Hahahaha eveeet boğa ben de boğayım. İki boğanın çarpışmasını yaşadık ve hiç kolay değildi..
Bu dengesiz arkadaşlardan üç tane tanıdım ve yetti ahshaha :) şıp diye anlarım hemen artık. Ama kendimi biliyorum, yine birinden etkilensem kesin boğa çıkar :)

Bu dengesiz arkadaşlardan üç tane tanıdım ve yetti ahshaha :) şıp diye anlarım hemen artık. Ama kendimi biliyorum, yine birinden etkilensem kesin boğa çıkar :)
Boğa burcu aslında dengesiz degil tam tersi sabittir hatta sıkıcı olacak kadar sabitler. Bencil ve inatci derler belki inatlari tutunca dengesiz oluyorlardir senin burcun ne Akrep mi?

Boğa burcu aslında dengesiz degil tam tersi sabittir hatta sıkıcı olacak kadar sabitler. Bencil ve inatci derler belki inatlari tutunca dengesiz oluyorlardir senin burcun ne Akrep mi?
Bana dengesizleri denk gelmiş de olabilir :) burcum başak ama yükselen akrep. Akrebi daha çok taşıdığımı söylerler.

Elif Hanzadeye ben baktırdım memnun kaldım ama verdiği tarihlere daha var bakalimAnlık durum analizi guzel ama

Arkadaşlar yeni popüler isim geliyor Merkur kedisi diye biri var. Fal Sepetinde konuşuluyor. Baktıranlar çok memnunmuş. Baktıran var mı ? Twitterde bakıyormuş

Eklentiler

• A2EC3D68-7B28-4319-B550-93F85AC184D3.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
Saydığınız isimlere göre bir hesaplama yaptım sanırım maaşı binnaza verdiniz
Sonuçta bizim özgür irademiz , para kazanılıyorsa harcanılır , siz neden takıldınız ki , sonuçta kimse kafamıza silah dayamıyor kendimiz , gidiyoruz , büyücü , sihirci bunlara gidenlere de aynı şeyi söylüyor musunuz ? ayrıca yeni üye de olmuşsunuz.Üye olur olmaz bu sayfaya gelmeniz maaşımızı sormanız biraz ilginç geldi , ama yine de hoşgeldiniz.

Kızlar burayi takip edeyim derken her hafta fal baktıran halime dönmeye başladım birbirimizi olumlu şeylere yönlendirelim lütfen şaka maka baktırandan öneri bekliyorum Ares Işık 1000 kredi şu anda baktım ben o mu yoksa Belgin Yıldız mı ??

Ayyy takıldığınız seye bak ben neden verdiniz tüh yazık kaka , bu arada maaşınız kaç bin TL mı dedim. Ki yorumun sahibiyle de şakalaştık konuyla ilgili .. çok sağolun aranıza kabul ettiğinizden dolayı sizin onayınızı almak zor oluyodur buralarda

Ben Belgin’i hiç duymadım o kaç krediiii

Ares Işık'ın 49-149-1000 olması da biraz fazla. Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama % artış şaka gibi. Böyle olunca insanın asla baktırası gelmiyor. (dedi ve baktırdı..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…