Ares Işık'ın 49-149-1000 olması da biraz fazla. Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama % artış şaka gibi. Böyle olunca insanın asla baktırası gelmiyor. (dedi ve baktırdı..)
Ben Belgin’i hiç duymadım o kaç krediiii
Ares Işık'ın 49-149-1000 olması da biraz fazla. Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama % artış şaka gibi. Böyle olunca insanın asla baktırası gelmiyor. (dedi ve baktırdı..)
Ciddi mi1000 kredi Binnaz da eskilerden ama günde 1 kez online oluyor 3kişi alıp gidiyor. Online yakalaman mucize gibi. Ramazan Bayramının 1.gününden beri bekliyorum yakalayamadım
Ben 49 ken baktırdım. 500 kadar Yolu var ama 1000 etmez bence. Yani evet kahve falına ve yazılı fala çok detaylı ama ne zaman cıkcak muamma gelecek ile ilgili waow değilya çok iyiyse 1000 kredi veririm ben.Beğendiniz mi nasıldı ? Ben Zişan dan sonra 1500 kredi ile büyük bir hayalkırıklığına uğrayınca dahada 1000 üzerine baktırmam.
1000 alırkende indirimden alıyorum gümüş üyeyim bide hediye kredi falan geliyor o şekilde. Artık tecrübelendim abartıyorum binnaz a 5000 tl ödemişimdir 10 ay içerisinde, işte Allah kimseyi boşluğa düşürmesin
Baktırmadım daha. Kesin baktırırım kendimi biliyorum dalga geçtim kendimle :) Hak edebilir tabi ki ama gerçekten fallar aşırı pahalı. Verdiğim paraları görünce kendimi enayi gibi hissediyorum bazen. Ama o dönemde güzel, iyi şeyler duymaya çok çok ihtiyacım vardı. Psikolojim aşırı bozuktu. Bunların etkisiyle umut doldum. bu yönden bakınca da aman boşver diyorumya çok iyiyse 1000 kredi veririm ben.Beğendiniz mi nasıldı ? Ben Zişan dan sonra 1500 kredi ile büyük bir hayalkırıklığına uğrayınca dahada 1000 üzerine baktırmam.
1000 alırkende indirimden alıyorum gümüş üyeyim bide hediye kredi falan geliyor o şekilde. Artık tecrübelendim abartıyorum binnaz a 5000 tl ödemişimdir 10 ay içerisinde, işte Allah kimseyi boşluğa düşürmesin
İlla komisyon alıyordur site ama oran bu şekildeyse ciddi anlamda falcılara yazık. O kadar bak et %30-40 oran için mi.. çok saçmakızlar ben şey öğrendim ama 1000 krediye bakanalara 30TL kalıyormuş.. yani aslında 30 tl mi kazanıyorlar? yazık ya çok düşük bence... 500 kredi ye bakanlara 15 tl kalıyor aslında emek veriyorlar normal dışarda baksalar tüm para onlara kalsa iyi de site %70 ini alıyormuş doğru mu
kızlar ben şey öğrendim ama 1000 krediye bakanalara 30TL kalıyormuş.. yani aslında 30 tl mi kazanıyorlar? yazık ya çok düşük bence... 500 kredi ye bakanlara 15 tl kalıyor aslında emek veriyorlar normal dışarda baksalar tüm para onlara kalsa iyi de site %70 ini alıyormuş doğru mu
kıyaslamak doğru mu bilemiyorum ama, dışarıda cafede fal bakanlar her faldan en az 50-100 tl alıyor ve bir çok kişi geliyor. Normal bir meslek ile kıyaslanması doğru değil bence. ama elbette haklısınız. Çoğu meslek türü var kimi ticaretle günde 1000tl kazanıyor kimi 50 tlye çalışıyor. Bu yaptığımız iş ile alakalıHaklısınız verilen zaman ve emek var ortada ona hiçbir şey diyemem ama. Bir fala 100 -200-300 tl gibi faiş bir fiyat koyuyorsun beklentiyi de karşılayacaksın. Ben şöyle söyliyim günlüğü 120 tl ye filan çalışıyorum bütün gün işyerimde mesai harcayarak, karşıdaki kişi evinde sadece günde 3 fal bakarak 90 tl kazanıyor. Şartlarımız aynı mı sizce? Bende Binnaz'ın %70 ini aldığını duydum..
Ben çok gitmiş biri olarak psk ‘ unda faydalı olduğunu düşünmüyorum bilmiyorum belki dıgru kişiyi bulamamısımdır ama insan önce kendi icinde çözmeli. Mantık devre dışıysa ise yaramıyorfal da psikolog gibi bir tür bence. Bir psikolog saatine kaç dolar alıyor ona bakarsak
Nasıldı??Buğra falım geldi ben beğendim açıkçası
Ben bu ayrılık sürecimde psikolojik destek almadım ama çok fazla arkadaşımla konuştum, sürekli fal baktırdım filan :) Ama gerçekten insan kendini bir müddet sonra anlıyor. Herkes diyordu bana "zaman" diye. Ben 1 sene de 2 sene de geçse bu acı bitmez diyordum. Ama insan öyle bir noktaya geliyor ki bazen saçmala diyorsun kendine. İç huzuru yakalıyorum yavaş yavaş ve bunun tek ilacı gerçekten zaman. Hayatımızdan kendi istedikleri için, ortada hiçbir şey yokken giden insanlar tekrar gelseler de yine gidecekler. Üzülmeyin diyemem ama zamanla geçecek hepimizin acısı. Sonunda da gerçekten içimize sinen, doğru insanı bulacağız. Çok fazla inanıyorum buna..Ben çok gitmiş biri olarak psk ‘ unda faydalı olduğunu düşünmüyorum bilmiyorum belki dıgru kişiyi bulamamısımdır ama insan önce kendi icinde çözmeli. Mantık devre dışıysa ise yaramıyor
Hiç bir yere sarma bacım fal da dipsiz bir ku'yu.Baktırdıkça baktırasınn geliyor, 1 2 isim var ay da 1 2 kişi gittiğim onların fallarından çıkanlar oluyor alışkanlık onlara gidiyorum .Onun dışında bir dönem aşırı batırdım ama çoğu fos .Şimdi de yüz yüze fala mı saralım
Ve bende ekleme yapayım toprak grupları(yükselen de topraksa özellikle) sabittir.Boğa burcu aslında dengesiz degil tam tersi sabittir hatta sıkıcı olacak kadar sabitler. Bencil ve inatci derler belki inatlari tutunca dengesiz oluyorlardir senin burcun ne Akrep mi?
bende öyleyim zaten ayda 1 kez gidiyorum. Maddi olarak rahatladım en azından. Kredileri de indirimden alıyorumHiç bir yere sarma bacım fal da dipsiz bir ku'yu.Baktırdıkça baktırasınn geliyor, 1 2 isim var ay da 1 2 kişi gittiğim onların fallarından çıkanlar oluyor alışkanlık onlara gidiyorum .Onun dışında bir dönem aşırı batırdım ama çoğu fos .
Peki ihtimali olan bisey miydi , imkansız mıydı ?Kızzzlar serkanın 10gün içiindde olcağı şey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?