- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Geçmiş fallarımı okuduğumda bir yolun var da Serkan Tek çıkmış, o an söyledikleri çok ütopik gibi gelmişti ama yıllar sonra okuduğumda kısmen durum onun dediği gibi olmuş, anlık olarak da beğendiğim bir falcıdır kendisi.Suna baktırdım çıktı çat çat diyen yok mu
AhahahhahahaAres Işık'ın 49-149-1000 olması da biraz fazla. Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama % artış şaka gibi. Böyle olunca insanın asla baktırası gelmiyor. (dedi ve baktırdı..)
Onu da düşünmüştüm ama gelecekte çıkan pek yokmuş o yüzden boş verdim. Şu ana kadar benim çok etkilendiğim Deniz Sonay Duygu Aura Beril Yavuz. Başka baktırmasam iyi olur. Vadeleri bekleyip öyle devam etsem . Canım sen Duygu Auraya baktırmadın di mi ? Deniz ve Berilden çok memnun kalmamıştın ? Ben tam tersi Serkanı beğenmedimBuğra falım geldi ben beğendim açıkçası
Bence deneyebilirsin. Fiyatı uygun bir deYa kızlar yine gaza geldim. Platonik için Serkan bana olumsuz konuştu ama detay vermedim erkek ismini yazmadım. Moralim bozuktu o gün . Sadece gelecek hayat için sordum. Platonik bir durumum var ama olumsuz sonuçlanacağını biliyorum yazdım. Evet haklısın dedi. Tekrar denesem mi Serkanı erkek detaylarlaÇok iyi falcılar hepsi olumlu . Bence Serkanla o gün anlaşamadık . Sizce öyle yapsam mi ? Bu kadar övülüyor burda bana boş baktı
tartışmanın olcağını söyledi ama sonra düzelcek dedi öylede oldu ben tartışma olcağnı tahmin etmemiştim ama bi öncekindede tutturmuştuPeki ihtimali olan bisey miydi , imkansız mıydı ?
Benim vadeler uzun ya keşke kısa vade olsaydı tuttu tutmadı diye hemen yazardım. Ama haziranda adım atmayacak isteyeceksin demişti bana ben istemiyorum adım atmak diye yazdığım halde. İstemiyorum diyorsun ama isteyeceksin deditartışmanın olcağını söyledi ama sonra düzelcek dedi öylede oldu ben tartışma olcağnı tahmin etmemiştim ama bi öncekindede tutturmuştu
bende dinlerken öyle düşündüm tartışma olcak dedi ihtimal vermedim :)))Benim vadeler uzun ya keşke kısa vade olsaydı tuttu tutmadı diye hemen yazardım. Ama haziranda adım atmayacak isteyeceksin demişti bana ben istemiyorum adım atmak diye yazdığım halde. İstemiyorum diyorsun ama isteyeceksin dedi
Sen balık mısın?beni de hep boğalar çekiyorBu dengesiz arkadaşlardan üç tane tanıdım ve yetti ahshaha :) şıp diye anlarım hemen artık. Ama kendimi biliyorum, yine birinden etkilensem kesin boğa çıkar :)
Kurban olayım serkanı bugun ben bi yakalayayım sonraOnu da düşünmüştüm ama gelecekte çıkan pek yokmuş o yüzden boş verdim. Şu ana kadar benim çok etkilendiğim Deniz Sonay Duygu Aura Beril Yavuz. Başka baktırmasam iyi olur. Vadeleri bekleyip öyle devam etsem . Canım sen Duygu Auraya baktırmadın di mi ? Deniz ve Berilden çok memnun kalmamıştın ? Ben tam tersi Serkanı beğenmedim
Yazamamışım ya. Yani ben adım atmak isteyecekmişim güya.bende dinlerken öyle düşündüm tartışma olcak dedi ihtimal vermedim :)))
Dilini ısıııııırrrAhahahhahahabu konuda Serkan batu nun hakkını yemeyelim adamı yaka paça havada yakalıyoruz ama kredisi hala 500
İcinden bir ses istiyordur sen bastırıyosundur belkiBenim vadeler uzun ya keşke kısa vade olsaydı tuttu tutmadı diye hemen yazardım. Ama haziranda adım atmayacak isteyeceksin demişti bana ben istemiyorum adım atmak diye yazdığım halde. İstemiyorum diyorsun ama isteyeceksin dedi
Benimkine benim attığım adımlar var ya buradan Mars a yol olurİcinden bir ses istiyordur sen bastırıyosundur belki
Ayrılan ben olduğum için geri dönmeye çalıştım ama olmadıİcinden bir ses istiyordur sen bastırıyosundur belki
Hayirlisi olsun... üzme kendini.Ayrılan ben olduğum için geri dönmeye çalıştım ama olmadı
Sağol canım ama üzülmüyorum artık şükür. Takıntı mı oldu nedir anlamadım duygunun adını bilmiyorumHayirlisi olsun... üzme kendini.
Hirs yapabiliyoruz iste anlasilabilir bir durum aslinda yabanci degil hicbirimize. Olagan etki-tepki donusumleri.Sağol canım ama üzülmüyorum artık şükür. Takıntı mı oldu nedir anlamadım duygunun adını bilmiyorum
Ben başağım. Bir de toprak grubuyuz uyumluyuz güyaSen balık mısın?beni de hep boğalar çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?