Binnaz Abla

Ares Işık'ın 49-149-1000 olması da biraz fazla. Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama % artış şaka gibi. Böyle olunca insanın asla baktırası gelmiyor. (dedi ve baktırdı..)
Ahahahhahaha bu konuda Serkan batu nun hakkını yemeyelim adamı yaka paça havada yakalıyoruz ama kredisi hala 500

Buğra falım geldi ben beğendim açıkçası
Onu da düşünmüştüm ama gelecekte çıkan pek yokmuş o yüzden boş verdim. Şu ana kadar benim çok etkilendiğim Deniz Sonay Duygu Aura Beril Yavuz. Başka baktırmasam iyi olur. Vadeleri bekleyip öyle devam etsem . Canım sen Duygu Auraya baktırmadın di mi ? Deniz ve Berilden çok memnun kalmamıştın ? Ben tam tersi Serkanı beğenmedim

Ya kızlar yine gaza geldim. Platonik için Serkan bana olumsuz konuştu ama detay vermedim erkek ismini yazmadım. Moralim bozuktu o gün . Sadece gelecek hayat için sordum. Platonik bir durumum var ama olumsuz sonuçlanacağını biliyorum yazdım. Evet haklısın dedi. Tekrar denesem mi Serkanı erkek detaylarla Çok iyi falcılar hepsi olumlu . Bence Serkanla o gün anlaşamadık . Sizce öyle yapsam mi ? Bu kadar övülüyor burda bana boş baktı

Bence deneyebilirsin. Fiyatı uygun bir de

tartışmanın olcağını söyledi ama sonra düzelcek dedi öylede oldu ben tartışma olcağnı tahmin etmemiştim ama bi öncekindede tutturmuştu
Benim vadeler uzun ya keşke kısa vade olsaydı tuttu tutmadı diye hemen yazardım. Ama haziranda adım atmayacak isteyeceksin demişti bana ben istemiyorum adım atmak diye yazdığım halde. İstemiyorum diyorsun ama isteyeceksin dedi

bende dinlerken öyle düşündüm tartışma olcak dedi ihtimal vermedim :)))

Çoook iyi tespitBen de bu boğa yüzünden aynı durumlardayım.karakterler hep aynı demek.falcılara fal gönderirken burcunu söylediğimizde ordan çıkarım yapıyorlardır diye düşünüyorum.hayatımdaki 2. Boğa burcu insan ve çok zor

Kurban olayım serkanı bugun ben bi yakalayayım sonra zor durumdayım yaaaa tek duyguya baktırmadım merakta ediyorum ama bilemedim ben bugun serkana baktırıp bırakıyorum beklemeyen geçeceğim

İcinden bir ses istiyordur sen bastırıyosundur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…