Boğa çoook zor.Ben başağım. Bir de toprak grubuyuz uyumluyuz güya
Ben baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediArkadaşlar yeni popüler isim geliyorMerkur kedisi diye biri var. Fal Sepetinde konuşuluyor. Baktıranlar çok memnunmuş. Baktıran var mı ? Twitterde bakıyormuş
Bende bugün baktırıcamBen baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediÇok hisli, çok beğendim ben. Kısa vadeler verdi. Yazmak için çıkmasını bekliyordum ama şimdi görünce yazayım dedim.
OMG ateş beni çağırıyor ahaahhaahah hsngi site ? hemen gidiyorumBen baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediÇok hisli, çok beğendim ben. Kısa vadeler verdi. Yazmak için çıkmasını bekliyordum ama şimdi görünce yazayım dedim.
Aranan taze kan bulundu mu yoksaBen baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediÇok hisli, çok beğendim ben. Kısa vadeler verdi. Yazmak için çıkmasını bekliyordum ama şimdi görünce yazayım dedim.
Sırf kabul etmedi affetmedi diye sanırım garip bi hırs oldu bende.Hirs yapabiliyoruz iste anlasilabilir bir durum aslinda yabanci degil hicbirimize. Olagan etki-tepki donusumleri.
Ben de mesaj yazdım dönmedi henüzAranan taze kan bulundu mu yoksa
Ben baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediÇok hisli, çok beğendim ben. Kısa vadeler verdi. Yazmak için çıkmasını bekliyordum ama şimdi görünce yazayım dedim.
Ay bu kimBen baktırdım. Çok tatlı, genç bir kız. 40 tl ye 25 dk lık bir ses kaydı attı bana. İsim dışında hiçbir bilgi istemiyor. Hatta ben anlatacaktım dur ya falda görürüz onları dediÇok hisli, çok beğendim ben. Kısa vadeler verdi. Yazmak için çıkmasını bekliyordum ama şimdi görünce yazayım dedim.
Merkurkedisiii8 twitterdaismi ne tam olarak Merkür kedisi olarak bulamadım hangi site de ?
ahahah bende attım bugün bakacak bana yazarım buradanYeni üye hariç birisi baktırıp yazarsa inanırım çok iyi olduguna , o yüzden ben hemen mesaj attım baktırmak içinMerkürkedisine
Ayy süper bana cevap gelene kadar sana bakılmış olur ona göre baktıırrım artıkahahah bende attım bugün bakacak bana yazarım buradan
Ben orucumu Serkan’la bozduğum için bekleyeceğim siz yazın da ay sonuna doğru baktırırım belki sizin yorumlara göreahahah bende attım bugün bakacak bana yazarım buradan
aynen akşam bakacak yazarım buradanAyy süper bana cevap gelene kadar sana bakılmış olur ona göre baktıırrım artık
tamam canım, yazarım bi akşam gelsin de baksın bende meraklandım:)Ben orucumu Serkan’la bozduğum için bekleyeceğim siz yazın da ay sonuna doğru baktırırım belki sizin yorumlara göre
Whatsapp tan bakıyor Twitter’dan numara verip sesliyi nereden atıyormuştamam canım, yazarım bi akşam gelsin de baksın bende meraklandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?