Binnaz Abla

Whatsapp tan bakıyor Twitter’dan numara verip sesliyi nereden atıyormuş
kuzu twitterdan falları hakkında bilgi veriyor. Sonra dedim ki (dün) randevu verebiliyor musunuz? Oda ben bakıp döneyim dedi. Baktı bugün akşam için saat verdi. Sonra numarasını yolladı yarın bana buradan yazabilirsiniz dedi.

Yeni üye hariç birisi baktırıp yazarsa inanırım çok iyi olduguna , o yüzden ben hemen mesaj attım baktırmak için Merkürkedisine
Ben yeni üye değilim :) 5 senedir forumdayım ama eski üyeliğimi kapatmak zorunda kalmıştım ifşalanınca kolay kolay kimseyi tavsiye etmem bu yüzden. Hemen zan altında bırakıyorsunuz.

Ben yeni üye değilim :) 5 senedir forumdayım ama eski üyeliğimi kapatmak zorunda kalmıştım ifşalanınca kolay kolay kimseyi tavsiye etmem bu yüzden. Hemen zan altında bırakıyorsunuz.
Yoo zan altında bırakmadım est. Sadece tercihimi söyledim size bir şey demedim yanlış anlamayın.

Çok üzülerek yazıyorum 3 gün icinde iletişim( sizinle alakalı - özel demişti ) 7 gün icinde de görüsme demişti . 3 gün icinde aradı Ama sadece İs konuştuk. Bugün de görüşebilirdik aslında ama görüşmek istemedi buluşmadık .. sizce Serkan patlamış oluyor mu ?

bi tane şimdilik aç canım baktırmak istiyosan. Herkes memnun kalmış buradaki valla
Ucretini odeyip dekont fotosu mu paylasiliyor? Hesap bilgilerini DM den mi gecti? Whatsapp tan mi? Biraz detay sordum sanirim, firsatin olursa ozelden de yazabilirsin. Tskler...

Son düzenleme:
iletişi mi bulamayanlar da var :))))))) şaka bir yana dileğim görüşün hadi bakalım :)))

Merkürkedisiii kıyaslarsan mesela bildiğimiz hangi falcılara yakın kim gibi ? bildikleri, yorumlama şekli en az onun kadar iyi ya da işte ne bileyim kim gibi dersiniz ?

Kızlar şok içindeyim şok. Serkandan falım geldi, dün çok kötüydüm bekledim gelmedi çok üzülmüştüm yönetimden sana mesaj atmalarını istedim gelmedi mi dedi bi baktım dün gelmiş ve görmemişim bugun malum kişiyle bi konuşma yaptın ve çok üzgünsün iyi ol endişelenme yarın görüşürüz yazmış tüm olanlardan habersiz ve şok içindeyim ya tüylerim ürperdi nasıl hissetti bildi canım benim ya valla enerji meselesi işte

burayı takip ediyor olabilir miii

Özel değilse nasıl bir iletişiminiz oldu ki karıştırıyorum okuyorum ama serkan ın falı mı çıkmış oldu ?

Burayı mi okuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…