Binnaz Abla

Merkürkedisiii kıyaslarsan mesela bildiğimiz hangi falcılara yakın kim gibi ? bildikleri, yorumlama şekli en az onun kadar iyi ya da işte ne bileyim kim gibi dersiniz ?
Çok düşündüm ama tam bulamadım çünkü burada ismi çok geçen kişiler bana uymadı genelde. En son Deniz sonay mesela çok sıradandı. Benzer şeyler söyleyen, nokta atışı olarak özel bir durumdan bahseden Şevdar ve kedi oldu. Sadece bunu söyleyebilirim ilk aklıma gelen. babyster baktırdığında eminim daha faydalı bir yorum yazacaktır :)

Hımmmm şevdar gibi anladım.

Hemdeeeee kuzum yaaaa
Bu yüzden mi acaba sizin fallarınız da çok nokta atışı şeyler çıkıyor ben baktırınca hiç
Benim falları tutanlar burayı okumuyor bence okusalar da beni tanıyamazlar buraya yazdığım şeyleri genelleştiriyorum çünkü. Onların anlamayacak şekilde yazıyorum.

yılların bu bataktaki ismi olarak kıyaslamalı yazarım canlar:))

Ya düşününce okusa bile benim ona düşkünlüğümü bilip her an ona ulaşmam gerektiği zamanda endişelenme iyi olacak yarın bakarız demesi güzel bir şey. Sonuçta okumadım demedi hissettim demedi endişelenme geleceğim dedi

Bi malum şahsa bi de serkana hiç kötü bişey konduramıyorum beni çok harcarlar çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…