nedir canııııım? özel mi çok değilse yaz istersen burdan
canım ya yiğitin telefonu kimde var sende varsa banada özelden atabilirmisin ne kadara bakıyor
kızlar kızlar bana birini önerin şimdi fal yolliyim lütfeeeeeeen
falsepeti hale iyi mi? öyle şeyler okudum ama bilemedim.
chloe ye mi atsam telwede yada?
Hale iyidir yinede sebep olmayayım içinden gelene at.
ilerde meslektaş olacağız sanırım, meslek hayatı hakkında bir kaç sorum olacaktı :))
Galene ben baktırmadım ama Cherry den biliyorum çiçek böcek yapmış ona.telwedeki galene ne diyorsun alcanzarcım?
hale çıkmış zaten bayadır baktırmadım bari az iyi olan birine baktırayım
Galene ben baktırmadım ama Cherry den biliyorum çiçek böcek yapmış ona.
canım ya yiğitin telefonu kimde var sende varsa banada özelden atabilirmisin ne kadara bakıyor
Falalem Ecren de fena değil bak.uuf ya o zaman soğudum şu an galenden.
bakınıyim biraz daha kimler onlinemış sitelerde
Ahh kizlar siz ne kadar begenmeseniz de rezzan abla online falcilar icinde bambaska geliyor bana birde niyetimde nesibeye baktirmak var biraz zaman gecsinde....
Falalem Ecren de fena değil bak.
Ahh kizlar siz ne kadar begenmeseniz de rezzan abla online falcilar icinde bambaska geliyor bana birde niyetimde nesibeye baktirmak var biraz zaman gecsinde....
Ayy inşallah rezzanın bana dedikleride çıkar sen yaşamışmıydın tatlım dediklerini nesibenin falının patlamasına çok az kaldı bakalım neler olcak:)
Ayy inşallah rezzanın bana dedikleride çıkar sen yaşamışmıydın tatlım dediklerini nesibenin falının patlamasına çok az kaldı bakalım neler olcak:)
az önce yiğite ulaştım ve falım bakıldı benim için söyledikleri çok olumlu şeylerdi ama zaman gösterecek ne olacağını :)Tabi tabi mutlaka yaz.Benimkide kısmetse yarına kaldı artık.
az önce yiğite ulaştım ve falım bakıldı benim için söyledikleri çok olumlu şeylerdi ama zaman gösterecek ne olacağını :)
Atiyorum canım hemen
geçmiş ile ilgili çok yorum yapmadı an ile ilgili bildikleri oldu daha çok gelecekten bahsetti bu hafta içide gerçekleşmesini beklediğim bir olay var ona göre daha kesin yorum yapabilirim duygusal hayatımla ilgili olarak kaç aydan beri buradan adını duyduğum herkese fal baktırdığım için artık herkes yaklaşık aynı şeyleri söylüyor gibi hissetmeye başladım :)Nasildi canim yorumlari gecmisi ani biliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?