Binnaz Abla

ay böyle gördükçe çok heyecanlanıyorum valla:)

Boşuna yazmamışım Peki nasıl bakıyor Merkur kedisi ? whats apptan sesli mi atıyor ? Pembeci mi ?

Malum ay tutulması hepimizi çökertti diye düşünüyorum:) Ben de merkürkedisine baktırmıştım bi kaç gün önce. Öncelikle para göz birisi değil ibanı vermeden uygunsanız bakabilirim demişti çünkü eft saatini geçmişti ama önemli değil dedi. Bu benim için + bir davranıştı.

Falına gelecek olursak benimle olan kısımları çok tutarlıydı, karşı tarafı çok net bilmediğim için bilemiyorum ama genel anlamda tutarlı ve nokta atışlı bir faldı, söyledikleri çıkarsa yazarım ama an da beğendim kendisini tatlı bir enerjisi var. Ve en önemlisi pembe tablocu değil özenli bakıyor.

yok canım direk dedim ki ibandan yolladım geçer birazdan. hesap bilgilerini whatsapptan attı.
Sagol Babes , yok ben de sanal dekont goruntusunu kastetmistim. Farkli isler icin o sekilde saglama aliyorlar ya...
Umarim memnun kalirsin da bizler de deneriz artik...

Boşuna yazmamışım Peki nasıl bakıyor Merkur kedisi ? whats apptan sesli mi atıyor ? Pembeci mi ?
Fal öncesi sadece isimleri istedi ilişki falı baktırdığım için, bir de ilişki durumunu. Detay istemedi daha fazla. Randevu saatinde bilgileri attım. Sonra whatsapp a ses kaydı yolladı. Benim tek bir kişi içindi bakım, 25 dk yolladı. Sonra bir soru sordum, onun için de yine kart açmış çünkü arkadan sesleri geliyordu. Onun için de ses kaydı attı yine. Ben memnun kaldım, genç bir arkadaşımız. Tavsiye etmek için vadelerini bekliyorum, henüz baktırın diyemem

Peki size verdiği vade uzun mu ?

Benim tek isim ilişki durumumla bilirse helal valla ileride giderim belki sizin yorumlara göre. Ama burada da birini çok övüyoruz üzerinden 10 gün geçince patlıyor

Kartlari kendi mi seciyor?

ay böyle gördükçe çok heyecanlanıyorum valla:)
pembeci de değil ayrıca hiç öyle müşteri kazanayım kaygısı da yok kızda. Ben fal defterini Merkür ile kapatmış bulunuyorum arkadaşlar. Buradan görüp ona baktırmam bence bir işaretti. Çünkü bu kişi için fal baktırmaya bile değmez dedi bana. Bugün milat olsun ben gidiyorum :)

Hazal bazen ben de haftalarca hatta aylarca girip okumuyorum cunku illa ki bi kac isim gorup etkileniyorum ve tekrar fal sezonumu aciyorum ama burayi okumak zaman zaman diger uyelerle dertlesmek, birlikte icinde bulundugunuz duruma ya da yaptiklarimiza gulup eglenmek te ayri bi guzel o nedenle "sen arada sirada ugra bizeeee" derim
Diger konu icinde hayirlisi olsun. Eminim ki cok daha dogru insanlarla karsilasman uzak degildir.

Aaa size tavsiyeler vermek için deneyim paylaşmak için her zaman burdayım gelirim yine ama fal olayından gittim onu kastetmiştim

Anlık durum bilgisi nasıl ?

Baktırmayın arkadaşlar. Çok paralar döktüm. Hiçbirşey bu para meraklısı falcıların söylediği şekilde gelişmiyor inanın. Bizzat yaşadım. Başka şeylere yönelin, olacak olan oluyor, olmayacak olanı da salıverin. Baktırdıkça kafada kuruyorsunuz olayı objektif değerlendiremiyorsanız. Paranıza da psikolojinize de yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…