Binnaz Abla

Aynısını bende özellikle 2 gündür Düşünüp duruyorum. Seneler önce aynı sonuca varmıştım zaten, ama demek ki aptıllığıma doyamıyorum.
sonuçta olacaksa, dönecekse, birşey yaşanacaksa biz baktırsakta baktırmasakta olur. Ama fallar çoğu zaman sadece boş umut oluyor, duymak istediklerimizi duyunca rahatlıyoruz. Ama aslında psikolojik olarak daha kötü oluyoruz. Bana göre fal baktırmayınca üstelik daha kolay atlatılıyor. Bu fallar umut verdiği için insan bekliyor, belki de hiç olmayacak bir şeyi..
sonra da bir falcı olumsuz olunca üzülüyoruz. Niye ki? Gerçeği duymak istemiyor muyuz? Olmayacaksa bari bileyim değil mi derdimiz?
şuanda bile fallara verdiğim paraya deli gibi
Üzülüyorum. Bizim için hiçbir şey yapmayan bir erkek için maddi ve manevi mahvediyoruz kendimizi. Kızlar vallahı yapmayalım ya düşündükçe sinirleniyorum. Bi mesaj bile atamayan bir erkek için değer mi bütün bunlar ya.

Evet çok haklısın anlık olarak rahatlıyoruz. Bana öyle pembe tablolar çizdiler kii onlara göre şu an süper bir ilişkimiz devam ediyordu :) Yaptığım aptallıklara yanayım. Ama tabi olmayacak diyen falcılar da var. bizi bu hale getirenler utansın ve ahım var hepsine. Bir ömür bana yaşatılanları yaşasınlar.

Aynen öyle özellikle adım atayım mi diye sormak onların dediğine göre hareket etmek falan. Basiret bağlıyor. Faldan beklenti bu adamın sorunu ne yani, sevmiyorsa bileyim diye gidiyoruz. Ama saçma sapan şeyler duyuyoruz. Pembe tablolar. Çık siviyo ama gilimiyo bik bik. Biz Nası gidiyoruz her şeye rağmen onlar da gelsin

+++ kızlar bu adamları da en iyi biz tanıyor muyuz? Yaşanılanları da en iyi biz biliyoruz. Adım attığımızda ya da atmadığımızda ne hissettiklerini de biliyoruz. Aslında kalbi bırakıp mantıkla düşündüğümüzde gayet güzel özetleriz. Ben öyle yapıyorum. Şu güne kadar falcılar bana ne zaman adım at dedilerse sonucu kötü oldu içimden gelmediği halde attım. Ne zaman atma dedilerse de yine aynı atmadığım zaman başka olaylar oldu, adım atmak istediğim halde atmadığım zaman. Şu an atmak istemiyorum yürek varsa adamsa bunlar gelir alır. Yürek yoksa da başkalarına gideriz. Bu insanlar son değil. Falı da bağımlılık yapmayalım. Bakın Merkür kedisi yazdınız ya 4-5 ay önceki ben olsam anında gider randevu alırdım. Ama şimdi açılım da içimden gelmediği için bekleyebiliyorum, açılıma gitsem ne olcak durumu zaten biliyorum. Arada bi onun hislerini anlık düşüncelerini merak edince gidiyorum. Zamanla o da biter her ay dönmeyen adam için açılıma gitmem. karşımıza da başkaları çıkacak, biliyorum. Ve onlardan da daha iyi olacak çünkü tecrübeliyiz. Daha iyi ilişkilerimiz olacak

Kızlar külkedisi falıma baktı, anlık ve karakter analizi evet çok çok iyi. Geleccek olumsuz gördü valla bende, bilinçaltımı okudu gibi oldu. Pembeci değil. Diğer falcılarla kıyaslarsam da malum hep yazıyorum buraya ben doğa doğa diye:)) doğayı geçemez benim için.. Yakında Serkan batuya baktırmıştım ona göre bi tık altta kalabilir (ki çok aşırı beğenmedim ben serkan batuyu, fena değildi). Soonra falsepeti berilden bi tık üsttür (onada yakında baktırmıştım).
Bana gün vermedi ama hatta aşık olacak sana dedi, ama sonra biz ayrıyken bi kız aramıza girmişti, eski sevgilisi o gene çıkacak karşına dedi. Böyle bi tüylerim ürperdi o kıza karşı. eylül-ekim gibi olacak bu dedi bakalım bilmiyorum.

s
külkedisi nerde ?

Evet kizlar bilden daha iyi kimse değerlendirmez durumu. Ben üstelik hisleri çok kuvvetli bir insan olarak kendi hislerini es geçmeye başladım. Ben kendimce ciddi bi karar aldım. Artık fal baktırmak yok, baKatırsam bile ayda yılda...

vben senin tavsiyenle melisaya fal baktırmıştım ocakta. Şimdi tekrar okudum baya bilmiş. O sıra indirimden yazılı baktırmışım bu zamana kadar dediği şekilde konuşmalar vs yapmışız biz aslında. telefonda nasıl? Doğa aktif hemen pat pat bakar zamanı yemeden oda öyle mi? Benim indirimden aldığım fazla kredim var deneyebilirim

Canım Melisa telefonda hızlı anlatır. Zaman yemez ek soruna da vakit kalıyor. İstediğini de soruyorsun. Ama ben şöyle bir şey deneyimledim, ona zaten 1.5 senedir gidiyprum en son 3 hafta önce gitmiştim. Senin seçtiğin kartlarla yaptığı yorumlar daha çok çıkıyor. Sonra mesela sen ek soru soruyorsun ya telefonda o soruların cevabı çıkmıyor gibi. Yani benim wow çıktı dediğim yorumcularındandır Melisa. Ama hep ilk telefonda konuştuğumuz 3-5 dk, benim seçtiğim kartLarın yorumları çıkanlar. ya da yazılı yorumladıkları. Melisa’ya 1.5 sene önce ilk gittiğim açılım yazılıydı. Ve neredeyse tamamı çıktı o falın.

bende 2 kere atmışım indirimdeyken o sıra çok bunalımdım. İlkinde dediği adım gelmiş ben terslediğim için durum kötüleşti. Tekrar sormuştum. Sen böyle böyle yapmışsın vs demişti ve baktığı şekilde durum düzelmiş ve dediiği gibi şeyleri konuşmuş etmişiz biz. Bilemedim

Valla Melisa bende en çok bilen canım. İlk gittiğimde daha ben platonikken bu adam seni yemeğe davet edecek demişti. Ben okuyunca falı yok ya dedim çizmiş pembe tabloyu dedim. 2-3 haftaya mesaj atıp yemeğe davet etmişti. Yemeğe kadar da bilmezsin be arkadaş şimdi olumsuz şeyleri de hep ondan duyuyorum. Bana pembe tablo çizmiyor. Söylemişimdir bi ara benimki biriyle görüştü onu da Melisa asya söyledi bana. Sonra öğrendim şahit oldum malesef. Son fallarda da bu adam yüzünden fırsat kaçırıyorsun dedi, başka insanlarla güzel birliktelik olabilir dedi.

Ne bastırılıyor bu hanıma

Kesinlikle haklısınız,benim tüm fallarım patladı ve hiç kimse öngöremedi, uzun zamandır da bağımız yoktu iletişimde ama çok övülen falcilarda dahil kimse tutmadı,adam evlenmiş başkasıyla.

Arkadaşlar fallara çok dalıp gerçek hayattan uzaklaşmayalim,ben 3 yıl önce biriyle tanışmıştım ilk karşılaştığımda dedim ki ışte aradığım adam bu,çok etkilendim.zamanla tutarsız davranışları oldu ve falcılar çok ovülenler dahil,adam ciddi ilişkiye hazır değil,geçmişte acı tecrübeler edinmiş ,eski eşi bunu çok hirpalamiş. ..vs vs kendine güvenmiyor,kadınlara güvenmiyor....bir sürü senaryo yazdı.zamanla bağımız koptu zaten o da çok önemli bir konum elde etti ve bambaşka biri oldu,uzun zamandır da iletisim yoktu,yakın geçmişe kadar da baktirdıgım falcılargelecek vs dedi lâkin ben artık kendimi hayatımın merkezine almaya karar vermiştim.öğrendiğim ki evlenmiş,bir kadın çok ilgimi çekmişti ve sormuştum melisaya falan ismiyle kadının, bunla bir ilişkisi yok,olmayacak dediler.o kişiyle evlenmiş.bu süreçte yine onla ilgili o kadar olumsuz şey öğrendim ki,hatta eski eşiyle tanıştım bir vesile ile,oysa tablo hiç bir kimsenin çizdiği gibi degildi.demem o ki fallara göre hareket etmenizi tavsiye etmem,bos iş gerçekten eglencesine b aktirmak belki ama ,fallardan umut beklemek......

Melisa asya ya mı sormuştun?

Altına imzamı atabilirim. Aynı cümleleri bende şimdi duyuyorum. Travma yaşamış korkuları var vs vs.... pardon da, bizim sorunlarımız yok mu? Biz mi herşeye anlayış göstereceğiz hazırda bekleyeceğiz? Ki değse bari.. yüzde 99% sende ki gibi sonuçlanmıyor mu? Adamlar biz fal baktırdığımız süreçte hayatlarına devam ediyorlar bizde full hayal dünyasında yaşayıp sonra kayıplarımıza acıyoruz...

Bi de şey işine odaklanmışmış kariyer yapacakmışmış. Ben tez yazarken ağladım be ağlaya ağlaya tez yazdım bunun yüzünden benimki kariyer değil mi ben Nası yazıyorum kariyer yaparken, adım atıyorum vs. O da yapabilir yani. Aşkı yeterli değil işte bunu kabul etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…