İşte kastettiğim aynen de bunlar. Ben de özel hayatımda ne sıkıntılar atlattım sorun maddi veya manevi ne olursa olsun emek verebiliyoruz. Biz bunu kadınlar olarak yapabiliyorsak erkekler hele hele yapabilir!!! İş istemekte bitiyor. İsteyen insan neleri yapar, neleri.. istemeyen herşeyi bahane eder.Bi de şey işine odaklanmışmış kariyer yapacakmışmış. Ben tez yazarken ağladım be ağlaya ağlaya tez yazdım bunun yüzünden benimki kariyer değil mi ben Nası yazıyorum kariyer yaparken, adım atıyorum vs. O da yapabilir yani. Aşkı yeterli değil işte bunu kabul etmek gerek
Önceki mesajınızı alıntı yapamadım. Fallara göre değil de hislerimize göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum bende evet. His derken mesela her şey ortada iç sesimiz diyor ki sevmiyor işte yeterince sevmiyor. İşte o sesi dinle be kardeşim. Fala gidiyoruz Allaaaah adam mecnun. Bi anda bambaşka bi ruh haline bürünüp umut besliyoruz.Yok melisa donukuk
Aynen sanki bıçağı dayamışlar boğazına, bu Kıza mesaj atarsan öldürürüz diyorlarİşte kastettiğim aynen de bunlar. Ben de özel hayatımda ne sıkıntılar atlattım sorun maddi veya manevi ne olursa olsun emek verebiliyoruz. Biz bunu kadınlar olarak yapabiliyorsak erkekler hele hele yapabilir!!! İş istemekte bitiyor. İsteyen insan neleri yapar, neleri.. istemeyen herşeyi bahane eder.
bunu kabul etmek lazım
Ya bide şöyle bi gerçek var bana göre. Fallar aşırı abartılıyorAynen sanki bıçağı dayamışlar boğazına, bu Kıza mesaj atarsan öldürürüz diyorlar
Böyle yorumlar tokat gibi oluyorArkadaşlar fallara çok dalıp gerçek hayattan uzaklaşmayalim,ben 3 yıl önce biriyle tanışmıştım ilk karşılaştığımda dedim ki ışte aradığım adam bu,çok etkilendim.zamanla tutarsız davranışları oldu ve falcılar çok ovülenler dahil,adam ciddi ilişkiye hazır değil,geçmişte acı tecrübeler edinmiş ,eski eşi bunu çok hirpalamiş. ..vs vs kendine güvenmiyor,kadınlara güvenmiyor....bir sürü senaryo yazdı.zamanla bağımız koptu zaten o da çok önemli bir konum elde etti ve bambaşka biri oldu,uzun zamandır da iletisim yoktu,yakın geçmişe kadar da baktirdıgım falcılargelecek vs dedi lâkin ben artık kendimi hayatımın merkezine almaya karar vermiştim.öğrendiğim ki evlenmiş,bir kadın çok ilgimi çekmişti ve sormuştum melisaya falan ismiyle kadının, bunla bir ilişkisi yok,olmayacak dediler.o kişiyle evlenmiş.bu süreçte yine onla ilgili o kadar olumsuz şey öğrendim ki,hatta eski eşiyle tanıştım bir vesile ile,oysa tablo hiç bir kimsenin çizdiği gibi degildi.demem o ki fallara göre hareket etmenizi tavsiye etmem,bos iş gerçekten eglencesine b aktirmak belki ama ,fallardan umut beklemek......
Bu konuda Zişan ışık ı beğenmiştim. Yakut seçmişim. Normalde yakut a zümra falan işte ayyy çok aşık ay gece gündüz düşünüyor ruh ikizin falan der. Zişan, evet duyguları hala var dedi geçti.Ya bide şöyle bi gerçek var bana göre. Fallar aşırı abartılıyorseni çok düşünüyor senden çok hoşlanıyor seni herkesle kıyaslıyor vs vs
Gerçeği cidden merak ediyorum hani falcının seni sürekli düşündüğü kişi acaba haftada kaç saniye düşünüyor bizibiz de sanıyoruz ki karşı taraf bizim gibi ay valla gülüyorum şu halimize
Çünkü umut arıyoruz :) aslında şuna inanmak istiyorum “ doğru kişi olduğunda fal baktırmaya bile gerek kalmaz” bence öyle. Fal baktırma gereği duyuyorsak var bi sorun.Bu konuda Zişan ışık ı beğenmiştim. Yakut seçmişim. Normalde yakut a zümra falan işte ayyy çok aşık ay gece gündüz düşünüyor ruh ikizin falan der. Zişan, evet duyguları hala var dedi geçti.Gerçekçi olmak lazım aynen. Şu an bende aşık değilim, fallar biraz daha eğlenmeye kaydı, sırf merak vs... Ama aylar önce fallar benim için her şeydi. Tamamına inanıyordum ya ne salakmışım
Zümra Lal çoook yaptığı hiç bir yorum inandırıcı gelmedi.bana da bu adam gece gündüz seni düşünüyor aşık olmaktan korktuğu için uzak duruyor demişti.2.dega gitmeyi hiç düşünmem.Bu konuda Zişan ışık ı beğenmiştim. Yakut seçmişim. Normalde yakut a zümra falan işte ayyy çok aşık ay gece gündüz düşünüyor ruh ikizin falan der. Zişan, evet duyguları hala var dedi geçti.Gerçekçi olmak lazım aynen. Şu an bende aşık değilim, fallar biraz daha eğlenmeye kaydı, sırf merak vs... Ama aylar önce fallar benim için her şeydi. Tamamına inanıyordum ya ne salakmışım
Evet. Ben ilişkim başladıktan sonra baktırmamıştım uzun süre. Problemler çıkınca tekrar baktırmaya başlamıştım. Aramız iyiyken hiç gitmemiştim fala falanÇünkü umut arıyoruz :) aslında şuna inanmak istiyorum “ doğru kişi olduğunda fal baktırmaya bile gerek kalmaz” bence öyle. Fal baktırma gereği duyuyorsak var bi sorun.
Aynen neler neler ya. Dinleyince gülüyorum. Nası yedin be kızım diyorum kendimeZümra Lal çoook yaptığı hiç bir yorum inandırıcı gelmedi.bana da bu adam gece gündüz seni düşünüyor aşık olmaktan korktuğu için uzak duruyor demişti.2.dega gitmeyi hiç düşünmem.
Ay bu kalıpların hepsi şu an söyleniyor inanmıştımYa bide şu çok ilginç değil mi?
hep klasik cümleler var duyduğumuz. Hepimiz farklı faeklı şeyleri yaşıyoruz ama nedense karşı taraf hep korkuyor bağlanmaktan. Güven sorunu yaşıyor. Travma yaşamış. Yoksa hepimiz aynı kişi için mi baktırıyoruz bu kadar mı korkak tüm bekar erkekler yAniben bile bu kalıplarla fal bakarım yaaa
Ayyy berbat bir bakım olmuş sizin için, iade isteyin bence.Arkadaşlar Elfine baktırdım ama enerjilerimiz uyuşmadı. Bir kere eski sevgilimin şuanki sevgilisiyle benim özelliklerimi karıştırdı. Üstüne neden ayrıldığımızla ilgili önemli konuyu göremedi, başka bir şeyi ileri sürdü. Kartlarıyla bakmasını rica ettim 2 kart çekmiş sadece. Karşı tarafın kişilik analizi, sevgilisinin analizi vs yok, diğer gittiğim kişiler hep bakmıştı. Ayrıca diyor ki, şuan onun için her şey yolunda, ama zişan, zümra lal, rüzgar gündoğan , Tümay vs son derece mutsuz ve pişman olduğunu söyledi karşı tarafın. Elfin sonlara doğru gecmisi düşünüyor, arada bir suçluluk duygusu hissediyor ama çok değil. Sana yönelimi var ama duygusal boşluktan, sana adım atacak ama sevdiği için değil dedi??? Bu adam beni ailesiyle tanıştırmak için uğraştı, benimle ciddi bir yola girmek istediğini söyledi kaç defa?? Üstelik 1 kere bile birlikte olmadık, bana yaklaşımı duygusal olmayacaksa neden olacak? Kafam çok karıştı.
Bir de işle ilgili ve aile ile ilgili sorunları var..benim fallardaki klasik cümledirYa bide şu çok ilginç değil mi?
hep klasik cümleler var duyduğumuz. Hepimiz farklı faeklı şeyleri yaşıyoruz ama nedense karşı taraf hep korkuyor bağlanmaktan. Güven sorunu yaşıyor. Travma yaşamış. Yoksa hepimiz aynı kişi için mi baktırıyoruz bu kadar mı korkak tüm bekar erkekler yAniben bile bu kalıplarla fal bakarım yaaa
CAnm herkesin olumsuz olacak diye bişey yok tabii sizleri umutsuzluğa itmek için paylasmadim, ama fallara kendimizi tamamen kaptirmayalim,falcıların gazına gelmeyelimBöyle yorumlar tokat gibi oluyorBende şimdi olumsuzluğa kapandım .
Merak etmeyin elfin benim durumumda da çok yanıldıAyyy berbat bir bakım olmuş sizin için, iade isteyin bence.
Ben kartları çözdüm desem?Ya bide şu çok ilginç değil mi?
Canm üzülme merak etme benim durumumda da elfin yanılttı beni bocaladı..arada küçük şeyleri tutturmasi önemli değilArkadaşlar Elfine baktırdım ama enerjilerimiz uyuşmadı. Bir kere eski sevgilimin şuanki sevgilisiyle benim özelliklerimi karıştırdı. Üstüne neden ayrıldığımızla ilgili önemli konuyu göremedi, başka bir şeyi ileri sürdü. Kartlarıyla bakmasını rica ettim 2 kart çekmiş sadece. Karşı tarafın kişilik analizi, sevgilisinin analizi vs yok, diğer gittiğim kişiler hep bakmıştı. Ayrıca diyor ki, şuan onun için her şey yolunda, ama zişan, zümra lal, rüzgar gündoğan , Tümay vs son derece mutsuz ve pişman olduğunu söyledi karşı tarafın. Elfin sonlara doğru gecmisi düşünüyor, arada bir suçluluk duygusu hissediyor ama çok değil. Sana yönelimi var ama duygusal boşluktan, sana adım atacak ama sevdiği için değil dedi??? Bu adam beni ailesiyle tanıştırmak için uğraştı, benimle ciddi bir yola girmek istediğini söyledi kaç defa?? Üstelik 1 kere bile birlikte olmadık, bana yaklaşımı duygusal olmayacaksa neden olacak? Kafam çok karıştı.
Zaten yüzde yüz bilemezler ki... kartları da biz seçiyoruz onu da bi zahmet doğru okusunlar. Yoksa neden binnazdalar yalan mi ama?Canm üzülme merak etme benim durumumda da elfin yanılttı beni bocaladı..arada küçük şeyleri tutturmasi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?