Binnaz Abla

İşte kastettiğim aynen de bunlar. Ben de özel hayatımda ne sıkıntılar atlattım sorun maddi veya manevi ne olursa olsun emek verebiliyoruz. Biz bunu kadınlar olarak yapabiliyorsak erkekler hele hele yapabilir!!! İş istemekte bitiyor. İsteyen insan neleri yapar, neleri.. istemeyen herşeyi bahane eder.
bunu kabul etmek lazım
 
Yok melisa donukuk
Önceki mesajınızı alıntı yapamadım. Fallara göre değil de hislerimize göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum bende evet. His derken mesela her şey ortada iç sesimiz diyor ki sevmiyor işte yeterince sevmiyor. İşte o sesi dinle be kardeşim. Fala gidiyoruz Allaaaah adam mecnun. Bi anda bambaşka bi ruh haline bürünüp umut besliyoruz.
 
Aynen sanki bıçağı dayamışlar boğazına, bu Kıza mesaj atarsan öldürürüz diyorlar
 
Aynen sanki bıçağı dayamışlar boğazına, bu Kıza mesaj atarsan öldürürüz diyorlar
Ya bide şöyle bi gerçek var bana göre. Fallar aşırı abartılıyor seni çok düşünüyor senden çok hoşlanıyor seni herkesle kıyaslıyor vs vs
Gerçeği cidden merak ediyorum hani falcının seni sürekli düşündüğü kişi acaba haftada kaç saniye düşünüyor bizi biz de sanıyoruz ki karşı taraf bizim gibi ay valla gülüyorum şu halimize
 
Böyle yorumlar tokat gibi oluyor Bende şimdi olumsuzluğa kapandım .
 
Bu konuda Zişan ışık ı beğenmiştim. Yakut seçmişim. Normalde yakut a zümra falan işte ayyy çok aşık ay gece gündüz düşünüyor ruh ikizin falan der. Zişan, evet duyguları hala var dedi geçti. Gerçekçi olmak lazım aynen. Şu an bende aşık değilim, fallar biraz daha eğlenmeye kaydı, sırf merak vs... Ama aylar önce fallar benim için her şeydi. Tamamına inanıyordum ya ne salakmışım
 
Çünkü umut arıyoruz :) aslında şuna inanmak istiyorum “ doğru kişi olduğunda fal baktırmaya bile gerek kalmaz” bence öyle. Fal baktırma gereği duyuyorsak var bi sorun.
 
Zümra Lal çoook yaptığı hiç bir yorum inandırıcı gelmedi.bana da bu adam gece gündüz seni düşünüyor aşık olmaktan korktuğu için uzak duruyor demişti.2.dega gitmeyi hiç düşünmem.
 
Çünkü umut arıyoruz :) aslında şuna inanmak istiyorum “ doğru kişi olduğunda fal baktırmaya bile gerek kalmaz” bence öyle. Fal baktırma gereği duyuyorsak var bi sorun.
Evet. Ben ilişkim başladıktan sonra baktırmamıştım uzun süre. Problemler çıkınca tekrar baktırmaya başlamıştım. Aramız iyiyken hiç gitmemiştim fala falan
 
Zümra Lal çoook yaptığı hiç bir yorum inandırıcı gelmedi.bana da bu adam gece gündüz seni düşünüyor aşık olmaktan korktuğu için uzak duruyor demişti.2.dega gitmeyi hiç düşünmem.
Aynen neler neler ya. Dinleyince gülüyorum. Nası yedin be kızım diyorum kendime
 
Ya bide şu çok ilginç değil mi?
hep klasik cümleler var duyduğumuz. Hepimiz farklı faeklı şeyleri yaşıyoruz ama nedense karşı taraf hep korkuyor bağlanmaktan. Güven sorunu yaşıyor. Travma yaşamış. Yoksa hepimiz aynı kişi için mi baktırıyoruz bu kadar mı korkak tüm bekar erkekler yAni ben bile bu kalıplarla fal bakarım yaaa
 
Arkadaşlar Elfine baktırdım ama enerjilerimiz uyuşmadı. Bir kere eski sevgilimin şuanki sevgilisiyle benim özelliklerimi karıştırdı. Üstüne neden ayrıldığımızla ilgili önemli konuyu göremedi, başka bir şeyi ileri sürdü. Kartlarıyla bakmasını rica ettim 2 kart çekmiş sadece. Karşı tarafın kişilik analizi, sevgilisinin analizi vs yok, diğer gittiğim kişiler hep bakmıştı. Ayrıca diyor ki, şuan onun için her şey yolunda, ama zişan, zümra lal, rüzgar gündoğan , Tümay vs son derece mutsuz ve pişman olduğunu söyledi karşı tarafın. Elfin sonlara doğru gecmisi düşünüyor, arada bir suçluluk duygusu hissediyor ama çok değil. Sana yönelimi var ama duygusal boşluktan, sana adım atacak ama sevdiği için değil dedi??? Bu adam beni ailesiyle tanıştırmak için uğraştı, benimle ciddi bir yola girmek istediğini söyledi kaç defa?? Üstelik 1 kere bile birlikte olmadık, bana yaklaşımı duygusal olmayacaksa neden olacak? Kafam çok karıştı.
 
Ay bu kalıpların hepsi şu an söyleniyor inanmıştım
 
Ayyy berbat bir bakım olmuş sizin için, iade isteyin bence.
 
Bir de işle ilgili ve aile ile ilgili sorunları var..benim fallardaki klasik cümledir
 
Ben kartları çözdüm desem? valla çözdüm ama his mis yok bende İrem Çerkez gibi bir şey olurum fal baksam
 
Canm üzülme merak etme benim durumumda da elfin yanılttı beni bocaladı..arada küçük şeyleri tutturmasi önemli değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…