Binnaz Abla

Zaten yüzde yüz bilemezler ki... kartları da biz seçiyoruz onu da bi zahmet doğru okusunlar. Yoksa neden binnazdalar yalan mi ama?
Birde çok emin konuşmuyorlar mı, ahh ahh....yüzde yüz beklemesekte bazı şeylerde kesin emin konuşup ya umutlandirip ya da kafasını karıştırıyorlar insanın.az değil tabii şuan250,300 elfin..o parayla neler yapılmaz ki.bir ihtiyacı olana destek olsan dua eder sana ve hayatımızda herşey yola girer

Ayyy berbat bir bakım olmuş sizin için, iade isteyin bence.
Olumsuz yorumdan dolayı istediğimi düşünüp vermezler mi acaba? Çok enteresandı, yani kendisi çelişkilere düştü bakarken, ben onun arada gezip tozduğu bir kız değildim ki, hiçbir yakınlaşmamız olmadı bile, evlenip gidelim buralardan filan derdi. Ne demek duygusal boşluktan gelecek, seninle bir şey düşünmüyor ama yine vaatlerle gelecek filan? Bizim ayrılma sebebimiz zaten o dönem onların maddi sıkıntıda olması ve babasının sorunlu olmasıydı ki.. sonraki kızla da gittiğim fal cafede büyü yaptırmış oldugu söylendi. Ondan sonra buralara sardım işte, hepsi bunlarda duygusallık yok sevgi yok kız ısrarcı sorunlu bi tip, seninki de hiç uğraşmıyor bunlarınkisi ilişki gibi değil dediler, tumay Zişan zümra rüzgar.

Zaten yüzde yüz bilemezler ki... kartları da biz seçiyoruz onu da bi zahmet doğru okusunlar. Yoksa neden binnazdalar yalan mi ama?
katina destem de var tarot destem de kendime ne zaman baksam ölüm kartı şeytan kartı çıkıyor katinada da valide çıkıyor mezar çıkıyor onlar ne yapsın. ayrıca bazıları öyle bir bakıyor ki kartlar ile alakası yok kendi hisleri ya da işte senaryoları doğrultusun da

Evet zaten kendi kartlarıyla bakmadı bile. Elektronik ortamda ben pek güvenmiyorum kartlarıyla baktıklarında daha doğru oluyor. Kart çekti bide kalp geldi, ona dedi ki evet sen seviyorsun karşı taraf değil

Ya o Abanoz yok mu bi ara bana çıkıyordu. Hatta bi falcıda çıktı, şimdi kadın kartların adını okuyor yorumlarken. Hala diyor ki aşık sana gelecek. Ben dedim ki Abanoz çıktı ama, çok kötü bi kart dedim. Korona var ya işte herkesin psikolojisi bozulmuş da ondan genelde herkesin açılımında çıkıyormuş da da da da yani

bu kadar adam bize aşık nerdeler korona süreci deyip süreçler askı da deyip iyi oyaladılar... bundan sonra ne diyecekeler acabaaa

Bir de işle ilgili ve aile ile ilgili sorunları var..benim fallardaki klasik cümledir
Bunların hepsini ben de duydum ama onun gerçekten hep olduğu için sorunları inandım napiim bi de misal 33 yaşında bekar sonuçta ve oğlak erkeği. Oğlaklar zaten işleriyle kafayı kırmış oluyolar ve o yaşta bekar olup aileyle iyi geçinen yok pek. Seni düşünüyor gece gündüz diyenlere zaten hiç inanmadım hep dedim zaten burada elediklerim oldu. Zaten neyin ne olduğunu içten içe biliyoruz da işte kabullenmek zor oluyor. Yoksa seven gelir,arar zincire mi vuruyolar. İşine odaklaniyomus niye biz ne yapıyoruz gece uyumayip, ağlayıp paşa paşa gidip sabah dersimj anlatiyodum.

Falınız size uymamış ama netice itibariyle. Ay bu fal sitelerinin yönetimi de gıcıklık yapıyor bazen. Yok emek var bilmem ne.

Ahahahhahahahaha ay Buna koptummmmm inanamıyorum şimdi de coronayı da mı dahil ediyorlar fallara ahahahhahahahaha yemin ederim paramızla aptal yerine koyuluyoruz

En iyi falcıların bile tutturma olasılıgı %30-40 ki bence dusuk bir olasılık bu. Aslında kafamız netlessın diye baktırdıkca kafamız daha da karısıyor daha cok baktırıyoruz. Fal isini ben kumara benzetiyorum, nasıl oynadıkca daha cok oynarsın fal da oyle bir sey. Fal istegi gelenler benim taktigimi kullanabilir, fal baktırmak istedigim an internetten kendime baska bir sey alıyorum veya sokak hayvanlarına mama toplayan yerler var onlara bagıs yapıyorum, fala harcayacagım parayı harcamıs oluyorum en azından daha faydalı ve getirisi olan bir seye. Alısveris yapınca o an odak da dagılıyor. Bu sayede kac defa bos fal atmayı onledim. 30-40 tl cok ucuz, fal atayım deneyeyim demeyin bence. Sokak hayvanlarına kilolarca mama alınıyor o paralarla bile mesela. 3 oraya 5 buraya derken inanılmaz birikiyor. Hayır faydası olan bir sey olsa tamam, kumar gibi zevk veriyor derken daha dibe cekiyor insanı. Hem cok fal atmayıp secici davranınca fallar daha net cıkar, her fal atısımızda enerji dagılıyor ne kadar sık baktırırsanız o kadar az netlik oluyor fallarda.

Bende son aylarda ayda 1 gitmeye başlayınca kalan parayla cilt bakımı, makyaj a geri döndüm. Valla süsleniyorum kendimi daha güzel hissediyorum. Eski Halime döndüm. Yazık bu adam yüzünden aylarca fallara para dökeceğim diye yeni bir şey almadım kendime ya. Senin dediğin yöntem gerçekten çok iyi

Ya var ya neler neler yaşamışız. Benimkiler de öyle. Nerelerde oturup ağladım, rezil oldum. Değmezmiş gerçekten. Sanki bana Brad pitt. Sırf kabul etmedi diye vazgeçilmez yapmışım onu

Erkeklerin umru olsa tamam, bir kisi icin fal baktırıyordum bir sene kadar once, o zaman soyle bir durup dusundum ben bu insan icin enerjimi, paramı ve zamanımı neden harcıyorum diye. Kesinlikle bizi fal baktırmaya itecek kadar belirsizlikte bırakan erkekler icin bunların hicbir degmez. Baska onemli sorunlar icin, is icin vs fal baktırılabilir, bazı belirsiz durumlarda isin icinden cıkılamadıgında fal psikolojik destek gibi bile olabiliyor onu anlarım ama ne istedigi belli olmayan ve bu hallerinden dolayı falları da sasırtan dengesiz erkekler icin fal baktırmayı artık inanılmaz gereksiz buluyorum. En guzeli kendime guzel bir sey alırım, bakımıma harcarım veya yardıma ihtiyacı olan birine yardım ederim kendim mutlu olurum en azından.

Aynen öyle. Ben bi ara tamamen bıraktım dedim ama bırakamadım. Sonra zamanla dedim ki sen tamamen bırakamıyorsun bunu kabul et ama en aza indir. Şimdi aza indirdim. Biliyorum ki o dönmedikçe de tamamen bırakacağım. Anlamsız gelecek tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…